# Diego Forlan

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

medya ilgilenedursun da sayın başkan forlan olayını medya çıkarmadı herhalde ayrıca bugünkü transfer konuşmaları hayal kırıklığı yaratttı bende...sözü veren sizsiniz herşey de de medyaya sallamayın ya..fabiaonuyu açıklayan sizsiniz, transfer olumsuz diyen ali dürüst..bunları biz demiyoruz..

Niye sirittin kardes, FT'nin ikinci dönemini hatirlamadin galiba ?

Büyük takimlar her zaman yenilikçi olur, geçmiste basariz olan adamlara dönmez.. Hadi Fatih Terim'in çok büyük bir basarisi var, onu es geçelimde yillardir hep Bülent Tulun-Adnan Sezgin'dir gidiyoruz.. O gider, Sezgin gelir, Sezgin gider, Tulun gelir.. Bu mudur vizyon yani ? Koca Galatasaray camiasi iki kisiden mi ibaret ? Adamlar her zaman basarisiz olmus, niye bu adamlar yav, niye ?

Büyük takimlar her zaman yenilikçi olur, geçmiste basariz olan adamlara dönmez.. Hadi Fatih Terim'in çok büyük bir basarisi var, onu es geçelimde yillardir hep Bülent Tulun-Adnan Sezgin'dir gidiyoruz.. O gider, Sezgin gelir, Sezgin gider, Tulun gelir.. Bu mudur vizyon yani ? Koca Galatasaray camiasi iki kisiden mi ibaret ? Adamlar her zaman basarisiz olmus, niye bu adamlar yav, niye ?

Fatih Terim dediğin adam sana tarihinin en büyük başarılarını yaşatmış sen adama başarısız diyosun birde utanmadan vizyon diyosun burda FT nin ikinci döneminde neler olduğunu herkes biliyor az yede biraz araştır istersen...

kaleciyi bari aciklaayin sonra saglam bir önlibero. cok ihtiyaci olan mevkiler var ama

kaleci ve önlibero aciklandimi razi olacagiz.

ama suan ki kaleciler ve sarpli ayhanli orta saha izlemek istemiyorum artik.

yine butun ihale F.Terim'in basina kalacak ,ama bu sefer yemezler.Kimse adamin eline dogru duzgun futbolcu vermiyor , yanindakine pas atmaktan aciz adamlari 'adam etsin' diye bekliyor herkes.Tamam disiplin sorunu yasayanlari hizaya getirsin de bu yetenek yoksunu bazi arkadaslara Mourinho gelse ne yapacak.

Asıl sen hatırlayacaksın kardeş o FT'nin 2. dönemi.

Rüzgardan doğru düzgün maç yapılmayan bir STAD.

Çökmüş kapı kapı para arayan bir yönetim.

Malzemecinin bile parasını veremeyen..

Olmayan bir transfer bütçesiyle ufak tefek paralarla alınmış oyuncular..

Ruh'u ALİ SAMİ YEN'i yoktu o sene..

Farkına varmak lazım bunların.

II.Terim dönemini bu kadar kötüleyenler yaşınız mı yetişmiyor Olimpiyat Stadını unutuyorsunuz .....

Transferler çok yetersiz. Sen 8.olmuş takımı topluyorsun,sabırla bekliyoruz ama 1-2 adamla toparlanacak kadro değil bu.

Tamam baskanim. Taraftar da kendi kendini oyalasin diyebilirmiyiz?

Sonucta, verdiginiz tarihiler nedense hep erteleniyor ve hala bir ton eksigimiz var.

Transfer sezonunu kapatiriz bu gidisle.

-------muslera--------

sabri-----ujfalusi----servet----çağlar

-----------selçuk------culio-------

kazım---------------------------arda

-------baros---------elmander-------

neyinize yetmiyor O_o

Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası. Bir forvet ve bir orta saha yeterli gibi birşey demiş.. Bizim yerli kalitemiz çok düşüktü rakiplerimize göre yerli olarak bi Selçuk alındı.. Sağ bek alınması lazım mesela, defansa kesinlikle bir adam alınmalı.. Rakipler yerli kaliteli oyuncuları kadrosuna kattı bizim başkanımızda 2 transfer olsun büyük ölçüde takımımız yeterli diyo.. ne farkı var geçen seneden o zaman.. ben yine Ayhan'ı m.Sarp'ı mmı izlicem ya da Aydın'ı v.s

hiç umduğum gibi olmadı umarım utandırır ama açıklamalarından dolayı hiç umudum yok....

