# Derrick Köhn

Defansi zayif diyorlatdi angel+kazim bunun kadar defans yapamiyordu. Oyunun üstüne katarsa seneye avrupa maclarinda boy gösterdi an bunuda güzel bir fiyatla ugurlariz

o topu kaleye vuracaktın aslanım onu dışında iyiydi

Bugün bence ligdeki en zor sınavıydı. Rashica gibi adama karşı oynamak çok zor hele teke tek savunmak. Okan Hoca’nın bir destek düşünmesi gerekirdi ama kadro imkanı da ortada. Ortayı daha erken üçlü yapıp Berkan’ı desteğe gönderebilirdi.

Allah’tan Okan’ın yapamadığını Portekizli ihtiyar yaptı. Rashica’yı sağdan alıp Ghezal’i koydu da çocuk kendine geldi. Hücumda o dakikadan sonra varlık gösterebildi.

şak diye geçirecekti ordan
merti kaleye gömerdi

Hayran kitlesi oluşmaya başlıyor. Devam Derrick! Modern bek nedir sorusuna cevap gibi bir performans gösteriyor.

Ghezzal’a karşı bir tık uzak savunduğu için zorlandı ama Rashica üstünlük kuramadı bire birde

Henüz yeterli done yok ama savunması bana kötü gelmedi

Güzel maçlar çıkarmaya devam.

İlk yarı çok önde bastık ve kerem yeteri desteği vermedi köhne çok iş düştü özellikle toreira öne çıkınca hemen orta sahayı geçip rashicaya verdiler genelde de 2ye 1 kaldık..
Köhnü elestirebilecegim tek şey kontralarda pozisyon alırken sıkıntı yaşaması..Bizim stoperlerimiz zaten çok iyi bazen kendi tarafını boslayip fazla göbeğe kayiyor

Ghezzal’a karşı bir tık uzak savunduğu için zorlandı ama Rashica üstünlük kuramadı bire birde

Henüz yeterli done yok ama savunması bana kötü gelmedi
Angelino keza uzak savunuyordu, neden böyle bir tercih görüyoruz ağabey? Bazen adamından epey uzakta gördüm Derrick'i ama hızıyla kapattı mesafeyi. Angelino ağır kalıyordu kapatamıyordu mesafeyi, lakin bu uzak durma tercihini anlayamadım ben. :unsure:

Angelino keza uzak savunuyordu, neden böyle bir tercih görüyoruz ağabey? Bazen adamından epey uzakta gördüm Derrick'i ama hızıyla kapattı mesafeyi. Angelino ağır kalıyordu, lakin bu uzak durma tercihini anlayamadım ben. :unsure:
Ghezzal gibi adamlar özellikle hem pas hem de topu çekmeleri iyi yapıyorlar ters ayaklı olunca, çizgiye sıkıştıramıyorsun. O yüzden hamleyi görüp konumlanmayı tercih ediyor bence sezgisel bir durum.

Bazen de hocalar öyle istiyor.

gayet iyi defansif olarak her maç highlight'ı var

Ghezzal gibi adamlar özellikle hem pas hem de topu çekmeleri iyi yapıyorlar ters ayaklı olunca, çizgiye sıkıştıramıyorsun. O yüzden hamleyi görüp konumlanmayı tercih ediyor bence sezgisel bir durum.

Bazen de hocalar öyle istiyor.
Aydınlatma için teşekkürler ağabey :love:

Geri
Üst Alt