# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

messi gelse bula bula bu tıfılı buldu diyecekler.

Yürüyün gidin ne Drogba'sı? Avrupa'da o kadar genç, kaliteli forvetler var gitsinler onlardan bir tane getirsinler.Kesin söylüyorum bu adam sırf ego bize gelirse keyfine göre oynar-oynamaz, deplasmanlara gitmez bundan eminim.

Yürüyün gidin ne Drogba'sı? Avrupa'da o kadar genç, kaliteli forvetler var gitsinler onlardan bir tane getirsinler.Kesin söylüyorum bu adam sırf ego bize gelirse keyfine göre oynar-oynamaz, deplasmanlara gitmez bundan eminim.

Bizim takimdaki bütün oyuncular cok mütevazi, her hafta topluca deplasmanlara gidiyorlar da ne oluyor..? Gelmeyecegi apacik zaten, ama istemem yan cebime koy tripleri de komik.

kazımın veya pinonun egosundan çok değildir herhalde.

33 lük drogbayı alacaklarına geleceğin drogbası olacak olan ligimizi tanıyan milli takımınada seçilmeye başlayan emmanuel emenikeyi alsak süper olur belki bana inanmayacak olanlar olabilir ama bnce emenike barosu yedek bırakır tek forvet oynayacaksak .

33 lük drogbayı alacaklarına geleceğin drogbası olacak olan ligimizi tanıyan milli takımınada seçilmeye başlayan emmanuel emenikeyi alsak süper olur belki bana inanmayacak olanlar olabilir ama bnce emenike barosu yedek bırakır tek forvet oynayacaksak .

33'lük Drogba cebinden 70 tane genç Emenike çıkarır.

Icab ediyorsa, hem Drogbayi hem Emenikeyi alacaksin. Yarim yumalak islerden biktik artik.

Bu taraftarıda anlamak zor,Drogba lan bu 1 sene bile oynarsa en az 20 gol atar,gittiğinde de hüngür hüngür ağlarız..

Drogba gibi bir starı 2 sene yeni mabedimizin çimlerinde görmek bir onur olur herhalde..

Barosla çift forvet düşünemiyorum drogbayı :)

Alex 33 yaşında bu ligin tozunu attıroysa varsın Drogba 40 yaşında olsun razıyım arkadaş. 40 ına kadar oynar bu adam bu ligde

Sonunda Drogba'yı beğenmeyenlerde çıktı ya gam yemem artık.

Adam zaten Türkİye'ye 5 sene sonra bi ihtimal gelir,haber yalanın daniskası ama buna rağmen Drogba gibi adama bile çamur atabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt