GSC Anket Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

Devre Arası Transfer Dönemini Nasıl Degerlendiriyorsunuz ?

• 8-10

• 5-7

• 2-4

• 0-1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Lang dışında takıma güç, derinlik katacak bir oyuncu yok. Fiyasko.

Ortaya birisi gelse 10 numara olacakken 5 puanda kaldılar bence...

6 ve 10 numara alınmadığı için 4/10

Gereksiz işlere girildi kesinlikle.

17k kazığını sokturmadik

Okan beyin istedigi 30-40 m euroluk dandik herifler alinmadi paramız cebimizde kaldi

Kadromuz zati hocamizin ifadesiyle tarihin en iyi kadrosuydu. Sakatlar döndü, fikstür rahatladı vs.

Başarılı bir transfer dönemi (y)(y)(y)

1

Düzgün iletişim kurup yalan atmasalar 4 diyebilirdim

5 diyorum 1 puan lang 1 puanda boeyin hatri var severim boeyi. Yoksa 2-3 falan yani rezalet

Bir transfer dönemi geçirirken ortada bir strateji olması gerekir bence. Kadroyu genişletmek, kadrodaki eksik bölgeleri tamamlamak ve kadroya sınıf atlatmak gibi.

Bu üçünden biri yapılabileceği gibi, ikisi ya da üçü birden yapılabilirdi harcayacağın para ile doğru orantılı olarak.

Biz bu transfer döneminde sadece kadroyu genişlettik, eğer transfer sezonun başında söz verildiği gibi Lemina'nın bölgesine baba orta saha transferini de gerçekleştirebilseydik bence eksik bölgeleri de tamamlamış olacaktık.

Kadroya sınıf atlatmak ise bambaşka bir meseleydi, iyi bir 10 numara, Abdülkerim'den daha iyi bir sol stoper, Jakobs'dan daha iyi bir sol bek ve Osimhen'in yokluğunda onun oyun tarzına yakın bir yedek santrafor takıma sınıf atlatırdı. Ama tabi tüm bunların hepsini tek bir transfer döneminde yapabilmek de kolay değil, hele ki kış transfer döneminde.

Sadece kadroyu genişletmiş olmak önümüzdeki zor fikstürde şampiyonluk için yeterli olacak mı izleyip göreceğiz. Umarım önümüzdeki yaz transfer döneminde kadroya sınıf atlatacak hamleler yapabiliriz

Vay vay vay listeye bak. Ben de ismin değişmiş sanırım diyerek büyük sallamışım. Çünkü burada yüzünü hatırladığım bkp dışında inan kimse yok. Zaten hatırlayamazmışın kimseyi. Bkp ile de görüşmeye dewam ettik sonrasında başka sebeplerle o yüzden hatırlıyorum. Gençtik be Mehmet’im. Yaşlandık

Gelen hic bir topcuya daha sahya cikmadan bizim kadro icinde ne yapabilecegi belli olmadan 1 kelime etmem,hatta basarili olmasini umarim.

Yonetim/transfer komitesi ve ozellikle iletisim sekillerine kötü demek iltifat kalir.

Bizim gibi bir kulubun / organizasyonun cok daha iyi kurumsal reflekslere sahip olmasi lazim.

Divanda "kurumsal sirketiz burda konusma" falan duyuyoruz halbuki. Garip gurup isler.

Biz fena transferler yapmadık yönetimin hatası ilk basta beklentiyi çok yukarı çıkardı. Ama fenerin ki çok berbattı özellikle kente transferinin çok abartıldığı düşünüyorum. Ayni yaşlarda bir de ilkay var şuan linç ediyoruz ilkayin kariyer kanteden daha iyi bence ve İngiltereden geldi Arabistan'dan değil

Çok kötü değil ama beğendiğimi de söyleyemem;

1. Sadece iyi bir 6 numara alınması bile yeterliydi aslında. Piyasanın altını üstüne getirip de bulamamak acziyettir. Ugarte, Zakaria, Altimira vs. Hiç olmadı Dennis alınsaydı bari; Olaitan' ı BJK ye 5 e verdiler, Dennis' i de 6-7 ye verirlerdi herhalde, satıştan pay gibi formüllerle filan biterdi bir şekilde. Tutmasa bile pek bir zarar yazmazdı.

2. Seneye geçerli olacak 10+4 kuralına uygun birkaç oyuncu alınması önemliydi, bir tek Renato alındı ki 2002 ve 2003 doğumlular bu kural kapsamına girecekti, yaz döneminde 2004 ve sonrası doğumlu olması gerekiyor ve seçenekler kısıtlanmış oluyor. Asprilla transferini pek bu kapsamda göremiyorum. 10 numara ve kanat rotasyonunda alabileceği çok az sürelerde uçup kaçacağına ihtimal vermiyorum, profil olarak kadronun ihtiyaç duyduğu biri olmadığı kanısındayım ki opsiyonu da yüksek ve kulübü çok daha azını kabul etmeyecektir. İlk tercihim olmayacak Drissa Camara denenebilirdi mesela.

Normalde devre arası transferleri çok fazla etki etmez ama bizdekilerin hepsi nokta atışı gibi..

Geri
Üst Alt