# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

haberin kaynağı bizi umutlandıran bir durum.(bbc)

Adnan Sezgin'in yapabileceği bir transfer değil. Kapasitesini aşar.

Vergi olmadığı için bi ihtimal :/ ama milyonda 1 ihtimal :D

Drogba imzaya kaldı

Cimbom, Chelsea'nin süper yıldızının önüne "Tampon sözleşme" koydu. Drogba, menajeri Thierno Seydi ve ünlü avukat McBride sözleşme üzerinde çalışmaya başladı

360429637732.jpg

G.Saray, transferdeki müthiş hedefi Didier Drogba'ya "tampon sözleşme" sundu. Sezon sonunda Chelsea'den ayrılması gündemde olan Fildişili golcünün önüne konulan tampon sözleşmeye göre Drogba, takımından ayrılması halinde G.Saray'ın yolunu tutacak. Bu sözleşmede G.Saray'ın Drogba'ya ödeyeceği paranın miktarı, ödeme süresi ve primlere kadar tüm maddi konular ayrıntılı şekilde yer alıyor.

Drogba'nın menajeri Thierno Seydi, G.Saray'ın sunduğu tampon sözleşmenin bir örneğini Londra'nın ünlü avukatlık bürosu Kingsley Napley'ye götürdü. Aynı zamanda John Terry'nin de avukatlığını yapan Angus McBride sözleşmenin ayrıntıları üzerinde çalışmaya başladı. Avukat McBride'in, Türkiye şartlarına göre hazırlanan sözleşmenin İngiltere yasaları karşısında bağlayıcılığını da araştırıyor.

İngiliz Daily Express gazetesine konuşan Drogba'ya yakın bir kaynak ise süper yıldızın, G.Saray ve Roma ile birlikte kendisine talip olan Marsilya'dan 5.8 milyon euro istediğini ama Fransız ekibinin 33 yaşındaki bir oyuncuya bu parayı vermeyeceğini belirtti. İngiliz kaynaklar, Türkiye'deki vergi oranı İtalya ve Fransa'ya göre düşük olduğu için Drogba'nın G.Saray'ı seçme olasılığının yüksek olduğuna dikkat çekti.

Vay anasını ne ayrıntılı yazmışlar.Yalan olsa bile insanın inanası geliyor.

drogba'ya verilecek senelik ücret 4-5 milyon euro olur, bu da çok bir para değil, zaten bu paralar da 1. sınıf futbolculara verilir, türkiye'de ortalama yıldızlar 2-3 milyon alıyorlar, drogba gelirse büyük ihtimal sponsor desteğiyle gelir, drogba'nın transfer edilmesi demek kombinelerin tamamen bitmesi, reklam, forma v.b kalemlerle 30-40 milyon euroluk bir ciro yaratır tek başına, bu bile sırf ekonomik açıdan transfer edilmesi gerektiği anlamına gelir, emenike'nin ben de alınmasını geçen seneden beri istiyorum ama emenike ne kombine sattırır, ne forma, futbol olarak da kimin daha fazla katkı sağlayacağını sizin takdirinize bırakıyorum.

Kimler için nöbet tuttum hepsine eyvallah ama Drogba için nöbet falan tutamam , gelmez değil getiremezler.

İkinci Hagi vakası yaşatır bu adam bize.Çünkü o egoya o yeteneğe herşeyiyle sahip.

UEFA yı aldırır yani.Ama kendisinin gözü Champions League dedir kesin:o

Birde şu Drogba,İnler,Kalou isimleri geçtikçe sanki bir Arap-Rus iş adamı bizim kulübü satın almışda yeni kadro kuruyor hissine kapılıyorum:)

drogba'ya verilecek 4 milyon fazla değil normal hamit için bile yıllık 4 milyon düşünülüyor ve Türkiye'de çok yüksek ücretle drogba'nın çeyreği kadar iyi olmayan oyuncular alıyor . yaşı ile verilecek ücretinde pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum üstelik bonservissiz drogba :) .

drogba'ya verilecek 4 milyon fazla değil normal hamit için bile yıllık 4 milyon düşünülüyor ve Türkiye'de çok yüksek ücretle drogba'nın çeyreği kadar iyi olmayan oyuncular alıyor . yaşı ile verilecek ücretinde pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum üstelik bonservissiz drogba :) .

Drogba şuan dünyanın en büyük 3 golcüsünden biridir ve performansında eksilme yoktur, Torres - Drogba - Rooney gibi adamlar arasından 4 milyon € ya oynatabileceğimizi düşünmek komik, haber muhtemelen yalan fakat 4 milyon € az bile 7-8 bile veririm ben gelecek olsa..

3 Yıl için , 17 Milyon Avro'dan hepsi haram'dır Drogba'ya.

Drogba şuan dünyanın en büyük 3 golcüsünden biridir ve performansında eksilme yoktur, Torres - Drogba - Rooney gibi adamlar arasından 4 milyon € ya oynatabileceğimizi düşünmek komik, haber muhtemelen yalan fakat 4 milyon € az bile 7-8 bile veririm ben gelecek olsa..

Merak etme Avrupa'daki aldıkları net para bizim vereceğimiz para gibi olur

meşhur vergi konusunu unuttunmu bizim 4 milyon avrupanın 8 milyon €'sine eşit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt