Diego Forlan Beşiktaş'ta iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş Atletico Madrid'den Forlan'ı Transfer Etti

Dün Aysal çok güzel iki cümle etti. Borçlu ve alacaklı masanın aynı tarafında oturursa, kulübü kendi çıkarları doğrultusunda yönetmeye başlar dedi. Vay beee. Beşiktaş taraftarı size bol şans

Ya kusura bakmayında şu sezon başından beri yapılan transferleri bi hesaplayın ne kadar para harcamış 3 büyük kulup arasındaki en az parayı harcamış bi görün?Quaresma 7.3 , Simao 900 bin , Guti 0 , Hilbert 0 , Hugo 0 (sene sonu satılınca 0 a alınan oyuncudan 5 milyon kazanılması planlanıyor)totalda 10-11 anca tutmuş .......

Ya kusura bakmayında şu sezon başından beri yapılan transferleri bi hesaplayın ne kadar para harcamış 3 büyük kulup arasındaki en az parayı harcamış bi görün?Quaresma 7.3 , Simao 900 bin , Guti 0 , Hilbert 0 , Hugo 0 (sene sonu satılınca 0 a alınan oyuncudan 5 milyon kazanılması planlanıyor)totalda 10-11 anca tutmuş .......

problem bonservis degil.problem yıllık verdigin paralar.

Cevap: Diego Forlan Beşiktaş'ta !

Bobo da gidicek almeida da gidicek.. Forvet ya da Forvet arkası olacak sanırım zorluyorlar ama ne olur bilemem , en azından 1 forvet alırlar tek forvetle sezonu tamamlamazlar.

Bilmiyorum ama bildiğim bi şey var.Bjk seneye ya vezir oalcak ligi,avrupayı domine edecek ya da rezil olacak.Ortası olmayacak gibi

Beşiktaş rüya takım kuruyo da ya bu yatırımların karşılığını alamazsa nolacak?Sonuçta seneye biz de fener de ciddi kadrolar kuracağız.Üstelik beşiktaşın gelirleri ve varlığı ne bizle ne de fenerle yarışacak düzeyde değil

Bunlar varsayımdan ibaret. Hojdoonk, Hagi, Kenet Anderson gibi örneklerde var önümüzde.Bu tamamen profesyonellikle alakalı bir şey. Bu da Forlan'da fazlasıyla var bence. Keşke gelse.

Haklısın elbet, oyuncuların karakteriyle alakalı durum tabi. Geldiğinde eğer kendini buraya verirse, o da Hagi, Popescu, PVH gibi üst düzey performans gösterebilir. Yalnız böyle oyuncular baya azınlıkta yatanlara kıyasla.

Forlan'a bos adam, bir cacik olmaz diyenler cikti ya. Sozun bittigi yer. Kiyamet gunu geliyor gibi.

Boş adam demiyorum, boş transfer diyorum. Neden öyle dediğimi de anlatıyorum.

İbrahim'in demek istediği, Guiza gelirken o para ederdi. Sonrasında işe yaramadı, verilen para çok geldi insanların gözüne. Tamam çok ama aldığın adam İspanya gol kralıydı. Penaltısız 29 gol atmıştı. Burada olmadı.

Aynen bunu söylüyorum, teşekkür ederim doğru anladığın için. :)

Hiç güleceğim yoktu insan çamur atarda bu kadar atar :)))) He fenerli arkdaşım , bu arada forlanla niang arasında 5 ay var dikkat et :)

Adam haklı. :akansular:

Matematik terk ibrahim :)

Onu yazarken ne demek istediğimi anlayan arkadaşa da teşekkür ediyorum.

Niang Forlan icin ise , Forlan biraz daha spektakuler ve daha uc bir oyuncu , ancak Niang daki istikrar yok , ve fenerli arkadasin da dedigi gibi transferleri arasinda zaman var , belki bugun olsa Niang alinmayabilirdi.

Süpersin İbrahim yarım saattir gülüyorum aralarında 1.5 yıl var ahahah =) Bu fenerliler vallahi çamur bulamıyor atacak sonra uydurmaya başlıyorlar hey Allahım geldiği zamanla şuanki yaşını karşılaştırıyor phuahuaha

Yani ibrahim kardeş niang ı bu sene at çöpe diyon ?

Süpersin İbrahim yarım saattir gülüyorum aralarında 1.5 yıl var ahahah =) Bu fenerliler vallahi çamur bulamıyor atacak sonra uydurmaya başlıyorlar hey Allahım geldiği zamanla şuanki yaşını karşılaştırıyor phuahuaha

Ya diyorum ki, Niang'ın bize geldiği yaşı ile Forlan'ın geldiği yaşı arasında 1.5 yıl var. 3 yıllık imza attığını düşünürseniz az değil bu. Bugünün şartları ve yaşında belki Niang transferi yapılmayabilirdi, ki geçen yıl da zaten 3. alternatifti Niang. Gyan ve Remy olmayınca biraz da elimiz mahkum Niang'ı aldık.

