# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Param niye boş transferler yapan bir kulübe gitsin? Gider Arsenal forması alırım o parayla.

Bir insanın ergenlik tribi bu kadar uzun sürer mi lan?Çocukken nasıldın merak ediyorum.

-Baba bana Adidas almayın,o marka bitmiş.Lescon daha hesaplı olur.

Yani Fenerbahce dolu transferler yaparsa Fener forması mı alacaksın?

O değilde Chelsea Ancelotti'yi yolladı . Umarım yeni td sorun çıkarmaz Drogbanın ayrılmasına

Drogba'cim hasta etme adami, birak nazini mazini geleceksen gel. Sen daha elin Fransiz takimi ile 2. ligde oynarken, Galatasaray Avrupa'yi titretiyordu :D.

Fenere falan bişey olmaz biz Drogbayı alırsak (ki alıcamızı sanmıyorum ama). Fener'de para yok mu sanıyosunuz ? CL gelirleri + lig sampiyonluğu + aziz. onlarda essek gibi transfer yapıcaklar.

Fenere falan bişey olmaz biz Drogbayı alırsak (ki alıcamızı sanmıyorum ama). Fener'de para yok mu sanıyosunuz ? CL gelirleri + lig sampiyonluğu + aziz. onlarda essek gibi transfer yapıcaklar.

Fener kesin bir iki bomba patlatir. Forvet alacaklarmis onlarda heralde.

Biz kendi transferlerimize bakalım.Onlar istedikleri kadar transfer yapsınlar seneye federasyon değişince göreceğiz onların halini

Forvet değil de bir ön libero bir de orta sahaya sağlam 2 tane oyuncu alırlarsa Fener'e gerçekten iyi bir takım derim.

Drogba'dan daha iyi bir forvet alabileceklerini sanmıyorum cünkü öyle bir futbolcu yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt