devrim özkan

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    41
-Tansu Çiller'e miting alanından biri "abla pıttığını yerim" dedi. Bunun üzerine yanındaki korumasına "pıttık kelimesi nedir" diye sordu. Koruma utancından doğruyu söyleyemeyip "yürek, kalp anlamına geliyor" deyince "ablanızın pıttığı size feda olsun" dedi

yigidim aslanım derken torreira mı

Tamam iste maruz kalmis adam.. Ogretmis ki yaziyor ne bilsin elin Uruguaylisi :) Evde diyip durduysa, garibim naapsin, ne bilsin kezbani, onun dilini..
"Mi cosita" yazmıs aslında kendi dilinde yani çeviride kuku çıkıyor o yüzden kendi yazmış dedim :asd:

"Mi cosita" yazmıs aslında kendi dilinde yani çeviride kuku çıkıyor o yüzden kendi yazmış dedim :asd:

Hahaha tamam ben o detayi okumadim sizlerin yazdigini baz aldim tipi de gorunce ustteki foto da aman aman :) Neyse bakalim, ogretmistir bence yine de bu da cevirmistir "assskkommm bizde boolee" diye. Neyse mutlu olsunlar, Torreira'da formsuzluk yasamasin bizi ilgilendiren bir durum yok.

Ama yazik lan adama, dayanamadim :)

Acun Torreira ile sevgili diye Devrim yengeye dönmeyin demiş herhalde diyecektim ki döndüler. Yiğidim Aslanım söyleyerek hem Atamızı andı hem de beni gülümsetti.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira'nın çocuklarını altyapıya alırız. Galatasaray'a hizmet etme vakti yenge.

Ramo dizisinde çok güzeldi. Şimdi kalmadı o güzelliği

bu murat boz hangı takımlı

Geri
Üst Alt