Devre Arası Forvet Transfer Edilmeli mi ?

Hayır FT oynasın.

kimi alirsak alalim bizde takimda oynar duruma gelmesi min.1.5 sezon suruyor.

1.uefaya yetişmez
2. lig zaten gitti

bence kalsin mohamemdi bile almasak olur halil dervisi alalim

Satış yapabilirsek evet. Halil bonservisli oyuncumuz değil, yazın alabilir miyiz şüpheli. Diagne her ne kadar faydalı maçlar çıkarsa da maliyeti yüksek ve bizimle bir geleceği yok. Mo'yu ise yetersiz buluyorum, gelişimine sabredebilir miyiz bilemedim.

Terim ne kadar eleştirse de elinde 3 farklı tarzda topçu var onlar gol atamıyorsa sıkıntısı sistemi Avrupa ile lig arasındaki oyunda dağlar kadar fark olmamalı

golcu forvetimiz yok , kotu oynayip yakaladigimiz 1-2 poziyonu gol yapabilecek sinsi bir golcu lazim.

Mohamede Halile verilen şansların yarısı verilsin yeterli.

çok çabuk adam siliyoruz

devre arası iyi forvet bulamayabiliriz o yüzden bilemedim. ben olsam mostafayı al sat yapıp biraz kar edip onla bi tane kanat alırım özellikle sağ kanadımız tamamen boş.

bu sistemde gol atması için alacak-dönecek-çalımlayacak- kendi pozisyonunu oluşturacak-topu tutacak-vuracak-uçacak-kaçacak.. var mı öyle forvet bizim bütçeye uygun.

Avrupa için de alınabilir ya fikrim sabit değil

boşuna transfere gerek yok. 2 ayda çöp yapıp kenara atacak nasıl olsa.

Forvet satışlarına bağlı.

Kimse gitmezse, kimse gelmez.

Geldiğinden beri diagne yarim sezondan fazla kalmadi bizde. Maliyeti de yüksek. Karlı bi iş olursa vedalasilmasi taraftarıyım. Mohammedin tapusunu alicaz. Alip saticaz mi bilemedim. Saglam bi forvetimiz olsaydi su anda ligde cok daha iyi bi yerdeydik bence puan olarak. Nasil olur, kim gelir bilmiyorum ama eldekilerden daha iyisi gelmeli.

Piatek tarzi birini alip onu da sag kanat ile desteklemeliyiz. Tabi adam bilegini kirmis, necidir nasildir bilmiyorum. Alinanlarin da mumkumse IQ sorunu olmasin 🙏🙏🙏

bu sistemde gol atması için alacak-dönecek-çalımlayacak- kendi pozisyonunu oluşturacak-topu tutacak-vuracak-uçacak-kaçacak.. var mı öyle forvet bizim bütçeye uygun.
Saydıkların + Ligue 1 Gol Krallığı da mevcuttur
Burak-Yilmaz-Lille-Spieler-des-Monats-scaled-e1611216745128-1140x570.webp

Geri
Üst Alt