Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Valla Pazartesi sendromundan kurtuluyorum Dexter sayesinde. :asd:

Simdi izleyeyim sezon bitince yaza dogru yine izlerim bölümleri üst üste :)

:haha: adamı masaya yatırdığındaki adamı taklidi süper dexin :D :D

vites yükseltmeleri lazım zevk almadm 7.04 sarışın artık girmeli dexin hayatına deb kıskanmaları felan :asd:

4.bölümü izlemedim daha nasildi?

spoiler vermeyeyim bana göre kötüydü artık sarışının dex'in hayatına girmesi lazım

Bu bölüm biraz sıkıcıydı.Spetzler la Dexter sahneleri güzeldi.Dexter'ın Spetzler'ı taklit ettiği yer efsaneydi. :D Hannah Mckay daha fazla görünmeli artık.Olmuyor böyle.

bazen kötü olan fragmanlardan iyi bölümler çıkabiliyor aynı şekilde iyi fragmanlardanda kötü bölümler izlemedin herhalde 4. bölümü

İzledim biraz önce yeni bölümü. Biraz durgun gibi görünebilir ama çok önemli gelişmeler oldu beğendim o yüzden. Yeni bölümün fragmanını da baktım efsane görünüyor :ayatollah:

Seviyorum bu diziyi :ask:

Oha adam müthis oyuncu be helal olsun. :D

Yalniz su Speltzer'in kovaladigi sahnelerde cok etkilendim lan valla ben kaciyomus gibi oldum hele o isikli, müzikli yer falan cok fenaydi. :asd:

-------------SPOILER------------------

-----------------------------------------

4. sezon finali cok kotu bitti, hic beklemedigim bir sezon finaliydi. Rita öldü, bu dizi de ilk defa cok uzuldum. :(

-------------SPOILER------------------

-----------------------------------------

4. sezon finali cok kotu bitti, hic beklemedigim bir sezon finaliydi. Rita öldü, bu dizi de ilk defa cok uzuldum. :(

6 sezonu 1 haftada bitiren bir salak olarak yine kahroldu m :sad007:

Geri
Üst Alt