Dexter | New Blood

Cevap: Dexter

Oh be 7. sezon 6. bolume geldim. Bizim Yvonne Strahovski ne kadar dizi de kalacak? Hastasiyim kadina. O nasil bir guzellik oyle arkadas :happynew:.

Oh be 7. sezon 6. bolume geldim. Bizim Yvonne Strahovski ne kadar dizi de kalacak? Hastasiyim kadina. O nasil bir guzellik oyle arkadas :happynew:.

aynen yaaa.. ölüyorum kıza.. hem tatlı hem çekici hem güzel hem seksi.. ee daha ne istersin bir kadında.

Al evlen bir köşeye koy.. canın sıkılınca bakarsın.. :b5::b5::b5::b5::b5:

Yvonne-Strahovski-16.jpg

Siz Isaac falan diyorsunuz ama o abiyi asıl Rome dizisinde Titus Pullo karakteriyle görmeniz gerek. Terör estiriyor resmen.

pullo-767269.jpg

aynen yaaa.. ölüyorum kıza.. hem tatlı hem çekici hem güzel hem seksi.. ee daha ne istersin bir kadında.

Al evlen bir köşeye koy.. canın sıkılınca bakarsın.. :b5::b5::b5::b5::b5:

Yvonne-Strahovski-16.jpg

Bu resimde sanki biraz eski sevgilimi andiriyor :(. Ah ulan yanlis zamanda dogru kiz geldi sonra gitti hayatimin icine etti, unutamamak cok kotu birsey arkadas.

Üçlemeci katil gibi olduk bizde her gelene gidene 3 atıyoruz :ayatollah:

Sezonun bitmesine kaç bölüm kaldı? Bitsinde izleyelim :)

8. sezon son sezonmus :(.

daha net değil.. iki sezon sipariş etmişti SHOWTİME kanalı (7. ve8. sezonlar ) ama ne zaman biteceği kesin değil daha.. SHOWTİME kanalı başkanı dizi ile gurur duyduğunu söylemişti.. basın açıklamasınıda bizzat kendi yaptı ..

buarada Yvonne çok sakat bir kadını oynuyor..

kocası ve ustası bir yıl önce ölmüş...

15 sene önce bir kadını bıçaklayarak öldürmüş..

tırstım kadından ama çok güzel yaa..:b5:

Dexter her sezon bitiyor zaten. Reytingler iyi olduğu sürece sürer.

Bilmiyorum twitterde RTDexterfans diye bi hesap var, ordan ogrendim. Umarim bitmez, Dexter harbiden muhtis bir dizi. Her gun Dexter'i izlerdim, artik her hafta 1 bolum izleyecegim. Eksikligini hissediyorum desem yeridir :(.

Baris bey/abi valla bende ona sinir oluyorum. Neredeyse yeni sezon icin 1 yil bekliyoruz olacak is degil.

Dexter'daki şansa bak arkadaş ilk defa aşık oldu onada Debra trollük yapıyor

***Spoiler***

Hem Dexter'e hak hukuk edebiyatı yap, sonra git adama "bunu öldür, şunu öldür" diye iş yükle. Öl geber lan Debra.
:mad:

Geri
Üst Alt