Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Fowles Aralıkta takımımıza katılacak arkadaslar dinlenmek için sure istemis Tamika gibi yani grup maclarından sonrada Tina'nın yerine avrupa maclarında buyuk ıhtımal Fowles oynaycak Avrupada sınırlama var ama ulkemızde ab dısı sınırlaması yok hepsı oynayabılecek. Fowles- Alba- Tuarasi - Tina - Prints (buyuk ıhtımal) bu 5 yabancıyla devam edıcez gıbı duruyor.

fowles aralıkta geliyorda , seimone u bilemiyorum..hocanın augustusla ilgili son röportajındaki görüşleri sanki seneye bizle olmayacak gibi..

Seimone kalmak istiyor fakat konuşmamışız daha onunla. Yani temasa geçmemişiz.

antu delirmiş durumda.akılları sıra fowles misillemesi istiyorlarmış.ezikler bunlar ya:)

Yalnız sorun şurda. Tina'yı 2 ay için mi aldık ? Tina da Fowles da aynı tip oyuncular. Tina'nın yerine 4 numara alınamaz mıydı ?

Ya Fowles gelmeyecek (bence böyle olacak), ya da Fowles gelince Tina gidecek. Avrupa'da zaten ikisini de oynatamıyoruz ligde de ikisini aynı anda oynatamayız elimizde Bahar varken.

Antu:

Diana ne olursa olsun dönmeli. Gerekirse yıllık 3.5 milyon euro verelim hamit´e vereceğimize ona verelim ama gelsin.

paranın çok umurunda olduğunu düşünmüyorum. bu forumdaki ve facedeki yorumları önüne koysak eminim daha ikna edici olur

Ya Fowles gelmeyecek (bence böyle olacak), ya da Fowles gelince Tina gidecek. Avrupa'da zaten ikisini de oynatamıyoruz ligde de ikisini aynı anda oynatamayız elimizde Bahar varken.

Fowles dinlenmek istemiş Tamika gibi. Biz de bu yüzden Tina'yı aldık diye düşünüyorum Fowles'a en yakın oyuncu.

Antu:

Diana ne olursa olsun dönmeli. Gerekirse yıllık 3.5 milyon euro verelim hamit´e vereceğimize ona verelim ama gelsin.

paranın çok umurunda olduğunu düşünmüyorum. bu forumdaki ve facedeki yorumları önüne koysak eminim daha ikna edici olur

:asd:

Bence 2si de değil. Fowles gelene kadar Avrupa'da ve Türkiye'de Tina oynayacak. Fowles gelince Avrupa'da Fowles, Türkiye'de Tina oynayacak. Gerçi bu da çok saçma oldu :o

Seneye lig bizim, rahat olsun herkes. Alba, Diana, Işıl, Aralık'ta gelecek Fowles'la beraber çok daha iyi olacağız. Euroleague içinse, Casares'le yarışırız. Çok büyük bir transfer. Keşke Seimone'de kalsaydı ama üzülerek söylüyorum ki; Diana, Seimone'den daha iyi basketbolcu. Takıma çok katkısı olacaktır şüphesiz.

Antu:

Ay lav yu Diana mı yazmışlar?:asd:

Geri
Üst Alt