Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.528
- 2.439
- 1.938
Buarada transfer yasağı yersen faizdekide yetmez kurtarman içinFaize koruz rtaş parayı hanovere vericeğimize
Hannovere eninde sonunda vericez parayı bari biraz para kazanalım demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buarada transfer yasağı yersen faizdekide yetmez kurtarman içinFaize koruz rtaş parayı hanovere vericeğimize
Hannovere eninde sonunda vericez parayı bari biraz para kazanalım demi
Latodan farkı yok bu elemanınfazla şaapma bence. bu giderse latovici gibi bir şey alır dursun
yok o kadar değil lan. lato bildiğin ayaksız filandıLatodan farkı yok bu elemanın
Yediği çalımlar,pozisyonunu kaybetmesi,alıklığı,sürekli bireysel hata yapması,kanadını otobana çevirtmesi,arkasına sürekli adam kaçırması,rakibi uzaktan savunması,atlet falan da değil ayrıca adekugbe kıvamında biri
Gelmeden izledim maçını 3lü bekiydi bu da sol stoper sürekli arkasını topluyodu 4lü defte iyice poşet oldu
İlk ank maçında angelinodanmıdır nedir davies gibi gözüktü gözümüze ama yetersiz baya
Köhn ile alakalı bir sıkıntı var, yabancı sayısının 12 de sınırlı tutulduğu bir ülkede Köhn gibi ya tutarsa diye yabancı oyunculara yer kalmıyor
Defans tarafında bu kadar büyük zafiyet yaşatan bir oyuncunun hücuma katıldığında Joao Cancelo filan olması lazım ki adamın defans tarafında eksikliğini kapatmayı düşünelim ama Köhn hücuma katıldığı zaman öyle inanılmaz bir fark yaratıyor mu? o son pas ve orta kalitesi hiçbir zaman istediğimiz seviyede olamadı
Hani oyuncu çok genç olur deriz ki potansiyeli çok yüksek ilerleyen yıllarda çok iyi olur bakıyorum Köhn bir de 25 yaşında
Bu transfer döneminde mi yapılır devre arası transfer döneminde mi yapılır bilmiyorum ama 12 yabancının olduğu dönemde Köhn yerine çok daha hazır bir sol beke gitmemiz gerekiyor