+

Fizik olarak elbet ki düşüş var, bundan sonra daha da fazla olacak. Gayet normal. Bonservis 7 milyon, senelik 3.5 milyon veriyoruz. Ücreti bence de fazla biraz, Gyan Asamoah'ın bonservisinde indirim yapmamıştı Rennes 17-18 milyon istiyorlardı, Remy Türkiye'ye gelmek istememişti, Niang biraz zorunlu olarak alındı bunlar olmayınca. İkisinden birinde şartlar oluşsa Niang gelmezdi.

Yani ibrahim kardeş niang ı bu sene at çöpe diyon ?

Yok, 5 ay daha idare eder diyorum. :)

Ya diyorum ki, Niang'ın bize geldiği yaşı ile Forlan'ın geldiği yaşı arasında 1.5 yıl var. 3 yıllık imza attığını düşünürseniz az değil bu. Bugünün şartları ve yaşında belki Niang transferi yapılmayabilirdi, ki geçen yıl da zaten 3. alternatifti Niang. Gyan ve Remy olmayınca biraz da elimiz mahkum Niang'ı aldık.

+

Yok, 5 ay daha idare eder diyorum. :)

Bence sen buralarda dolaşma malum Galatasaraylı arkadaşlar Drogba transferini bekliyorlar..Drogbada 34 yaşında sen niangın geldiği yaşıyla kıyaslama felan yaparsın linç ederler =))))))))

Bence sen buralarda dolaşma malum Galatasaraylı arkadaşlar Drogba transferini bekliyorlar..Drogbada 34 yaşında sen niangın geldiği yaşıyla kıyaslama felan yaparsın linç ederler =))))))))

Drogba fizik olarak Niang'ın da, Forlan'ın da önünde. Ama önemli olan Roberto Carlos, Guti, Frank de Boer gibi yatmaya mı gelecek yoksa PVH, Hagi, Zago gibi futbol oynamaya mı. Futbol oynamaya gelirse 2 sene daha iş yapar Türkiye'de, bekleyip görelim.

Roberto Carlos yatmaya gelmedi ki elinden geleni yaptı bence.İlk yıl Şampiyonlar Ligi'nde çok iyiydi mesela.

Drogba fizik olarak Niang'ın da, Forlan'ın da önünde. Ama önemli olan Roberto Carlos, Guti, Frank de Boer gibi yatmaya mı gelecek yoksa PVH, Hagi, Zago gibi futbol oynamaya mı. Futbol oynamaya gelirse 2 sene daha iş yapar Türkiye'de, bekleyip görelim.

Eeee kardeşim yatmaya geldiğini nerenden çıkardın ? 2 saattir niye eveleyip geveliyorsun?Bi kerede tebrik et be bu fenerlileri anlamıyorum arkadaş neyse..Bu arada forlan sana mesaj yollamış fiziğime laf etmesin diyor
diego-forlan.jpg

forlani bilmiyorum da, forlanin hatunu gördüydüm gecenlerde, Allah belami vermesin ama sokakta görsem isirmadan gecemezdim herhalde, cok hos birsey.

umarim inönüye bol bol mac izlemeye gelir.

Hayırlı olsun.Çok iyi bir transfer. :)

Bir de bu işler takımın yapısıyla da alakalı biraz. Hagi zamanında Galataasaray'ın takım iskeleti yerli oyunculardan oluşuyordu. Bülent, Hakanlar, Suat, Tugay, Okan, Ümit, Ergün, Emre, Fatih gibi milli takımın dünya üçüncülüğünün temel taşları Galatasaray'da oynuyordu. Onların yanında Taffarel, Popescu ve Hagi elbet iyi performans gösterirdi. Zaten aynı kadro Taffarel-Rüştü, Popescu-Alpay, Hagi-Yıldıray değişiklikleriyle dünya üçüncüsü oldu.

Bizim kadronun iskeleti de şu an Volkan, Gökhan, Emre, Alex, Mehmet, Semih gibi yerli oyunculardan oluşuyor. Bunlara iş ciddiyeti bakımından Lugano'yu da eklerseniz gelen Niang veya Yobo veya başka ileri yaşlı yabancının ortama ayak uydurması sürpriz olmaz. Önceki dönemlerde iskeleti yabancılar oluşturduğu için Carlos, Deivid, Kezman gibi oyuncuların ciddiyetsizliğinden ötürü sıkıntı yaşadık biz de.

Beşiktaş kadrosu da bizim geçmiş dönemlerimize çok benziyor. İskeleti oluşturan yerli oyuncu yok, gelen yabancıları motive olmaya itecek ciddiyet mevcut değil bana kalırsa. Sizin geçen yıl aldığınız oyunculardan verim alamayışınızda da bana kalırsa gelen yabancıları hedefe şartlayacak yerli oyuncu iskeletinizin olmaması önemli rol oynadı.

Pardon ama bunun benim söylediğim konuyla ne ilgisi var. Ya da Ünal Aysal'ın söylediği konuyla. Kim ne kadar para ediyor bana ne kardeşim. Demirören'e ne kadar borcunuz var. Ya da Aysal'ın deyimiyle Demirören'in kendine ne kadar borcu var. Demirören kendine daha fazla borç yapmasın. Aman diyim dikkatli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt