# Derrick Köhn

fazla şaapma bence. bu giderse latovici gibi bir şey alır dursun
Latodan farkı yok bu elemanın

Yediği çalımlar,pozisyonunu kaybetmesi,alıklığı,sürekli bireysel hata yapması,kanadını otobana çevirtmesi,arkasına sürekli adam kaçırması,rakibi uzaktan savunması,atlet falan da değil ayrıca adekugbe kıvamında biri

Gelmeden izledim maçını 3lü bekiydi bu da sol stoper sürekli arkasını topluyodu 4lü defte iyice poşet oldu

İlk ank maçında angelinodanmıdır nedir davies gibi gözüktü gözümüze ama yetersiz baya

Latodan farkı yok bu elemanın

Yediği çalımlar,pozisyonunu kaybetmesi,alıklığı,sürekli bireysel hata yapması,kanadını otobana çevirtmesi,arkasına sürekli adam kaçırması,rakibi uzaktan savunması,atlet falan da değil ayrıca adekugbe kıvamında biri

Gelmeden izledim maçını 3lü bekiydi bu da sol stoper sürekli arkasını topluyodu 4lü defte iyice poşet oldu

İlk ank maçında angelinodanmıdır nedir davies gibi gözüktü gözümüze ama yetersiz baya
yok o kadar değil lan. lato bildiğin ayaksız filandı

Hannover başkanı p.çin teki. Almanya'da takımların satın alınabilmesi için bir yerlerini yırtıyordu yıllarca. Kimse sevmez bu iti zaten.

Köhn ile alakalı bir sıkıntı var, yabancı sayısının 12 de sınırlı tutulduğu bir ülkede Köhn gibi ya tutarsa diye yabancı oyunculara yer kalmıyor

Defans tarafında bu kadar büyük zafiyet yaşatan bir oyuncunun hücuma katıldığında Joao Cancelo filan olması lazım ki adamın defans tarafında eksikliğini kapatmayı düşünelim ama Köhn hücuma katıldığı zaman öyle inanılmaz bir fark yaratıyor mu? o son pas ve orta kalitesi hiçbir zaman istediğimiz seviyede olamadı

Hani oyuncu çok genç olur deriz ki potansiyeli çok yüksek ilerleyen yıllarda çok iyi olur bakıyorum Köhn bir de 25 yaşında

Bu transfer döneminde mi yapılır devre arası transfer döneminde mi yapılır bilmiyorum ama 12 yabancının olduğu dönemde Köhn yerine çok daha hazır bir sol beke gitmemiz gerekiyor

Köhn ile alakalı bir sıkıntı var, yabancı sayısının 12 de sınırlı tutulduğu bir ülkede Köhn gibi ya tutarsa diye yabancı oyunculara yer kalmıyor

Defans tarafında bu kadar büyük zafiyet yaşatan bir oyuncunun hücuma katıldığında Joao Cancelo filan olması lazım ki adamın defans tarafında eksikliğini kapatmayı düşünelim ama Köhn hücuma katıldığı zaman öyle inanılmaz bir fark yaratıyor mu? o son pas ve orta kalitesi hiçbir zaman istediğimiz seviyede olamadı

Hani oyuncu çok genç olur deriz ki potansiyeli çok yüksek ilerleyen yıllarda çok iyi olur bakıyorum Köhn bir de 25 yaşında

Bu transfer döneminde mi yapılır devre arası transfer döneminde mi yapılır bilmiyorum ama 12 yabancının olduğu dönemde Köhn yerine çok daha hazır bir sol beke gitmemiz gerekiyor

Sol bek kıtlığının olduğu günümüz futbolunda aha bu dediğini FM'de yapamıyorum renktaş.

Angeliño sonrası Köhn'ü görünce "işte bu" dedik ama gerçekten bu seviyenin oyuncusu değil. Ligde de son 6 maçta falan çok zafiyet veriyordu rakip karşılama ve pozisyon almada.

angelinodan bile kötüsünü nasıl bulduk

Simdi adamin menajerine kendine takim bul desek oyuncu ay sonu gider. Oyuncu gitmeden kimseyle ilgilenmezler, sonra oyuncularla iletisime gectigimiz an daha iyisi icin bekletelim derler ve CL macina büyük ihtimal Kazimcanla cikariz

Hücumdaki tercihlerini çok beğeniyorum. Arkası sıkıntı tabi.

Geldiğinde ilk maçsız zımba gibiydi hatta hücum aksiyonları müthişti defansını zaten herkes biliyor bir şey demiyorum ama en azından hücumu çok iyiydi.

Şimdi bakıyoruz geriye gitmis.

Bilmiyorum bize gelen neden geriye gidiyor bunu araştırmak lazım.

keşke talibi olsada satsak cünkü savunma defoları cok fazla,düzelmeside zor gibi

Hazırlık maçlarını izlemedim adam gibi ama ligde bir noktadan sonra bu göründü artık. Yol yakınken acil iyi bir sol bek bulup kendisiyle vedalaşalım. Bunu şimdi yapmazsak hem çok canımız yanacak hem de devre arası asla alamayacağımız adamların peşinde koşacağız. Bak yol yakınken diyorum.

Son düzenleme:
Alanyaspor Kasımpaşa futbolcusu.Oralarda oynasa bizde oynasın isteriz ama seviyesi ora

Takımda çok daha kötü oyuncular var az da olsa hücum varyasyonuna katkıda bulunan bek oyuncusunu çöp ilan etmeye devam edin

Bu adam yeterli olmayabilir ama kesinlikle çöp değil. Okan hoca geliştirir yeter ki açık olsun

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize geldikten sonra gösterdiği performansla ilk 12 de olmayı hakketmiyor bence. (ilk 12 yabancı)

Belki gelecekte banko ilk 11 olur ama şu an benim için ilk 12 de değil.

Geri
Üst Alt