# Didier Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Didier Drogba

Dilimizde tüy bitti sana gel demekten

Resmen vazgeçtik Mustafa Pektemek'ten

Oğlum nerdesin kesildik sütten ekmekten

Gel kurtar bizi transfer duası etmekten

Bir saat içinde inmezsen o lanet olası jetten

At arabasıyla alıcaz seni Stamford Bridge'den

Didier gel buraya yapalım seni kral

Resmi site yazsa seni patlayacak santral

Rakiplerde kalmayacak ne istek ne moral

İstanbulda gezersin burda yok katı kural

benden didiere ikinci şiir...

1 adam bulmuşlar yaşı 33

parayı basmassan bu transfer güç

drogbayı görürse dolararena taraftar

acemi olursa yönetim almadan oyuncuyu atar

menejerine yüksek teklif yapar yatar

ertesi gün başka takıma gidince öyle arkasından bakar ( eskişehirde okusun :D )

Didier Drogba yi istiyoruz!!!

Beyler uyanalim artik, biz GALATASARAYIZ, Dunyanin en buyuk spor kuluplerinden biriyiz, bize gelecek, bizim sporcumuz olacak biri dusunmek icin sure, yuzde 90 geliyorum demez diyemez. Forlan gider biter Galatasaray kalir, Forlan dusundugu vakit biz daha iyisini Aliriz.

Taraftar olarak Drogba yi istedigimizi belirtmeliyiz, medya kuruluslarina yollamaliyiz, gstv ye mesajlar atmaliyiz, yani Drogba yi Yonetimden cok istemeliyiz. quaresma nin bjk ye gelisi gibi, roberto carlos un fb ye gelisi gibi.

DIDIER DROGBA YI ISTIYORUZ!!!

Cevap: Didier Drogba yi istiyoruz!!!

Taraftar transfer yapmamalı.

Beyler uyanalim artik, biz GALATASARAYIZ, Dunyanin en buyuk spor kuluplerinden biriyiz, bize gelecek, bizim sporcumuz olacak biri dusunmek icin sure, yuzde 90 geliyorum demez diyemez. Forlan gider biter Galatasaray kalir, Forlan dusundugu vakit biz daha iyisini Aliriz.

Taraftar olarak Drogba yi istedigimizi belirtmeliyiz, medya kuruluslarina yollamaliyiz, gstv ye mesajlar atmaliyiz, yani Drogba yi Yonetimden cok istemeliyiz. quaresma nin bjk ye gelisi gibi, roberto carlos un fb ye gelisi gibi.

Harfiyen katılıyorum !

Galatasaray > Atletico Madrid

Drogba > Forlan

Bu Forlan'a zaten sıcak bakmıyordum, bize gelseydi aklım hep Drogba'da kalacak, tam anlamıyla memnun olmayacaktım! Birde Beşiktaş'ın kapısından döndüğü için şüpheliydim bu adama! bence alınmamalı Luganonun hemşerisinden bize hayır gelmez! Drogba gibi şuan dünyanın en iyi 5 forvetinden biri bize gelmeye sıcak bakarken Forlan'ı istemek ve ayagına gidip kendimizi küçük düşürmek bana biraz nankörlükmüş gibi geliyor.

Forlan gelirse öp basina koy. Bizim oynadigimiz lig belli ve kaç senedir basarisizligimizda belli.

+Dünyanin en buyuk spor klubude degiliz.

Bence siz uyanin artik saçma sapan kendi egonuzu tatmin edeceginize.

Forlan gelirse öp basina koy. Bizim oynadigimiz lig belli ve kaç senedir basarisizligimizda belli.

