# Derrick Köhn

Bir tanede şutu defanstan kornere çıkmıştı o da kaleye gidiyor gibiydi.

İlk büyük maçıydı. Başta Rashica karşısında biraz aksasa da sonra toparladı. Süratli olduğunu biliyorduk fakat beni ayrıca sevindiren, siyahi ve atletik topçuların geneli gibi beyinsiz olmaması. Zeki topçuya benziyor. :hat:

Bu takima 4 tane Köhn lazım.

Sol bek sağ bek sol kanat sağ kanat.

Her maç 3 gol 18 şut Garanti.

Böyle son tercihleri kusursuz oyunculara bayılıyorum.

Bunun yerine taktik degistirip bu gereksinimi sadece 1 hadi 2'ye indirebiliriz. Zira kendisinin yerli versiyonu elde mevcut. Sadece, taktiksel ve formasyonel bir dokunusa bakiyor hersey.

Potansiyel bir problemimiz var.

Köhn ve Kerem kanadının maalesef kötü olacağını düşünüyorum.

Birbirleriyle uyumlu oynayabilecek 2 oyuncu değil gibiler.

Hayırlısı.

4 maç oldu artık ufak ufak fikir oluştu kendisi hakkında.

Öncelikle hücum bindirmeleri ve top ile dikine katettiği mesafeleri adam ve alan eksilterek çok iyi gidiyor lakin işin savunma tarafında epey geçirgen ve pozisyon hataları yapıyor, şok press konusunda geride bu da alan boşaltmasına neden oluyor çünkü şok press sonrası topu alamadığı için dalıp gidiyor.

Keşke yaşı 22-23 olsaydı gelişimi mümkün olurdu ama şimdi epey yoracaktır bizi. 12 yabancılı sistemde kendisine güvenmek akıllarda soru işareti barındırabilir bunun için önümüzdeki 10-11 maçta vereceği performans çok belirleyici olacaktır, ayağına taş değmesin.

Dünden beri ilk yarıda Rashica karşısında ezildiğiyle ilgili çok fazla yorum gördüm. Anlamamıştım. Çünkü ben böyle bir üstünlük görmedim. Merak ettim maçın ilk yarısını tekrar izledim. Aşağıda da ilk yarıdaki tüm karşılaşmalarını derledim.

17. saniyede 1 kere Rashica arkasına koşu atıyor.
37. saniyede Nelsson ileride kaldığı için savunma birebir değil 3 kişi alan savunması şeklinde pozisyon alıyor o yüzden topu alabiliyor Rashica.

Başka da bir şey yok. Şu 2 adet aksiyon için "Rashica ezdi, Rashica olağanüstüydü, Köhn savunmada çok aksadı" gibi yorumlar benim için komplekstir.

İlla bir üstünlükten bahseceksek Barış Alper'in Masuaku'ya, Kerem'in de Onur Bulut'a kurduğu üstünlüğe bakılmasını öneririm.

avrupa ligi için defansif yönü düşük, türkiye ligi için vasat/idare eder ancak hücum açısından çok iyi bir bek izlenimi veriyor. sol kanat bek türevi bir sistemde çok iş yapar

onur buluta attığı çalımları bayağı keyifliydi

Çok iyi çıktı. Hasan Ünsal ile mukayese edenler var.

Daha fazlası da var gibi ama henüz göstermedi, %100 adapte olunca fark yaratacak gibi duruyor.

Çok çok iyi oynadı. Bütün oyun bizim ex kanat oyuncusu üzerinden oynansa da kendisi hiç taviz vermeden oyuncuyu güzel kitledi. Tek üzüntüm Boey ile birlikte oynadıklarını göremeyecek olmamız.

Hücumuna diyecek pek birşey yok ancak defansif anlamda özellikle ilk yarı rashicaya karşı zorlandığı anlar oldu.Savunma konusunda gelişime açık daha komple bir oyuncu görmemiz mümkün

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sol bek daha alıp bunu sol açıkta denemekte fayda var.

Takım izinli olmasına rağmen Almanya ya dönüp orada özel hocayla çalışmaya devam etmiş 👍

Geri
Üst Alt