Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.091
- 10.490
- 1.303
Bu adama neden top atmıyoruz aklım almıyor bütün bindirmeleri tehlike adamın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buna topu atacak adam yok abdülkerım atarBu adama neden top atmıyoruz aklım almıyor bütün bindirmeleri tehlike adamın
Angelino keza uzak savunuyordu, neden böyle bir tercih görüyoruz ağabey? Bazen adamından epey uzakta gördüm Derrick'i ama hızıyla kapattı mesafeyi. Angelino ağır kalıyordu kapatamıyordu mesafeyi, lakin bu uzak durma tercihini anlayamadım ben.Ghezzal’a karşı bir tık uzak savunduğu için zorlandı ama Rashica üstünlük kuramadı bire birde
Henüz yeterli done yok ama savunması bana kötü gelmedi
Ghezzal gibi adamlar özellikle hem pas hem de topu çekmeleri iyi yapıyorlar ters ayaklı olunca, çizgiye sıkıştıramıyorsun. O yüzden hamleyi görüp konumlanmayı tercih ediyor bence sezgisel bir durum.Angelino keza uzak savunuyordu, neden böyle bir tercih görüyoruz ağabey? Bazen adamından epey uzakta gördüm Derrick'i ama hızıyla kapattı mesafeyi. Angelino ağır kalıyordu, lakin bu uzak durma tercihini anlayamadım ben.![]()
3-4 kişinin içinden geçtiği pozisyonda keşke kaleye vursaydı. Yılın golü olabilirdi.
Aydınlatma için teşekkürler ağabeyGhezzal gibi adamlar özellikle hem pas hem de topu çekmeleri iyi yapıyorlar ters ayaklı olunca, çizgiye sıkıştıramıyorsun. O yüzden hamleyi görüp konumlanmayı tercih ediyor bence sezgisel bir durum.
Bazen de hocalar öyle istiyor.