Bence sen tutuğun takımın şanlı tarihini, büyüklüğünü Avrupa'da hatta DÜnya'da nasıl bir marka değeri olduğunu öğren de öyle gel... Ayrıca kimse dünyanın en büyügüz filan dememiş zaten dünyanın en büyük klübü diye bişey de olamaz örnek misal Barcelona, Milan, Juventus, Liverpool, Man Utd, Ajax, Galatasaray, Porto, Real Madrid, Dortmund, B.Münih, İnter, Psv, Lyon, D.Kiev, Arsenal, Roma, Benfica vs. vs bunlar büyük klüplerdir yani şansı tarihleri ve dev taraftar kitleleri vardır, her kulvarda şampiyonluk için mücadele ederler ve ne kadar başarısızda olsa büyüklerindenhiç birşey kaybetmezler tıpkı Juventusun küme düşüp büyüklügüdnen bişey kaybetmemesi gibi! ve bunların içinde hiç birine dünyanın en büyük klübüdür digerlerinden büyüktür diyemezsin! çünkü digerleride en az onun kadar büyüktür.

Bence sen tutuğun takımın şanlı tarihini, büyüklüğünü Avrupa'da nasıl bir marka değeri olduğunu, Türk devi, Dev Takım, Çok Büyük Klüp gibi yakıştırmalar yapıldığını öğren de öyle gel... Yada Fenerbahçeyi filan tut.

Güzel argümanlar vermisin sagol kardes.

Bazen hakli oldugunda bile susman daha iyi olur.. Her taraftar kendini takimi büyük görür, görmüyorsa "benim takimim siradan" diyorsa, orada sorun vardir..

Bazen hakli oldugunda bile susman daha iyi olur.. Her taraftar kendini takimi büyük görür, görmüyorsa "benim takimim siradan" diyorsa, orada sorun vardir..

Alakasi yok. 'gelmek istemiyorsa gelmesin biz hepinizden daha iyiyiz, Dunyanin en iyisiyiz lan' demek ego tatminidir Taraftarlik degil. Hele hele su halimizde demek zaten :o:o:o'dur.

Simdi bana buraya geçen 5-6 senede yasadigimiz rezillikleri saydirtmayin + bu bahsedimiz adamlar dünyanin en iyi forvetlerinden biridir.

Zaten marka degeriyle alakasi yok, ben daha fazla TR ligini kast etmistim ve onun dandikligini.

Drogba,Galatasaray´ın büyüklüğüne niye takılsın yahu?Koskoca Henry niye ABD´ye gitti,yada koskoca Ruud Van Nistelrooy niye Hamburg´a gitti?Adam son yıllarında güzel bir kazanç istiyor.Umru olmaz bu saatten sonra Galatasaray´ın büyüklüğü.

Şimdi Sunderland maçını izledim. Gerçekten eski Drogba'dan eser yok. Hem de takımının maçı 4-2 kazanması ve çok iyi oynamasına rağmen. Neredeyse her topu kaybediyor, eski fizik gücü, eski süratı yok. Bence fazla katkı sağlayamayacak bize.

Drogba'nın ölüsü burada 20 gol atar.Aynı şekil de Forlan da.

Şimdi Sunderland maçını izledim. Gerçekten eski Drogba'dan eser yok. Hem de takımının maçı 4-2 kazanması ve çok iyi oynamasına rağmen. Neredeyse her topu kaybediyor, eski fizik gücü, eski süratı yok. Bence fazla katkı sağlayamayacak bize.

Drogbada katkı sağlıyamassa kimseyi almadan kapatalım dükkanı.Guizanın 11 gol attığı ligde Drogba 30 gol atar.Bende çok izledım Drogbayı gecen sene eski gücünde boğa gibi adam.O maçta kötü oynamıştır bunlar olur.

Drogba sezon sonuna dogru tekrar iyi oynmaya basladi. Hatta sampiyonlar ligi macinda Manchester'e karsi iyi oynamisti yanlis hatirlamiyorsam, oyuna sonradan girip. Ilk macta galiba.

Edit 2. mac 2. yari oyuna girip cok iyi oynamisti.

Ronaldoyu şampiyonlar ligindeki barcelona maçında izledin mi sen?:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt