# Diego Alfredo Lugano

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Diego Alfredo Lugano

bence müthiş kaliteli emre güngör gibi kesici , top dagıtmında servet ve gökhan dan kat be kat iyi ve üstüne de süratli boylu poslu fizikli gelmesini isterdim futbol profesyonel bir spor

lugano kasaptir fenerde oynamistir ama gerçekten iyi futbolcudur ama bizde görmek istemem yinede

eziklerde kaçtanesi adam oldu

Bir Lugano bir Pepe.

Olduğunu zannetmiyorum ama yönetimin böyle bir niyeti varsa lütfen yönetimi tanıyan biri bunun bir intihar olacağını iletsin. İşleyen çarka çomak sokmak olur bu, kolej takımı havamızın, huzurumuzun bozulması demektir. Diyelim ki camia kabullendi "kasap"ı peki ya Emre, Arda, Elano, Sabri, Ayhan? Onlar da kabullenebilecek mi? Aralarına alacaklar mı? Bence kesinlikle tavır olacaktır, nasıl geçen sene Lincoln'e cephe alındı, bu sene de, bu kez haklı olarak, Lugano'ya cephe alınır ve bütün hayallerimiz suya düşer. Aman diyim.

böyle birşeyin ihtimali bile kötü... inşallah lugano gibi başa bi oyuncu buluruz...

Servet ile Gökhan ikilisinden memnun olmayan Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yle bir türlü anlaşamayan Diego Lugano’ya talip olduğunu dün okurlarımıza duyurmuştuk. Futbol kamuoyuna bomba gibi düşen bu haber, günün en çok konuşulan, tartışılan ve yorumlanan konusu oldu. Taraftarlar Lugano konusunda ikiye bölünürken, çoğunluğun görüşü Uruguaylı stoperin alınmaması yönündeydi. İşte fanatik.com.tr’de tıklanma ve yorumlanma rekoru kıran haberle ilgili bazı görüşler:

‘Bize hiç yakışmaz’

“Emre Aşık’a attığı kafayı unutmadık henüz.” “Biraz da Galatasaray’da ortalığı karıştırsın bakalım.” “Gelirse yılın transferi olur.” “Galatasaray’a el kaldırmış bir oyuncu, gelmesini istemem.” “Fenerbahçe’de oynamış futbolcuların Galatasaray’a gelmesini doğru bulmuyorum.” “Çok güzel bir transfer politikası izleyen Galatasaray’a böyle gereksiz bir adamın transferi hiç yakışmaz.” “Fenerbahçe Lugano’yu kaçırdık diye hayıflanırken onlara psikolojik bir darbe olur.” “Lugano Galatasaray’a yakışmaz.” “Aman eksik olsun...”

aman aman sakın böyle bir hataya düşmesinler, lugano kaliteli bir oyuncu ona birşey demiyorum ama uyum olmaz ,olamaz.

bide figer denen o at hırsızını klube bulaştırmaya gerek yok uzak olsun.

lugano fenerden gitsin bu bile transfer.

isterse yerine lucio yu alsın lar iflah olmazlar

6 ay geçmesi lazım bi stoper otursun diye

bu bizim içinde geçerli ama Zan a benim 6 dakika tahammülüm yok.

İstemezük hasmımın ciğeridür.Kalsın Lugano falan meceraya aramayalım.

Bazılarınızın bu adamı ciddi ciddi istedigine inanamıyorum. Yahu Semih veya Murat dısında kimin yanına koysan yeni icat saatli atom bombası olur. Semih - Murat olayı malumunuz simdilik yas ve bu koca bir senenin kayıbı demektir. Biraz mantıklı düsünürseniz bunun bam güm sisirme toplarını Zan'da, Güngör'de oynar. Ha konu gol atıyo cart curt olayı ise, bu %80 onların sisteminden kaynaklanıyo.

Artık takımın basında oyuncularını defansa mahkum eden Bülent Korkmaz yok beyler. O sistemde geleni kes, gidene vur, sansa bala bir gol olursa olay tamamdı. Rijkaard'ın sisteminde oynayacak defans adamı oyunu 50 metrede oynayıp, bir karınca gibi calısacak.

Sabri - Lugano - Servet/Gökhan - Volkan, şakası bile korkunc :)

Bazılarınızın bu adamı ciddi ciddi istedigine inanamıyorum. Yahu Semih veya Murat dısında kimin yanına koysan yeni icat saatli atom bombası olur. Semih - Murat olayı malumunuz simdilik yas ve bu koca bir senenin kayıbı demektir. Biraz mantıklı düsünürseniz bunun bam güm sisirme toplarını Zan'da, Güngör'de oynar. Ha konu gol atıyo cart curt olayı ise, bu %80 onların sisteminden kaynaklanıyo.

Artık takımın basında oyuncularını defansa mahkum eden Bülent Korkmaz yok beyler. O sistemde geleni kes, gidene vur, sansa bala bir gol olursa olay tamamdı. Rijkaard'ın sisteminde oynayacak defans oyuncularından en az biri oyunu 50 metrede oynayıp, bir karınca gibi calısacak.