Başkan beni hayal kırıklığına uğrattı açıkcası. Bir forvet ve bir orta saha yeterli gibi birşey demiş.. Bizim yerli kalitemiz çok düşüktü rakiplerimize göre yerli olarak bi Selçuk alındı.. Sağ bek alınması lazım mesela, defansa kesinlikle bir adam alınmalı.. Rakipler yerli kaliteli oyuncuları kadrosuna kattı bizim başkanımızda 2 transfer olsun büyük ölçüde takımımız yeterli diyo.. ne farkı var geçen seneden o zaman.. ben yine Ayhan'ı m.Sarp'ı mmı izlicem ya da Aydın'ı v.s

hiç umduğum gibi olmadı umarım utandırır ama açıklamalarından dolayı hiç umudum yok....

selçuk-ceyhun-culio-yekta nın olduğu ortasaha rotasyonuna ayhan 20dklığına girer Sarp giremez sen gönlünü ferah tut

Bursaspor, Kayserispor ve Gaziantepspor gibi Anadolu kulüplerinin 3'ünün de kurduğu kadronun şuanda bizden iyi olduğunu düşünüyorum, ama başkan medya Forlanla ilgilensin biz harika kadro kurduk diyor :SS:

Takımdan derhal gönderilmesi gerekenler var,bu işi halletmek bile kadroyu toparlamaktır!!!!!

-------muslera--------

sabri-----ujfalusi----servet----çağlar

-----------selçuk------culio-------

kazım---------------------------arda

-------baros---------elmander-------

neyinize yetmiyor O_o

Kazım ne oynayacağı belli değil Baros kart görme hastalığı ve sakatlık problemi var.Culio Selçuk orta sahası yumuşak kaçabilir.Veya şöyle diyim Culio dağınık bir oyuncu 3 lü klasik orta sahada oynar ama 2 li bu şeklilde olmaz yerini kaybediyor fazlasıyla.Defans Neill gitti Ujfalusi geldi aynı tas aynı hamam.Musleraya allah kolaylık versin...Defansa bir oyuncu ortasahanın göbeğine ve sağ açığa transfer şart forvet alınmasa olur ama.

Bırak başkan şimdi Forlan'ı konuşmayı filan.Bu takıma stoper lazım,solbek lazım,yedek sağbek lazım,sağlam br ortasaha oyuncusu lazım,sağ açık lazım.Hadi bunları yapmıyorsun bari şu Mustafa Sarp'ı kov gitsin yahu.O adam o sahaya çıkarsa birdaha RPG'yle saldırırım.:asd:

Kazım ne oynayacağı belli değil Baros kart görme hastalığı ve sakatlık problemi var.Culio Selçuk orta sahası yumuşak kaçabilir.Veya şöyle diyim Culio dağınık bir oyuncu 3 lü klasik orta sahada oynar ama 2 li bu şeklilde olmaz yerini kaybediyor fazlasıyla.Defans Neill gitti Ujfalusi geldi aynı tas aynı hamam.Musleraya allah kolaylık versin...Defansa bir oyuncu ortasahanın göbeğine ve sağ açığa transfer şart forvet alınmasa olur ama.

Kazım'ı milli takımda kötü oynarken görmemişsindir ki pino'yu yazarsın oraya 5 yabancı koydum

Servet gitmediği sürece defans kötüdür kötü kalacaktır F.T oynatacak gibi el mahküm...

Colman -Selçuk oynadıysa culio selçuk rahat rahat oynar

Baros'la konuşulmuştur yoksa yollanacaktı

Ligin geldiği bu durumda büyük transfer düşünmüyoruz diyor yaa.. Sanki tek rakip fenerbahçe. Ayın 15'ini bekliyorlarmış şimdi de. Acaba söyledikleri bir tek sözün arkasında duracaklar mı merak ediyorum. Mükemmel kadro kurmuşuz: Polat olmasaydı Elmander ve Selçuk da olmayacaktı. Kabak Fatih Terim'in başına patlar sezon sonu.

Geri
Üst Alt