# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

drogba geldi gelecek diye beklicez sonra küt takımında kalacak ee sonra bütün alınacak yerliler gitti alacaz stancu culıo gibi orta sınıf bikaç adam seneyede Allah kerim off offf

1) Selçuk İnan'ı diğer kulüplerde peşindeyken aldık daha vız vız konuşmaya gerek yok.

4)Ayhan'a laf edeceğine Mustafa Sarp gibi adamlara laf et.

5)23 Mayıs haftasında transfer oldu, görmediysen kimsenin sorunu değil.

6)Kimse Drogba'yı kesin getireceğim diye söz vermedi, birden medyanın gazıyla çıkan bir haber.

7)Dünya'nın ilk 10 takımı Haziran 2011'de olacağız demediler, 2014 Mayıs ayı yani görevlerinin bitiş süresinde böyle olmasını umduklarını söylediler.

8)5 Haziran hiç bir takımın kampı fln başlamaz, ha sen Burkina Faso'dan yazıyorsan bilemem oranın futbol kurallarını.

9)Fatih Terim olmasaydı, bugün sen böyle büyük beklentiler için de olamaz ve rakip takım taraftarlarına ''bizim üeeyfaa kupamız var yhaaa'' diyemezdin, insanlara biraz saygın olsun.

Şuanda kandırılan sensin, çünkü resmi bir kişinin ağzından çıkmamış laflara inanmış ve gaza gelmişsin. Sana bol fotospor ve fanatikli günler.

sana aynen katılıyorum

Tabiki Drogba gibi tecrubelı yabancı yıldızlar gelmeli ama siz takımın yerli oyunculardan kurulu iskeletini oluşturmazsanız Drogba'da size fayda etmez...Bakınız Harry Kewell Milan Baros Nonda Lincoln Elano Jo Dos Santos Misimoviç Keita gibi yıldızlardan oluşan takımın bu kadar başarısız 2 sezon geçirmesi !

Sorarım size Hagi, Popescu, Taffarel'in yanında Okan Suat Ergün Ümit Bülent Fatih Emre Hasan Hakan Arif gibi oyuncular olmasaydı misal hagi mustafa sarpla part ner olsaydı biz uefa kupasını alabilirmiydik?

Kapatin bu basligi bence. Ersani alamayan yonetim Drogbayi mi getirecek. Terim toplar Batuhan, Sercan falan, iki de Romen koyduk mu, savunmaya Almaguer tarzi hizli bir adam, hazir takim iste.

valla konu ersan degılde kockoca kulubun dustugu durum pazartesı ne randevu cumartesı satıs hele abdulrahım acıklamsı delı ettı benı kım kaldı yerlı yazrmısınız hepsını yabncımı olacak yoksa, yabancı kalecı bır hafta sonra dedı kac hafta oldu yıne uyutuluyoruz sabrımız kalmdı artıkkk, neden beklentı ıçine sokuyorsunuz adamı sayın baskan terım romanyaya gıtmıs yıne rumenlere kaldık gbı

Gündem değişsin. Drogbayı gol atmış köşe bayrağına doğru kayarken düşünün.

2j4c2f5.jpg

Paint 'le bu kadar. :lol:

Şortta Chealse amblemini unutmuşsun abi :asd:

Transfer nöbeti kapalı olduğu için buraya yazayım dedim ;çünkü yapılan yorumlara artık dayanamadım:

Ersan konusunda yönetime sallayanlar şu sayfayı iyi okuyun !

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Böyle transfer görülmedi!

İyi okuyun , ona göre yorumlayın ;ortada sallanacak biri varsa o da dansöz Adana başkanıdır!

"ağzı olan konuşuyor" :mad:

Kapatin bu basligi bence. Ersani alamayan yonetim Drogbayi mi getirecek. Terim toplar Batuhan, Sercan falan, iki de Romen koyduk mu, savunmaya Almaguer tarzi hizli bir adam, hazir takim iste.

Şaka yapıyorsun değil mi bu tepkiyi vermekle? Bunu beğenen 3 kişi de dalga geçiyor değil mi?

umarim aliriz drogba da yatarsa cok kötü olur taraftar tasmis durumda hic iyi seyler olmaz

Drogba olmaz ki (olmayabilir, Hiddik bırakmayın diyebilir, alternatifi kim?)

Yönetim kendi kendine soktugu bu travmadan sağlıklı bir kararla çıkabilecek mi?

Yani Drogba olmadı diye sırf meşhur ama olmayacak sartlarda yanlış bir oyuncuyu almasınlar, Drogba gelmezse yönetimin bir delilik yapmasından :) korkuyorum.

Drogba olmaz ki (olmayabilir, Hiddik bırakmayın diyebilir, alternatifi kim?)

Yönetim kendi kendine soktugu bu travmadan sağlıklı bir kararla çıkabilecek mi?

Yani Drogba olmadı diye sırf meşhur ama olmayacak sartlarda yanlış bir oyuncuyu almasınlar, Drogba gelmezse yönetimin bir delilik yapmasından :) korkuyorum.

Cisse bir delilik olur mu sence?:)Birçok kaynak altarnatifin o olduğunu doğruladı.

Cisse bir delilik olur mu sence?:)Birçok kaynak altarnatifin o olduğunu doğruladı.

30 yaşındaki oyuncuya aşırı bir bonservis vermezlerse olmaz. Pana'nın alışı çok pahalı, yaşta var, bilemiyorum kaça bırakırlar. +5m euro bence çok Cisse için, çunku verecegin bonservisi gömeceksin.

Drogba ile kesin olarak anlasildi fakat kulubu henuz birakmak istemiyor. Burda da yonetimi sucluyorsan yuh ...

bence cisse gelsin hatta bence forvfete gerek yok,baros sakat olsa bile elmander tek forver oynar,yoksa baros elmander yeterde artar bile bence,orta saha lazım bize yaw,stoper lazım bize ne forveti ya,ya ben körüm yada neyse

Drogba ile kesin olarak anlasildi fakat kulubu henuz birakmak istemiyor. Burda da yonetimi sucluyorsan yuh ...

azize bir milyon daha fazla veriyorum derse Drogrba aninda yan cizer. Polat Alemdardn bahsetmiyoruz, soz vermismis. Bizim yonetim alabilirse fener besiktas talip olmadigi icindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt