Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

Cevap: Devre Arasında Kadromuza Katmamız Gereken Oyuncular Kimler ?

çerez= tevez :)

yıldız mı ? bir yıldız deniliyorsa bu forvet oalcak anlaşılan. birde sol açık veya forvet arkası tarzında birini alallımda . takım gelecek sene için alacağı yıldızları orta sahadan veya beklerden yana kullansın. bu arada bişey diyecem.

biz onu alalım-bunu alalım diyoruzda. kontenjana 2 oyuncu girebilir şu anda. buda sol açık ve forvet olacak bu belli.

muslera-ujfa-eboue-melo gibi adamları kesemezsin ilk 11 den. ozaman riera ve elmander-baros kesilcek. zaten yedek oynatcak adam alacakları halleri yok herhalde :)

Önce o forveti besleyecek adam alınacak... Belkide anlaşılmıştır:coffee:

vallah ocak ayına kadar çok var. bu takım lider olacaksa 2-3 puan farkı veya en kötü 2-3 puan geride trasnfer dönemine girmelidir.

takıma yıldız oyuncu değil-yıldız oyuncular şarttır. çünkü ocak ayından sonra dananın kuyruğu kopacak.

takımın çok iyi oynması-mücadelesi gün gelecek derbilerde veya kritik maçlarda yetmeyecek. o düğümü çözecek yetenekli forvet ve forvet arkası oyuncular gerek. bir pası bir şutu-frikik-duran top-takım ateşleme gibi etkenelr gün geldiğinde o şampiyonluk için oynayan takımları öne çıkaracak veya geri düşürcek.

bu planlama iyi yapılmalı.

sol bek-stoper-orta saha isimler yazılabilir-yetersiz gelebilir ama bu tarz oyuncuları sezon sonunda çok iyi takip ederek alınmalı.

drogba-r10 gibi isimler şampiyonlukta kilit isimler olacak bence. yaşı şuydu-buydu diyosunuzda alex örneğini veiryorum. o adamalr yatmaya gelir diyorsunuzda fatih terim sizce o tarz oyuncuyu aldırtırmı, gelirseler öyle kolaymı yatmak??

şampiyonluk bir firkik-duran top-korner-bir ara pas ile şekillenir. 2000 leed deplasöamı herkesi dalga geçtiği hakan şükür haginin pası ile çalımı attı-çerçeveyi gördü. golü taktı :)

yıl 2011 , r10 ara pasını attı, drogba kontrolünü yaptı çerceveyi gördü topu köşeye çaktı. fb volakn seyretti... :)

r10-drogba gibi isimlerin bunun gibi işler yapabileceğini herkes biliyor değilmi?

riera-baros-elmander düzelcek böyle giderse-alışırsa-sakatlanmaz ise gibi bir çok bahane üretiyoruz.

fark bu... bir takımm gün gelir o kilit oyuncuları ile herşeye ulaşır.

örnek messi-xavi-abidal-alves. herkes iki takımda iyi oynar-süper mücadele eder ama ortaya 1 veya 2 oyuncu çıkar o takımı başarıya ulaştırır.

galatasarayda mücadele var-takım daha iyi olacak. ama maç veya maçlar gelece ko 1 veya 2 ismi öyle arayacaksınki.

bir dönem defansımız yoktu- şampiyonluk gitti

bir dönem forvetsiz kaldık-uefa kupasında final şansı gitti.

bir dönem orta sahamız yoktu.. ligte çok gerilere düştük.

ve bu dönem kaleci-defans-orta saha iyi durumda /daha da iyi olablir. ama hücüm hattın yok. ya şampiyonluk gider ya bir final yinee.

Valla keşke Gökhan Töre, Lassane Bangura, Alper Potuk, Serdar Aziz, Ömer Toprak alınsa.

--------------Muslera---------------

-------Serdar---------Ömer---------

---------------Alper----------------

-----Gökhan----------Bangura-------

------------------------------------

gibi bir çekirdek kurmalıyız.

Önce o forveti besleyecek adam alınacak... Belkide anlaşılmıştır:coffee:

vallahh bundan bende eminim...

arkadaşlar sanıyorki r10 veya drogba inadım var...

soyadımız boşuna değil ama, soyadımla değil, söylediklerimle farkedilmek isterim.

bu takımıda kesilebilecek yabancı yerleri belli...

sol açık-forvet.

herkes diyor sağ bek-stoper-sol bek-orta saha gerek diye.

şunu düşünsünler bir. türkiyede olan bir takıma ocak ayında bu kadar mevkiye adam alırsan, hangi plan-düzen yerli yerinde giderki. önemli olan forvetin ve forvet arkasına oyuncu almaktır. şu anda elinde bulunanlardan daha iyi olması gerekir.

takımın en ekisk gözüken ve önemli mevkileri o yerler.

gün gelir ujfa-eboue sağ kanadı götürü. sağ kanat okadar sorun etmemek gerek.

