Deniz Özer
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.060
- 1
- 1.363
Cevap: # Diego Alfredo Lugano
Aurelio gelsin çok istemeye başladım.
Aurelio gelsin çok istemeye başladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aurelio başkası gelmesin.
Lugano-Servet süper olur , aurelio ön libero tuncay'da barosa yedek forvet hemde türk statüsünde gerekirse kanatlarda kullanabilirsin . Bence bu 3 transfer hem nokta atısı olur, hemde fenerlilere koyar . Bırakalım o isler futbolcuların hepsi profesyonel emre onlara gitti tümeri aldılar bilmem okan besiktasa gitti, balic -revivo bize geldi futbolda oluyor böyle seyler .
Tuncayın bir baba hindi çekmesini Lugano nun topçumuza kafa atmasını yaptığı pislikleri kendine yedirebiliyorsan bişey diyemem ben ikisinide istemiyorum .
Sonra gelir biz o formayı öptürmesinide biliriz takılmayalım bu kadar seylere ya . Bize geldikten sonra gider lugano bide emre belözogluna kafa atar tuncay kadıköyde bu sefer sabriyle 3 lü cektirir olur biter bu kadar dert etmeyelim ya![]()
Bana bu kadar basit gelmiyor işte ben hazmedemem.
Luganoda Aurelioda iyi fudbolcular gelsin yada gelmesinler demiyorum ama gelirseler ve formanin hakini verirseler hic bisey diyemeyiz severiz hatta örnekler ortada Servet GS da samaninda istedi feneri terci etdi acik acik söyledi benim hayalim hep fenerde oynamakdi diye sonradan bize geldi formanin hakini veriyor ve sorun yok Tomasda formanin hakini verdi ve harkez menmundu
Lugano ve Tuncay ın olayları daha farklıydı bu benim fikrim ben kabullenmem bitti nokta.
Tuncay saten türkiyeye kolay kolay gelmez gelirsede fenerden baska yerde oynicani sanetmiyorum Lugano cirkef ama GS bir terbiyesislik yapmadi emreyle veya X bir fudbolcuyla tartisdi bunlar normal
Eger tahkim'den aurelio cıkmazsa bu haldun inat olsun diye luganoyu geitirir demedi deme ibrahim![]()
Olabilir ama adam 4 istiyor ya!
Ben o 3-4 m eurolara inanmıyorm bu iste baska bir is var . Lugano max 2 M euroya oynar GS'da .
Adama arkadan acımasızca kafa atmak normal öyle mi?Allah Allah!
Kabullenemem bizde Lugano'yu ya!
Arkadaslar Lütfen birakin bu duygusalli bunlar fudbollun icinde olan seyler gayet NORMALDIR hayatimda gördüm en cirkef fudbolcu ama maclarda oluyor böyle tatsisliklar iste
Galatasaraya bir saygisislik yapmamisdir bir fudbolcusuyla tartisdi diye adami idam edelim bari![]()