# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

drogba Galatasarayımıza hayırlı olsun...

Kaynak eski bi yöneticimiz

10161.gif

Ladesmaya dönmesin üzülürüm :) ben yine süleyman rodopdan uçakta haberini bekliyorum..

Ben 9:30 gibi attırdm ama senin gördügün omuydu bilemem :)

bende havai fişek attıracam mümkünsed mavi renk attıracam + tabi drogba gelirse formasını da alacaz.

drogba gelirse fanatik fenerli arkadaşımın 3 karton malbuş sözü var. Ben ne alıcam gelmezse dedim: -ulan para yok ki sizde onu alıcak ben birşey istemem dedi. İçlerine işlemiş artistlik.

Fazla ümitlenmeyin Fatih Hoca bu oyuncuları alabilme ihtimalimiz %3-5 dedi.

drogba gelirse fanatik fenerli arkadaşımın 3 karton malbuş sözü var. Ben ne alıcam gelmezse dedim: -ulan para yok ki sizde onu alıcak ben birşey istemem dedi. İçlerine işlemiş artistlik.

Çok ezbere konuşuyor şu fb'liler.GS gayrimenkulleri satsa fb'yi satın alır...Faruk Süren'in böyle bir demeci vardı sanırım.

Bunun adı Galatasaray be...Mekteb-i Sultani'sinden, çeşitli vakıflarına,futbol takımına kadar koca bir kültür.Holdingi aşan bir dev... fb veya herhangi bir Türk kulübü GS'ye artistlik yapacak kalibrede değil !

Fazla ümitlenmeyin Fatih Hoca bu oyuncuları alabilme ihtimalimiz %3-5 dedi.

Öyle demedi, Van der Sar dışındaki oyuncular için (Buffon, Drogba), alınması zor da olsa, %1 ihtimal bile olsa uğraşacağız sonuna kadar dedi.

%1, 3, 5 ihtimal var demedi.

Bu sene ŞL baya sönük geçecek :( Seneye şenlendiririz kusura kalmasınlar :)

dogru rüyasi bile güzel ama bence sifirin altinda gelme olasiligi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt