Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Cevap: Diana Taurasi Resmen Galatasaray M.P.'da!

Camiamıza hayırlı olsun kapak olmuş birilerine

augustus veda konuşmasını yapmış..taurasi hayırlı olsun...

Augustus'a uzuldum, umarim bir gun yine kendisini bu takimda izleriz. Hatta onumuzdeki sezon bile gelsin en azindan maclarimizi izlesin.

come back diana Gene yanlış anons.

Ntvspor sıvadı resmen. Bu nasıl bir haber metniydi böyle ?

Augustus gitme yaa off ne anlamı kaldı şimdi taurasi nin.onun sempatikliği bambaşkaydı.fowles augustus taurasi harika bir üçlü olurdu

1-2 takviyeyle Avrupa Sampiyonu olacak potansiyel olustu mu takimda? Basketbol´dan iyi anlayan arkadaslara sorum

Augustus geri gelmicekse yemisim Taurasiyi.

Fenerbahçe'ye dönmemesi çok daha ilginç.

Bildigim kadarilya yerlilerimiz cok berbat. :SS:

Aynen. Bende öyle düsünüyorum hatta Isil´in bile cok cok kaliteli oldugunu düsünmüyorum. Hirsli kiz, sembol filan ama cok kaliteli degil bence. Digerleri basketci bile degil :) Esmeral´i da aldik mi tamamdir :)

arkadaslar 60. sayfada isim cıktı disarı cıktım geldim 97 kadar butun mesajları okudum.Medical park erkek takımına sponsor olsun diyen var bende bu kesinlikle iyi birsey olmaz bizim voleybol takımımızda var bayanlar bu 2 brans yeter onlara.Bizim buyuk dusunmemiz lazım. Şimdilik adaylar Türk Telekom ve Pegasus Ama diger el altından olabilecek adaylar ise Vakıfbank ve toyota haric bir otomobil firması adını saklıyorlar bunlardan birisi olacak gibi.Bayan takımımıza Cem akdağ getirseler cok super olur Ceyhun hoca krizleri iy yonetemiyor...

Aynen. Bende öyle düsünüyorum hatta Isil´in bile cok cok kaliteli oldugunu düsünmüyorum. Hirsli kiz, sembol filan ama cok kaliteli degil bence. Digerleri basketci bile degil :) Esmeral´i da aldik mi tamamdir :)

Bide teknik direktör de vasat. 1-2 yeni yerli oyuncu ve yeni bir hoca ile Türkiye ve Avrupa'da sampiyon olabiliriz bence.

HOŞGELDİN TAURASİİİİ!!!!!doğru yolu ve doğru kıtayı buldun:D

feneri aglatmaya gelen adam., fenere nasil dönsün can, gözünü seveyim.

Bu kızcağızın doping yapmadığı anlaşıldıktan sonra sanki Fenerbahçe öyle bi hava estirdi ki

ne olursa olsun her zaman için sporcularının böyle birşey yapmayacağına inanmış ve onların arkasındaymış gibi..

Bahar bence Işıl'la birlikte en iyi oyuncumuzdur. Bu 2si haricinde güvenebileceğimiz Gülşah var o da geliştiriyor kendini. Bu 3 yerli dışındaki yerlilerimiz vasat.

Geri
Üst Alt