önemli olan sol kanat ofansif- forvet. çok şey değil az şey isteyelim. o 2 oyuncuda çok şey katacak tarzda.

bu takım kazanmak için oynuyor. bize maçı kazandırcak adamlar lazım.

sen sol bek-sağ bekten-defansif orta sahadan çok şeyler bekliyoruz. herkes işini yapacak ben onu bunu bilmem.

ofansif adamın işini yapıyorsa- defansında arada sırada katıkı veriyorsa hücüma. bu takım olmadır.

ofansıf ofansif futbolunu oynamıyorsa- defansın defansinı yapmıyorsa. defasntan ofans-ofanstan defans beklemek saçma. ne cümle kurdum. türkçenin içinee ..... :)

Murat, sana diyeceğim tek olay isim vermeden yıldız 2 oyuncu alacağımız...

Salamon kalou bize iyi gelir bence

Valla Engin Baytar bu kadar iyi oynayacaksa orta saha sezon sonuna ertelenip Hamit Altıntop alınabilir eğer Madrid'den gelmek isterse.Ama defans ve forvet kesin alınmalı.Defans kesin Türk olmalı bu isim de Serdar Aziz.Forvet kesin yabancı olmalı,ve bana göre bir de kanat oyuncusu gelmeli zira Riera lesh oynuyor,Kazım da çok istikrarsız.

Kısaca

Serdar Aziz(Bursaspor)

D.Drogba(Chelsea) /Moussa Sow(Lille)/Seydou Doumbia(Cska Moscow)

+1 kanat oyuncusu en yabancısından bizi çözer.

Hamit Altintop , Salamon kalou , Arshavin bu 3 futbolcu

Riera = Salamon kalou

Sabri = Hamit Altintop

Elmander/Arshavin

Baros/Arshavin

Sercan/Arshavin

....................Muslera.......................

...Ebboue....Semih kaya....Caglar/Balta..

.........Ujfalusi....Melo........Baytar.........

Hamit..............Selcuk.................Kalou

.............Arshavin...Sercan..................

....................Muslera.......................

...Ebboue........Ujfalusi.....Caglar/Balta..

.........Sabri......Melo........Baytar.........

Hamit..............Selcuk.................Kalou

.............Arshavin...Sercan..................

Kalou gelsin yeter.

aykut demir olmamali. yetenek yoksunu.

hamit için bastırırsak gelebilir

Arkadaşlar özelden çok soru geliyor... Tek tek yazmak yerine şu kadarını yazsam beni mazur görürsünüz sanırım... Kusura bakmayın tam yazamıyorum..Evet yıldız isim gelecek , belkide 2... Yıldız kavramı kişiye göre değişir tabi... Bana göre Queresma yıldız ama başkalarına göre değil; vs.. Ben iki isim alınacağını çok net bir şekilde duydum bir forvet bir forvet arkası. Belli olmaz herkes Ronoldinho'yu bekler bir bakmışsınız M.Marvin,Arshavin, V.der Vaart,... belki de Drogba...:) Taraftar yıldız istiyor yönetimde bunu gerçekleştirmek istiyor...Ama tam isimleri veremiyorum... Ayrıca Scout bölümü geniş çaplı araştırma yapıyor Brazilya'da.. Ben burda scout bölümünde bulunan evgen Konoplyanka'yı gerekli yere söyledim, gerekli yerlere gidecek... Ama malum yönetim olmuş adam üzerinde daha çok duruyor...

Arkadaşlar özelden çok soru geliyor... Tek tek yazmak yerine şu kadarını yazsam beni mazur görürsünüz sanırım... Kusura bakmayın tam yazamıyorum..Evet yıldız isim gelecek , belkide 2... Yıldız kavramı kişiye göre değişir tabi... Bana göre Queresma yıldız ama başkalarına göre değil; vs.. Ben iki isim alınacağını çok net bir şekilde duydum bir forvet bir forvet arkası. Belli olmaz herkes Ronoldinho'yu bekler bir bakmışsınız M.Marvin,Arshavin, V.der Vaart,... belki de Drogba...:) Taraftar yıldız istiyor yönetimde bunu gerçekleştirmek istiyor...Ama tam isimleri veremiyorum... Ayrıca Scout bölümü geniş çaplı araştırma yapıyor Brazilya'da.. Ben burda scout bölümünde bulunan evgen Konoplyanka'yı gerekli yere söyledim, gerekli yerlere gidecek... Ama malum yönetim olmuş adam üzerinde daha çok duruyor...

Brezilya'dan paraya kıyıp Lucas'ı alsak ya. :D

Nokta atisi istiyorum sadece. Hamit + forvet olabilir. Bulabilirsek yerli bir stoper olabilir ama aklima gelen kimse yok. Ömer Toprak, Serdar Tasci gibi futbolculari alamayacagimiza göre. Digerlerini yeterli bulmuyorum. Bi Serdar Aziz var iste. Onu da alamayiz

Sabri'nin yerine sağ bek, çift forvet hattı için önemli bir santrafor daha gelmesi lazım diyorum ben...Hamit gelirse güzel olur.

Sabri'nin yerine sağ bek, çift forvet hattı için önemli bir santrafor daha gelmesi lazım diyorum ben...Hamit gelirse güzel olur.

Sağ beke gerek yok.Takım kaleye zor gidiyor hala defans diyorsunuz.Forvet ve Ofansif Orta Saha lazım takıma.

Defansif olarak iyiyiz.Kesinlikle kilidi açabilecek bir forvet arkası almamız lazım.

Evet takımın tek ihtiyacı 30 tane bek almak takıma. Eboue-Sabri-Tomas zaten santrafor oynuyor.

Geri
Üst Alt