# Diego Forlan

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

Baskan'a yuklenmeden once sunlari bilmekte fayda var:

Transferden sorumlu Tulun devamli altip tutan biri. Menajer merhaba dese Tulun transfer yuzde 90 bitti diye dusunuyor.

Fatih Terim'i de az cok taniyoruz. Iyi futbolcuya hayir demez ama cok gerekli de gormez. Baskan'in aciklamalarindaki degisim o sebeple bence. Lauro'yu alalim diyen de Terim mesela. Rakip takim hep kaleciyle karsi karsiya kaliyorsa zaten sorun var demekmis.

O yuzden baskan, Tulun'un soyledigine inanip kaleciyi iki gune aciklariz diyor. Diger yandan Terim'e inanip kadro'nun guclu oldugunu soyluyor. Ben bu yili baskan'in tecrube kazanma yili olarak goruyorum. Tulun ve Terim ise maalesef gecmisten ders almamislar.

Ligin geldiği bu durumda büyük transfer düşünmüyoruz diyor yaa.. Sanki tek rakip fenerbahçe. Ayın 15'ini bekliyorlarmış şimdi de. Acaba söyledikleri bir tek sözün arkasında duracaklar mı merak ediyorum. Mükemmel kadro kurmuşuz: Polat olmasaydı Elmander ve Selçuk da olmayacaktı. Kabak Fatih Terim'in başına patlar sezon sonu.

Topa basalim, ligin geldiği bu durumda büyük transfere gerek yok diyen kim acaba baskana? Ya da Lauro isimizi gorur diyen?

Kim baskana boyle akil veriyorsa ve benim oldugum yerde futbolcu teferruattir kafasindaysa, kabak onun basina patlar sezon sonu.

Anlasildi bütün umudumuzu kestik bu sezondan da. Su Galatasaray'imi bu hallere düsürenlerin burnundan fitil fitil gelsin. Bizi bu dandik kadroya 'iyi kadro(!)' diye inandirmaya calisiyorlar ya, enayi yerine koyuyorlar ya, daha da birsey demiyorum. Yaziklar olsun.

bu kadro mu iyi kadro?? yapma başkan allah aşkına ya biraz gerçekçi olun artık. takımda bir sürü boşa adam var hala göndermediniz bir türlü. bu takıma kaleci-stoper-ön libero-sağ açık-forvet minumum 5 transfer şart bakın minumum diyorum

bu kadro mu iyi kadro?? yapma başkan allah aşkına ya biraz gerçekçi olun artık. takımda bir sürü boşa adam var hala göndermediniz bir türlü. bu takıma kaleci-stoper-ön libero-sağ açık-forvet minumum 5 transfer şart bakın minumum diyorum

Her iddiasina girerim ki Baskan bir tane neydigu belirsiz orta saha getirip, kalibresiz bir forvet alarak transferi tamamladik diyecek.

Ozet: Cok fena kandirildik beyler...

Videoyu saskinlikla izledim. Oncelikle Atletico Madrid olayi ile baslayalim. Acik soyleyeyim boyle amatorluk hayatimda gormedim. Once futbolcularla anlasamadik dendi tamam dedik olur boyle seyler. Ama baskanin bugunku aciklamasi klubun caydigi yonunde. Kardesim eger ki klup kabul ettiyse bir on protokol yapmaz mi insan? Nasil bir profesyonellik anlayisidir bu. Diger olay ligin durumu imis. Ya Fenerbahce dusecek ise bize ne? Ligde onlar disinda 16 takim olacak. Gecen sene biz 8. olmusuz. Bu takimin yarisindan fazlasinin yenilenmesi lazim. Gene ucuz transfer, zaman var mentalitesi basladi. Umarim baskanin aciklamasi yon saptirma hedeflidir. Aksi halde yaziklar olsun. Sayin baskanim, az konus cok is yap lutfen.

fatih terim ,ikinci terim döneminide aratacak gözüküyor , başkan aysalda bülent tulunun aklına uyduğu için komple cöpe atılmış bir yıl ve sokağa atılmış milyonlarca euro camiaya hayırlı olsun ,, kafadabn bitirdi bu zevat zaten işi , gökhan zanla 3 yıl sözleşme imlazayan kim olursa olsun zaten hedefini,amacını belli etmişdir...

