Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: # Diana Taurasi

Bu transferi kim yapiyorki, yeni yonetim gelir iptal eder. Transfer donemi basladi mi baskette?

Türkiye'de Sahada 3, kenarda 1, tribünde 1 olmak üzere toplam 5 yabancı alabiliyoruz.

Avrupa'da 2 tane kıta dışı oynatılabiliyor, Avrupalı serbest.

Şu anda elimizde Alba Torrens, Diana Taurasi ve Tina Charles var. Alba Avrupalı, Diana ve Tina kıta dışı. Yani 2 tane daha Avrupalı yabancı transfer hakkımız var.

2 Avrupalı da biri guard biri 4 numara olmalı.

Forumda bugüne kadar 1 tane transfer haberi başlığı açtım,gerçekleşiyor.

Bundan sonra istediğini sporcuların haberini bana PM atın. :)

Taurasi Bayan Basketbolun Messi´sidir. Bunu herkes bilir. Kesin bizde mi simdi?

Taurasi tartışmasız en iyisi.Augustus´u ama severim ama Taurasi ile kıyaslamak ayıp olur.Pondextar ile aynı seviyede bence.Taurasi´nin o gün eli sıcak olursa 40´ı bile geçebilir.

taurasi belki agustustan 3 5 fazla atar hücümda bişey degişmez denilebilir. ama taurasinin agustusta olmayan defansı var. zaten agustustan farklı kılan şey o..

Savunma olarak fazla fark olduğuna düşünmüyorum, tek fark liderlik bence. Augustus da o eksikti bu yüzden WNBA'de takımını taşıyamıyordu, şimdi o göreve Maya Moore yapacak.

Yabancı sınırlaması avrupa maclarında 2 AB dısı oyuncu kalanı serbest,

Ligimizde ise saha ıcınde 5 oyuncunun 3'unu oynatabılıyorsun yabancı, 1 oyuncu yedek toplam 4 hakkın var, ama 5-6 yabancın varsa mesela her hafta baska bır yabancıyı oynatabılır dıgerını kadro dısı bırakabılıyorsun.

müthis transfer.

Augustus ve Taurasi ile el ele sampiyonluga.

2559d1305210317t-taurasi-galatasaraya-mi-isilb8739.jpg

Formayı giymiş hayırlı olsun

Savunma olarak fazla fark olduğuna düşünmüyorum, tek fark liderlik bence. Augustus da o eksikti bu yüzden WNBA'de takımını taşıyamıyordu, şimdi o göreve Maya Moore yapacak.

valla bence defanslarında baya bir fark var. agustus daha kırılgan. taurasi daha sert. agustus cok cabuk pesediyor defansta..

Geri
Üst Alt