# Derrick Köhn

içimizdeki fenerli. genelde fener böyle topçuları alır medya gücüyle gazlar, sonra 2. olup ağlar. biz o arada çok göze batmayan bi kral çıkartıp ipi göğüsleriz. fenerleşmemek için köhn gibi yerinde sayan adamların benzer hataların tekrarında istikrarlı şekilde yuhalanması gerek. biz şampiyon takım yapıyoz, napoli'ye şaibeli topçu hazırlamıyoz.

Topçu ıslıklamak denen şey bir görüş olamaz. Bu toksik kafalar tribünden ne kadar uzak o kadar iyi kulüp için.
tembelliğinden yerinde sayan oyuncu için gayet güzel bi wake up call bence. bu kulübün ön elemede elenmeye kombine yırtan taraftarı olmasa kulüp 10 yılda 1 türkiye kupasına amenna derdi.

içimizdeki fenerli. genelde fener böyle topçuları alır medya gücüyle gazlar, sonra 2. olup ağlar. biz o arada çok göze batmayan bi kral çıkartıp ipi göğüsleriz. fenerleşmemek için köhn gibi yerinde sayan adamların benzer hataların tekrarında istikrarlı şekilde yuhalanması gerek. biz şampiyon takım yapıyoz, napoli'ye şaibeli topçu hazırlamıyoz.
çüş

tembelliğinden yerinde sayan oyuncu için gayet güzel bi wake up call bence. bu kulübün ön elemede elenmeye kombine yırtan taraftarı olmasa kulüp 10 yılda 1 türkiye kupasına amenna derdi.
Oyuncu eleştirisi için görüş yazabilirsin kimse de gelip sana bir şey söyleyemez. Ama "istikrarlı şekilde yuhalanması gerek" bir görüş değil bir çığırtkanlıktır. Olur da maça gidip bu işe kalkışırsan tribünde ters tepki de yiyebilirsin benden söylemesi. Olimpiyatta Berkan oyuna girer girmez küfürler yağdıran birinin başına bazı şeyler gelmişti çünkü.

Oyuncu eleştirisi için görüş yazabilirsin kimse de gelip sana bir şey söyleyemez. Ama "istikrarlı şekilde yuhalanması gerek" bir görüş değil bir çığırtkanlıktır. Olur da maça gidip bu işe kalkışırsan tribünde ters tepki de yiyebilirsin benden söylemesi. Olimpiyatta Berkan oyuna girer girmez küfürler yağdıran birinin başına bazı şeyler gelmişti çünkü.

küfürle yuhalamayı aynı kefeye koyuyosan senin tribünden uzak kalman daha faydalı olur bence. herif oyuna girer girmez ana avrat sövülsün demedim, aynı hataları yapıp aynı tembellikleri gösteriyosa iyiye gitmediği kulağına çınlatılmalı dedim. sen o tepkiyi ister oyuncuya gösterirsin ister oynatana. bence bizim seviyemizde adam değil, çalışkan bir adam da değil. utandırırsa zamanında yuhalanıp sonra omuzlanan çok oyuncu gibi hakkı verilir, bu takım geçen seneki şampiyonluğunu da hoca her şartta oynattığı için hak ettiğinden de fazla tepki alan kaptanının alanya'da kızağa çekilip formayı hak edenin almasına borçlu.

Islıklanmayı haklı gören zihniyet Kerem gibi oyuncuların ıslık yemesine yol açmıştır

Ndombele gibi gayrıprof adamlar harici kimse bireysel tepki görmemeli. Buda benim kaneatim

köhn forumu da okuyor. umarım bu ılımlı yorumları sezon içinde başlığı altında da takip edebiliriz

Geri
Üst Alt