"A.Madrid baskıya dayanamadı"

Mali Genel Kurul'dan borçlanma yetkisi alan Galatasaray'da başkan Ünal Aysal Lig TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

Video

ligtv

Cevap: "A.Madrid baskıya dayanamadı"

Ayin 15 ini bekliyoruz dedi..

Ujfalusi için de baskı yapmışlar mı? Yoksa Madrid, Forlan'ı gösterip Ujfalusi'yi mi satmış .. Futbolda acemi olunur ama başkanın ticarette de acemi olduğunu bilmiyordum.

Ujfalusi için de baskı yapmışlar mı? Yoksa Madrid, Forlan'ı gösterip Ujfalusi'yi mi satmış .. Futbolda acemi olunur ama başkanın ticarette de acemi olduğunu bilmiyordum.

Bütün gün boş boş salladın durdun yönetime.

Eger bir mucize olmaz da Reyes ve Forlan'a imza attirilamazsa bu Madrid seferi transfer tarihimize kara bir leke olarak gececek kadar acemilik örnegi olacak.

Bütün gün boş boş salladın durdun yönetime.

Fikrime katılmıyorsan, uygun bir uslüp ile katılmadığını bildirir ve kendi görüşünü söylersin. Hiç de problemli değilim ve gayet sağlıklıyım. Sosyal becerilerini geliştirmeden benim forum girdilerime cevap yazma lütfen.

Oha ticareti de bilmiyormuş Ünal Aysal. Yuh be yuhh :d Adam sıfır sermaye ile milyarlarca dolar kazanmış ama ticareti bilmiyormuş :D Ne cevherler var forumumuzda :D heralde kendisi trilyon doları var.

Eleştirirken akla ne gelirse yazmamak lazım. Kötü transfer yapıyor denilir ama Belçikanın en büyük enerji şirketlerinden birini yaratan adama ticaret bilmiyor denilirse, herkes ağız hariç her hücresi ile güler. Evet.

Fikrime katılmıyorsan, uygun bir uslüp ile katılmadığını bildirir ve kendi görüşünü söylersin. Hiç de problemli değilim ve gayet sağlıklıyım. Sosyal becerilerini geliştirmeden benim forum girdilerime cevap yazma lütfen.

Sosyal beceri:o

Rica etsem hangi ticari bilgin ve becerinle,sıfırdan milyar dolarlık servete ulaşmış bir insanı ticarette acemi ilan ettiğini açıklarmısın.

"başkan ticarette acemi yha" söylemi görüş belirtmiyor zira.İçi boş sallamak oluyor.

Başka işin yok mu senin ya?

Tüm gün saçma saçma sebeplerle salladın durdun Yönetime.

Düzgün bi mesajını görmedim.

Bence medya değil siz ilgilenin başkan.

Valla hiçde iyi bi kadro kurmuş değiliz.AKSİNE nerde beleş varsa oraya yerleş politikasındayız.Polat döneminden daha berbat bi transfer sezonu geçiriyoruz..Gerçekler acıdır başkan.

Beyler Ünal Başkan akıllı hareket ediyor, bence doğru şekilde konuşmaya şimdik başladı.Her adamı alırım modunda girilen transfer çalışmalarında fiyat yükseliyor.Şuan ki taktik en doğrusu.

Yani, Ali Dürüst mod = ON.

Önümüzdeki dönemde bir kaç kailteli ayak takıma katılacaktır.

Valla hiçde iyi bi kadro kurmuş değiliz.AKSİNE nerde beleş varsa oraya yerleş politikasındayız.Polat döneminden daha berbat bi transfer sezonu geçiriyoruz..Gerçekler acıdır başkan.

Oğulcan, peki senin deyiminle ''nerede beleş,oraya yerleş'' politikasından yola çıkaran transfer ettiğimiz oyuncuları beğenmiyor musun sen?

Elmander,Selçuk,Ceyhun ? Bunlar kötü oyuncu mu ? bonservis bedeli ödemeden,gayet kaliteli oyuncular kattık kadromuza,sevinmemiz lazım.

Geri
Üst Alt