Metin Hasoğlu
Sarı Üye
- 29 Şubat 2024
- 391
- 224
- 63
Bence olamamış.Adam zaten kanatken bek olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence olamamış.Adam zaten kanatken bek olmuş.
Geçen sezon hücumda oldukça efektif işler yaptı. Hücumda topu çok doğru kullanan bir oyuncu. Salt bek değil de kanat beki olmanın sıkıntılarını yaşıyor.Ozelliksiz oyuncu. Rakip karsilamasi cok zayif. Tüm savunma zaafiyetleri rakiplerin iştahini kabartiyor. Hücum da bisey uretse gormezden gelmeye calisirdik da hücum da da bisey sunmuyor.
geçen senede beğenmedim ben Boey'den bir tık iyi hücumu arada şut mut orta kesiyor. Bu sene özgüven mi yok nedir onları da yapamıyor. Angelino'nun üzerine gittiler yine kanat bek bulup aldılar ne desek boş dolmaz bu takımın solbeki senelerce daha.Geçen sezon hücumda oldukça efektif işler yaptı. Hücumda topu çok doğru kullanan bir oyuncu. Salt bek değil de kanat beki olmanın sıkıntılarını yaşıyor.
Kaan sahadayken 3'lü gibi durduğumuzda çok da dert değil ama o oyun tam oturmadı.geçen senede beğenmedim ben Boey'den bir tık iyi hücumu arada şut mut orta kesiyor. Bu sene özgüven mi yok nedir onları da yapamıyor. Angelino'nun üzerine gittiler yine kanat bek bulup aldılar ne desek boş dolmaz bu takımın solbeki senelerce daha.
Menajer işi Köhn transferibu bizim scout ekibi nasıl adam izliyor cidden anlamıyorum. gs ilk 11 ine savunması bukadar kötü adam alınır mı. 23 yaş altı olsa yedeğe alınsa geliştirmek için alındı derdik de, ilk 11 için almak saçma olmuş.
desteklemekten imtina etmediğim 1 sporcudüşünceniz nedir bu cocukla ilgili ? ( savunma ,özguvenın gerilemesi vs ) @Ali Bektaş @Onat Can Sağıroğlu @Nurullah Fethi @Onur Adıbelli
bu bizim scout ekibi nasıl adam izliyor cidden anlamıyorum. gs ilk 11 ine savunması bukadar kötü adam alınır mı. 23 yaş altı olsa yedeğe alınsa geliştirmek için alındı derdik de, ilk 11 için almak saçma olmuş.
okan hocaya totosu yiyen muhabir keşke sorsa...teknik konu - teknik cevap alsak...Angelino da Köhn de 3-5-2 oyuncusu biz aylarca adam izleyip nasıl bu şekilde tercih de bulunuyoruz anlamış değilim ...
Köhn tabik kötü değil renkdaş bugün satıyorum desen 8-10 takımdan teklif gelir ...okan hocaya totosu yiyen muhabir keşke sorsa...teknik konu - teknik cevap alsak...
köhn kötü bir futbolcu değil...dediğin sıknt yüzünden %75 çöp yaptılar forumda.
yok yere eziliyor maliyet yükü olmayan adam. BJK maçında sağ sol yatırırken coşuluyorduda.Köhn tabik kötü değil renkdaş bugün satıyorum desen 8-10 takımdan teklif gelir ...