# Derrick Köhn

Açtığı ortayı Sabri Sarıoğlu bile açmazdı bu kadar iddaalıyım az daha top Taksim'e gidiyordu.

geçtim yabancı hocayı filan hacı ismail kadar içinde taraftarlık ve taktisyenlik olan biri olsa başımızda bu kadar yoklukta oyuncuyu kazanmak için sol stoper dener fiziğiyle filan gene olmuyosa oynatmamak üzere tekmeyi basardı. adamda özgüven namına bişey kalmamış korkusundan top bile süremiyo biz bu heriften hücum katkısı bekliyoruz hala. geri koşup 2 kontrayı keser belki diye galatasaray 11'inde değişmeden oyuncu oynatıyoz. gören de boey gibi karşısına kimi koysan yiyo bitiriyo zanneder.

Bu çocuğa kızmaya gerek yok. Zaten sahadaki hâliyle her maç bu takımın oyuncusu olmadığını gösteriyor. asıl sıkıntı her maç süre alması. Git jelerti koy, berkani koy veya altyapidan birine koy ama bu çocuğu koyma. Olmuyor olmayacak.

Defansif özellikleri kotu deniliyor ama ofansif özellikleri daha da kotu. Tam bir 2. lig topcusu.

Dün akşam ile birlikte kafamdaki tüm sori işaretlerini bitirdi. Net kötü futbolcu. Ne defans yapiyor ne ofans.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol cahili köhn, dun orta saha olan berkan bile senden daha iyi solbek oynadi. Satilmasin az maasi var falan diyordum da, teklif varsa direk sutlansin yedek dahi durmasin

Eleştirileri okumuş sanırım özgüven falan da kalmamış. Geldiğinde ne kadar umutluyduk halbusi. Takımın sol beki Brezilyalı olmalı bence. Genelde çok iyi oluyor Br sol bekleri. Yeni Telles i bulabiliriz diye düşünüyorum nadir iyi şeylerden biri scout ekibimiz olduğunu düşünecek olursak.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi durumda değil ama geldiğinde böyle değildi

Yine de Almanya'ya postalayabilsek iyi olur görüşündeyim
En çok şaşırtan mevzulardan biri bu. Geldiğinde cidden fena değildi. Ağır maçları kaldıramıyor tamam neyse de ligde de batırmaya başladı.

Geri
Üst Alt