# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Drogba'dan İyi Haber

Mehmet Demirkol diyor ki, Galatasaray Drogba'ya bizim ilk tercihimiz Forlan diye yanıt vermiş.

Eğer böyle bir şey söylenmişse en az Ujfalusi transferi kadar hatadır.

Drogba şu dünya üzerinde Galatasaray'a lazım tek yaşı ilerlemiş futbolcudur. Bu sert ligin anasını ağlatır.

Türkiye Ligi için gereken çirkefliğe sahiptir.

Artı Drogba çividir. Takımı ileriye çiviler. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı kolaylaştırır.

Ve de çok iyi bir savunmacıdır.

M.Demirkol´un birşey bildiği yok,medyadan duyuğunu söylüyor.

Mehmet Demirkol diyor ki, Galatasaray Drogba'ya bizim ilk tercihimiz Forlan diye yanıt vermiş.

Eğer böyle bir şey söylenmişse en az Ujfalusi transferi kadar hatadır.

Drogba şu dünya üzerinde Galatasaray'a lazım tek yaşı ilerlemiş futbolcudur. Bu sert ligin anasını ağlatır.

Türkiye Ligi için gereken çirkefliğe sahiptir.

Artı Drogba çividir. Takımı ileriye çiviler. Oyunu rakip yarı sahaya yıkmayı kolaylaştırır.

Ve de çok iyi bir savunmacıdır.

Mehmet Demirkol değil Haluk Yürekli söylüyor bunu.Ben Haluk'a güveniyorum.Mehmet Demirkol'un bir şeyden haberi yok.

Birde bu adam bana çok karakterli ve hırslı geliyor nedense.Henry´nin ABD´de yaptğı gibi tatil yapacak bir adama benzemiyor.Harbi harbi oynamak ister.

Drogba bence su anda fiyatını arttımak icin naz modunda.Adamın gercek manada para kazanabılecegı belkıde son bırkac yılı.Chelsea aradan cıktıysa parayı veren dudugu calar bence.Bu adam ıcınde para sonuna kadar harcanır.

bir oyuncu için bahsi gecen yüksek fiyatın cok daha altında takım kuran gaziantep ve kayserinin önümüzdeki yılda gerisinde olmamız cok muhtemel bu kafa değişmedikce...

Drogba bence Chelseade kalmak istiyor ve bizi aracı olarak kullanıyor.Hiç ümitlenmiyorum sizde öyle yapın,büyük ihtimalle Cisseyi alırız forvete.

asil yeri burasi oldugu icin burda paylasayim :D

Birsey diyecegim senaryoya bakin simdi feci gaza geleceksiniz ama :D

Yönetim yeni transferi stadyumda aciklayacagiz diyor isim vermiyor ama. millet arenayi dolduruyor o ara

kapa bildirim yapiliyor kural geregi ve bir dakika sonra arenada isiklar sönüyor, dev ekranda bu video aynen böyle veriliyor !

tünelden DROGBA cikiyor parcali forma ile

[video=youtube;6k7aXJNMLH8]https://www.youtube.com/watch?v=6k7aXJNMLH8&feature=player_embedded[/video]

Chelsea resmi sitesinde drogbayi satacağını yazmıstı.Bu kulupler Milan,Malaga ve Galatasaraydı.Milan asbaskanı Drogba ile suan ilgilenmediklerini söyledi.Geriye malaga ve biz kalıyoruz.

Drogba'yı alamayız diyenleri anlayamıyorum.İnşallah alacağız

inşallah alırız ama adamın net alfıgı 6 milyon euro 2.5 milyonda reklam gelirleri 10 u buluo Galatasarayda reklam geliride düşecek o parayaı karşılayamayız ama gelse inanın formadan parası çıkar yerinde bi transfer olur ayrıca cambiaso şart bu takıma

aysal elini cebine sokmaz ise bu transferin olması mümkün değil...Eylülde ödenmesi gereken 70 milyon euro var birde mali kongre....Drogba bize söz verdi ilk önce klübümüzle görüşür ama istedigini alamaz ise diğerleriylede masaya oturup üç teklifide tek tek değerlendirip karar için zaman isteyecektir....10_15 gün daha medyada drogba haberi okumaya devam yani.....

"Bana İstanbul'u anlat..."

Fildişili yıldız, Galatasaray'ın yaptığı teklifin ardından eski takım arkadaşını aradı, “İstanbul hakkında fazla bir şey bilmiyorum. Nasıl bir şehir?” diye sorarak kendisini bilgilendirmesini istedi

Sarı-Kırmızılılar’ın kadrosuna katmak için büyük çaba harcadığı Drogba konusunda önceki gün güzel gelişmeler yaşanmıştı. Chelsea’nin teknik direktörlük için Villas-Boas’la anlaşması, Portekizli çalıştırıcının Hulk ya da Falcao’yu yanında getireceğinin ortaya çıkması ve Abramovich’in, Drogba’yı kesinlikle Premier Lig’den bir takıma satmayacaklarını açıklaması, Galatasaraylılar’ı oldukça heyecanlandırdı... Fildişili yıldızla ilgili ortaya çıkan bir detay, bu heyecanı daha da artıracak gibi görünüyor. Tecrübeli forvetin, Sarı-Kırmızılılar’ın kendisiyle ilgilenmeye başlamasının ardından, Türkiye ve İstanbul’la ilgili araştırmalara

başladığı öğrenildi.

‘Londra aklına bile gelmez’

Drogba bu konuda bilgi almak için, geçtiğimiz ay Chelsea’den Hamburg’a transfer olan milli futbolcumuz Gökhan Töre’ye danışarak, “Galatasaray beni istiyor. Çok cazip bir teklif yaptılar ve ben de sıcak bakıyorum. Ancak İstanbul hakkında fazla bilgim yok. Nasıl bir şehir?” diye sordu. Bunun üzerine genç oyuncu, İstanbul’un dünyanın en güzel şehirlerinden biri olduğunu söyleyerek, “Orada yaşamaya başlayınca, Londra aklına bile gelmeyecek. İstanbul’da bir an bile canın sıkılmaz. Bundan emin olabilirsin. Eğer tek endişen şehirse, hiç durma teklifi kabul et” cevabını verdi. Drogba’nın da bu cevap üzerine Sarı-Kırmızılılar’la temasa geçtiği ve görüşmelerin sıklaştığı öğrenildi.

milliyet

Yemin ediyorum Forlan'ı istemiyorum ben Drogba'nın gelmesine engel olacaksa. Drogba lan bu D-ROG-BA.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt