# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

YELLOW

20091203-drogba.jpg

Galatasaray’ın transferdeki önceliği Didier Drogba... Özellikle, geçtiğimiz hafta Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nın, Banvit’le oynadığı son maçta tribünler, “Taraftar çıldırdı, Drogba’yı istiyor” tezahüratlarıyla inleyince, yönetim var gücüyle bu oyuncu için çalışmaya başladı. Başkan Ünal Aysal, bu tezahüratlar karşısında salonda bulunan Sarı-Kırmızılılar’a eliyle “Tamam” işareti yapmıştı. Adnan Öztürk, daha önce yaptığı açıklamada, Drogba’yla her konuda anlaştıklarını, Abramovic’in vereceği kararı beklediklerini söyledi. Aysal, bu transferi bir an önce neticelendirmek için Rus milyarderle arası iyi olan tüm tanıdıklarını devreye soktu ve Abramovic neredeyse ikna edildi! Yönetim şimdi büyük bir sürprize hazırlanıyor. Buna göre, basketbolda Fenerbahçe’yle oynanan final serisinde, Abdi İpekçi’de oynanacak olan ilk iç saha mücadelesinde Drogba da salonda olacak! Sarı-Kırmızılılar’ın yeni yıldızı, taraftarların karşısına ilk defa Abdi İpekçi’de çıkacak.

BENCE GELECEK:D

Takımın kalede doğru dürüst kalecisi yok, stoperi iki tane kazmaya emanet, beklerinden biri futbolu unutmuş bir Balta, diğeri kapasitesi sınırlı Çağdaş,Serkan. Sabri desen bana göre sağbek olmamasına rağmen yıllardır orada oynatılmaya devam ediliyor. Ön liberosu kim olacak belli değil. Arda kalacak mı gidecek mi o net değil. Hala Sarplar, Aydınlar, Ayhanlar, Aykutlar, Stancular duruyor. Elmander transferinden sonra Baros'un da kalacağını varsayarsak forvet hattında sıkıntı yok gibi dururken millet hala Drogba diyor başka bir şey demiyor. O adama onca para harcanıp zaten tek forvetle sahaya çıkan bir düzene 3. forvet kazandırmak mı önemli yoksa diğer mevkileri hallettikten sonra, futbolcu müsfettelerini, hainleri, kazmaları, gitmek isteyenleri gönderip yerlerini kaliteli adamlarla takviye ettikten sonra Drogba'yı transfer etmek mi daha mantıklı ey Galatasaray taraftarı..

Kim uyduruyor bu Abdi İpekciye Drogba gelecek lafını

Dev transfer yattı mı?

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal , pilav gününde dönem arkadaşlarıyla dünya yıldız Drogba konusunda ilginç sohbetler yaptı. Bir başka yönetici Semih Haznedaroğlu Chealse'li yıldızın transferinin çok zor olduğunu ifade etti.

Bu arada Teknik direktör Fatih Terim'in Fransız golcü Cisse'nin " transferine onay vermediği " öğrenildi.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Dev transfer yattı mı?

Cevap: Dev transfer yattı mı?

Klose geleceğine Stancu kalsın takımda.

Klose geleceğine Beşiktaş'tan Mehmet Akyüz'ü kiralayalım. :o

Bence yatmadı. Semih Haznedaroğlu bu transfer benim fikrimi sorarsanız oldukça zor dedi. Olma imkanı düşük bir transfer dedi. Bunların hepsi beklentiyi düşürmek için. Olunca da böyle imknasız bir transferi bitirdik demek için önceden hazırlık. Ben böyle düşünüyorum. Semih Haznedaroğlu Galatasaray'ın büyüklüğünü her yerde dile getiren bir adam. Böyle bir açıklama yapmaz. Yapıyorsa da bir sebebi vardır.

Drogba gelmezse hayal kırıklığı olcak herkes için. Vucinic gelse çok iyi olur, Drogba olmuyor zaten herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt