# Derrick Köhn

Art niyet oldu mu ben pek sakin kalamiyorum. Hele de konu Galatasaray olunca. Munakasaya maydanoz olmak istemem ama Şevki kardeş, senin fikirler dusunce ozgurlugunden ziyade hayal gucu urunu olunca art niyet aranmasi normal.

Bazı üyelerle gereksiz vakit kaybediyorsunuz. Yıllar önce kapatmış olabilirim bu kişiyi.

Screenshot Capture - 2024-02-27 - 15-14-47.png

Fikirlere saygi gostermeyi ogreneceksiniz.Dusunce ozgurlugu istiyorsan isine gelmiyor diye baskalarinin yazdiklarina asagilama da bulunamazsin.Her konuda farkli gorus belirtmek gayet insani bir durum.

Begenmeyen engelleyebilir,gormezden gelebilir.

O alintiladigin yerler de ne anlam cikardin acaba suan guluyorum bir cahil gibi davranma gercekten bosa kurek cekmişsin yazik yapma boyle seyler

Sakin kal yobaz sabit fikirliler gibi olmak yok.Hersey sorgulanacak kendimiz de dahil

Boey Barış falan bizde acayip güçlendiler bu çocuk da güçlenir mi acaba

Sen beni hiç tınlamamazlık yapmadın ama ben seni şimdi vınlatacağım Şevki. Sana garezim Galatasaraylı gözüküp içten içe ortam geren ve tam zamanlamasında art niyetli yorumlar yapman. Çok uzağa gitmeyeceğim senin için 6k küsür mesajını inceleyecek vaktim yok ama sadece bunlarla yetin ve ne demek istediğimi anla.

Hazırsan başlıyoruz:

Varan 1: İcardinin sakatlığını sanki sakatmış gibi ifade etmek. Kulüp yöneticilerinden, hocasına ve topçusuna kadar yalancılıkla suçlamak.

Ekli dosyayı görüntüle 236268

Varan 2: Futbolcunun aldığı maaştan vurup onu kötü göstermeye çalışmak, takımın değerini küçük düşürmeye çalışmak.

Ekli dosyayı görüntüle 236269

Varan 3: Şike, teşvik, medya terörü yapan bir adamın yaptıklarını övmek ve suçu sadece onun satın aldığı adamlara atmak. Soruyorum sizlere hırsızın hiç mi suçu yoktur? Birisi kendini satınca satın alan masum mudur? Ali Koç sevgin nereden geliyor Şevki?

Ekli dosyayı görüntüle 236270

Varan 4: Dün montaj görüntü olduğunu bile bile şöyle bir görüntü vardı da böyle bir görüntü vardı da az bile vermişler falan diyip sonra forumdakiler sana öyle görüntü olmadığını söylediğinde yoksa çıkarın gösterin demen? Olmayan şeylerin ispatlanmasını istemen ama takımının oyuncusunun bunu yapmamıştır yahu bu adamın hakkını yiyorlar diyememen.

Ekli dosyayı görüntüle 236271

Varan 5: Alınan yedek santrafor transferinde bile kendi oyuncusuna iftira atmak, onun aldırdığını söyleyecek kadar zor durumda açıklamalar yapmak zorunda kalmak. Bu adam Arjantinli mi? İcardinin köylüsü mü? Daha önce icardi ile nerede birlikte oynamış etmiş? Bol keseden atmak kolay hadi ispatla sen benim oyuncuma iftira atamazsın.

Ekli dosyayı görüntüle 236272

NOT: Şimdi sizlere soruyorum ey Gsc ahalisi. Bu arkadaşın yaptığı şey düşünce özgürlüğü müdür? Yoksa kötüleme propagandası mıdır? Yoksa farklı bir eylem midir? Bunu vicdanen cevaplarsanız sevinirim.
Değil tabii iftira ne zamandan beri fikir olmuş

Ben burada GSC hakkında, yönetimi vs. hakkında bir iftirada bulunsam bir daha bu siteye sokmazlar haklı olarak

Aynı hassasiyeti çok sevdiğimiz GS konusunda da göstermeliler. Hadi biri bir defa yapar hatadır anlık sinirle yazmıştır dersin sürekli yazıyorsa art niyetli bir iftiracıdır burada barındırılmamalıdır

Maç içinde az biraz bizi mutlu eden tek adam.

Şutları videolarda fenaydı bize gelince direkleri sever dedik ilk denemede tam isabet. Oyun olarak başarılı buluyorum son pasları biraz daha sakin atabilse çok daha hoş olur tabii

Takım iyiyken sol bek yoktu, şimdi sol bek iyi, takımın geri kalanı sıçıyor, böyle şansın ta...

Defoları kesinlikle var arkasına çok fazla sarktılar 2.yarıda ama kendi kanadını güzel kullanıyor, attığı şut gol olsaydı keşke.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dakika 80 falandı sonradan giren Emre Mor’a depar atıp ayağından aldı topu. Hızı ve atletizmi çok iyi. Defansta eksikleri var ama caner, ferdi gibi bidonlar bu ligde bek oynuyorlar. Çokta şeyapmamak lazım. İdare eder bir şekilde. Yalnız Avrupa’da otoban yapabilirler o sıkıntı.

"Bazı futbolcular" şu kadar karakter koymadılar adam daha yeni geldi hem defansif hem ofansif mücadelesini koyuyor kimileri milyonlar alırken güzel demek ki bu senekilerin birçoğu karakter analizinden sınıfta kalmış notu torpille yüksek verilmiş.

Dakika 80 falandı sonradan giren Emre Mor’a depar atıp ayağından aldı topu. Hızı ve atletizmi çok iyi. Defansta eksikleri var ama caner, ferdi gibi bidonlar bu ligde bek oynuyorlar. Çokta şeyapmamak lazım. İdare eder bir şekilde. Yalnız Avrupa’da otoban yapabilirler o sıkıntı.
O hocalık iş. Ona göre takımı analiz edecek

Geri
Üst Alt