Sabri - Lugano - Servet/Gökhan - Volkan, şakası bile korkunc

Servet ile Gökhan ikilisinden memnun olmayan Galatasaray’ın, Fenerbahçe’yle bir türlü anlaşamayan Diego Lugano’ya talip olduğunu dün okurlarımıza duyurmuştuk. Futbol kamuoyuna bomba gibi düşen bu haber, günün en çok konuşulan, tartışılan ve yorumlanan konusu oldu. Taraftarlar Lugano konusunda ikiye bölünürken, çoğunluğun görüşü Uruguaylı stoperin alınmaması yönündeydi. İşte fanatik.com.tr’de tıklanma ve yorumlanma rekoru kıran haberle ilgili bazı görüşler:

‘Bize hiç yakışmaz’

“Emre Aşık’a attığı kafayı unutmadık henüz.” “Biraz da Galatasaray’da ortalığı karıştırsın bakalım.” “Gelirse yılın transferi olur.” “Galatasaray’a el kaldırmış bir oyuncu, gelmesini istemem.” “Fenerbahçe’de oynamış futbolcuların Galatasaray’a gelmesini doğru bulmuyorum.” “Çok güzel bir transfer politikası izleyen Galatasaray’a böyle gereksiz bir adamın transferi hiç yakışmaz.” “Fenerbahçe Lugano’yu kaçırdık diye hayıflanırken onlara psikolojik bir darbe olur.” “Lugano Galatasaray’a yakışmaz.” “Aman eksik olsun...”

bu cümlelerin hepsi dün forumumuzdaki renkdaşlarımızın söyledikleridir. adamlar bizim forumları takip mi ediyor:D

Anti-agresyon ve anti-ezik kurslarina baslayip bir ilerleme görünürse, belki derim!!! Bide menejerini degistirse tamam!!

Lugano'yu futbolcu olarak begenmeyen fenevli olsun :p

gayet mantıklı transfer..

Bu transferi mantıklı yapan nedir bir türlü anlayamıyorum, her iyi oyuncuya kapımız açık diye birşey yok, hele bu kasap Lugano ise. Nedeni gayet basit Lugano tipinde, fiziğiyle oynayan Servet ve Gökhan gibi 2 adet stoperimiz var. Israrla geriden oyun kurabilen hızlı bir stoper ihtiyacından bahsediliyor, gelmesini isteyen arkadaşlara sorarım, uyuyor mu Lugano bu tanıma?

Gelse bile Servetin yanına değil, Servetin yerine uyar. Bu mantık şunun gibi, almışsın kaleye Francoyu, bir de Kameniyi isterim diyorsun. İleri çıkıp ta attığı gollere de takılmayın o kadar, bu sene bir o kadarını Servet ve Hakan Baltadan da görebileceğinizden emin olun, eskisi gibi duran top organizasyonsuzluğumuz yok. Bu takımın ihtiyacı aklıyla oynayabilen, hızlı, paslaşabilen bir stoper almak ya da Emre Güngörün bir an önce toparlanmasıdır.

Bu transferi mantıklı yapan nedir bir türlü anlayamıyorum, her iyi oyuncuya kapımız açık diye birşey yok, hele bu kasap Lugano ise. Nedeni gayet basit Lugano tipinde, fiziğiyle oynayan Servet ve Gökhan gibi 2 adet stoperimiz var. Israrla geriden oyun kurabilen hızlı bir stoper ihtiyacından bahsediliyor, gelmesini isteyen arkadaşlara sorarım, uyuyor mu Lugano bu tanıma?

Gelse bile Servetin yanına değil, Servetin yerine uyar. Bu mantık şunun gibi, almışsın kaleye Francoyu, bir de Kameniyi isterim diyorsun. İleri çıkıp ta attığı gollere de takılmayın o kadar, bu sene bir o kadarını Servet ve Hakan Baltadan da görebileceğinizden emin olun, eskisi gibi duran top organizasyonsuzluğumuz yok. Bu takımın ihtiyacı aklıyla oynayabilen, hızlı, paslaşabilen bir stoper almak ya da Emre Güngörün bir an önce toparlanmasıdır.

Herşeyin en iyisini sen biliyorsun !!! Aferin Deniz. :rolleyes::rolleyes:

Herşeyin en iyisini sen biliyorsun !!! Aferin Deniz. :rolleyes::rolleyes:

Herşeyin en iyisini bilmek iddiasıyla yazmıyorum, iyi oyuncu olduğu konusunda hemfikir olduğumu belirttim zaten. Ama şöyle bir de gerçek varki Lugano Servetin alternatifidir, yanlışmıyım? Stoper istekleri herkesin aynı yöndeyken, Lugano isteği bana tutarsız geldi bunu belirtmek istedim. Ben kalite olarak Serveti de yedek bırakacağını düşünürüm açıkçası ama ihtiyaca uyduğu yönünde şüphelerim var Aydın.

adam taşşş gibi defans ama ..

ne biliyim ya fazla çirkef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt