# Diego Forlan

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

Oğulcan, peki senin deyiminle ''nerede beleş,oraya yerleş'' politikasından yola çıkaran transfer ettiğimiz oyuncuları beğenmiyor musun sen?

Elmander,Selçuk,Ceyhun ? Bunlar kötü oyuncu mu ? bonservis bedeli ödemeden,gayet kaliteli oyuncular kattık kadromuza,sevinmemiz lazım.

Ben beğenmedim diye birşey yazmışmıyım bi bak oraya istersen.Sevinmediğimide söylediğimi sanmıyorum.Evet iyi transferler.Fakat şuana kadar bonservisle oyuncu almamamız,başkanın her fırsatta borçları dile getirip transferde ona göre davranacağız demesi,Forlan,Reyes,Drogba ve daha birçok transferdeki başarısızlıklar beni umutsuzluğa itiyor.Ve evet şuana kadar iyi bir transfer dönemi geçirmiyoruz İHTİYAÇLARIMIZA göre.Elimizi çabuk tutmalıyız.

Ben beğenmedim diye birşey yazmışmıyım bi bak oraya istersen.Sevinmediğimide söylediğimi sanmıyorum.Evet iyi transferler.Fakat şuana kadar bonservisle oyuncu almamamız,başkanın her fırsatta borçları dile getirip transferde ona göre davranacağız demesi,Forlan,Reyes,Drogba ve daha birçok transferdeki başarısızlıklar beni umutsuzluğa itiyor.Ve evet şuana kadar iyi bir transfer dönemi geçirmiyoruz İHTİYAÇLARIMIZA göre.Elimizi çabuk tutmalıyız.

Valla hiçde iyi bi kadro kurmuş değiliz dediğin için onu yazdım.Neyse görüşlerine saygı duyuyorum ben.Bekleyip,göreceğiz.

Cevap: "A.Madrid baskıya dayanamadı"

Ben de Şebnem'e katılıyorum. Transfer tam anlamıyla bittikten sonra KAP'a açıklama yapılsaydı hem taraftar bu kadar umutlanmazdı hem de Atleticolular yönetimlerine satmamaları konusunda baskı yapmazdı. Bu KAP'a bildirimler konusunda acemice davrandılar. (Benim görüşüm.)

Başka işin yok mu senin ya?

Tüm gün saçma saçma sebeplerle salladın durdun Yönetime.

Düzgün bi mesajını görmedim.

ÖNCE USLÜBUNA DİKKAT ET. Yılda 1 kez ya da 2 kez geliyorum Türkiye'ye ve bu foruma ancak geldiğimde girebiliyorum. Her geldiğimde bu forumun daha geriye gitmiş görüyorum. Fikrimi söyleyemeyeceksem ihrac edin olsun bitsin. Ciddiyim ihrac edin. Moderatore bak yazma şekline bak.

Ben de Şebnem'e katılıyorum. Transfer tam anlamıyla bittikten sonra KAP'a açıklama yapılsaydı hem taraftar bu kadar umutlanmazdı hem de Atleticolular yönetimlerine satmamaları konusunda baskı yapmazdı. Bu KAP'a bildirimler konusunda acemice davrandılar. (Benim görüşüm.)

KAP'a mecbur bildirmek zorundayiz, acele ile alakasi yok. Eger bildirmezsek ceza yiyoruz SPK'dan

Sayın başkan seçildikten sonra o durumun verdiği heyecanla büyük vaadler verdi tamam hepsini yapmamasını anlayabiliriz ama şimdi çıkıp çok iyi kadro kurduk 1 veya 2 transfer daha yapabiliriz demesi kabul edilebilir bir olay değil.

Yapılan transferleri ele alalım başkanın dediği gibi çok mu iyi kadro kurmuşuz:

Ujfalusi; Neil gitti yerine ujfalusi geldi neil topu çok iyi kullanan herkesin güvendigi bir stoperdi bence neil ujfalusi den 1 adım önde bir futbolcu.

Elmander ; Santfor mevkine sadece bir alternatif hiçbirimiz onu Galatasaray ın 1. forveti olarak düşünmeyiz.

Selçuk İnan ; Yapılan tek doğru transfer peki Cana da gitmişken bu adam orta sahanın yükünü Sarp,Ayhan ve durumu belli olmayan Culio ilemi kaldıracak?

Frank Rijkaard takımda kalite eksikliği var diye kendini yırtıyordu ve o takımdan Elano Misimoviç Kewell Neill gibi futbolcular gitti

Bana taraftar avutuluyormuş gibi geliyor, o kadro ligi 8. sırada bitirmişken takıma doğru düzgün takviye yapılmamışken başarı beklemeyelim!..

Başka işin yok mu senin ya?

Tüm gün saçma saçma sebeplerle salladın durdun Yönetime.

Düzgün bi mesajını görmedim.

Bir yönetim hata yapıyorsa, baştan uyarmak mı lazım, yoksa klüp battıktan sonra mı uyarmak lazım diye sorarlar insana. Ayrıca üsluba dikkat.. Amacını aşmışsın çünkü.

piii hala kadrodan adam yollanmadı diyenler var.Türkiyemspor maçını izlemediniz heralde? Fatih Terim topun ağzındakileri denedi bildiğin.O takım asıl bölgesel lig takımını yenemedi.Ceyhunla Okan biraz göze battı.Diğerlerinin durumu öyle net değil.Çoğu topun ağzındaydı.Ve ben başkanı gayette haklı buluyorum.Her zaman söyledim 2 takviye kaldı diye.Ortasaha ve defans.

Forvet bu transfer döneminin kaymağı olmalıdır.Olursa da olur olmazsada . Kazımı hala beğenmeyenler var.Çocuk yarım devrede 5 gol 9 asist le oynadı be! Gözünüze girmesi için Keita gibi takla mı atması lazım? Herşeyi yapmaya çalışıyor.Oynamaya çalışıyor.Fatih Terim'in himayesindeyken elinden geleni katlamak isteyecektir.

Sağ bekte afedersinz de sabri neyinize yetmiyor? Sabriyi bu kadar kötü kılan nedir? Geçen sezon hazırlık kampına yetişemeyen ve doğru düzgün top oynayamayan çağların suçu nedir?

Amaçlarının Ortasaha transferi olduğunu söylediler zaten.Bence forvet konusunda yanlış yapıyorlar sadece. Forvet yerine defans öncelik olmalı. Forvet de düşünülmeli.Önemli olan transfer sayısı 2 .Olsada olur olmasada sayısı 3. Daha fazlasına ihtiyacımız olduğunu düşünüyorsanız ancak bu seneki şampiyonluğun sonrasında kurulacak kadroya bağlıdır bu.Abartmayın.Durumu biliyoruz .Evet acı oldu belki de transferler belki fazla yükseltildi beklentiler ama yine de başkanımızın arkasında durmalıyız.

Hala gülüyorum yalnız polat Elmanderle Selçuğu bitirdi diyenlere? Mali tablonun içine etmiş,döneminde tek başarılı adamı Haldun Üstünel olan başarısız bir yönetimi hala hatırlatmak niye? Unutun artık. Benim gözümde tek değeri şikeye karışmamasıdır.Geri kalanında Adnan polat umrumda değil

E bizde baski yapalim o zaman. Yani is isten gectikten sonra soylenmektense Lauro gibi transfer istemedigimizi, fener kume dusse dahi istemedigimizi bilsinler simdiden.

piii hala kadrodan adam yollanmadı diyenler var.Türkiyemspor maçını izlemediniz heralde? Fatih Terim topun ağzındakileri denedi bildiğin.O takım asıl bölgesel lig takımını yenemedi.Ceyhunla Okan biraz göze battı.Diğerlerinin durumu öyle net değil.Çoğu topun ağzındaydı.Ve ben başkanı gayette haklı buluyorum.Her zaman söyledim 2 takviye kaldı diye.Ortasaha ve defans.

bu nasıl bir çelişkidir

fatih terim topun ağzındakileri oynattı diyosun ve sadece 2 oyuncuyu beğenmişsin

orda sonradan girenlerle birlikte 15 tane kadar oyuncu oynadı

sen diyosunki şimdi bunlar türkiyemsporu bile yenemeyecek adamlar sadece 2si iyi

12-13 tanesi kötü topun ağzında

sonra da bu kadronun 2 transferle düzeleceğini söylüyosun

ortasaha ve defans

1 dk 1 dk 1 dk ...

hani biz atleticoyla her konuda anlaşmıştık ama oyuncuları ikna edememiştik

hani oyuncuları ikna çok zordu kişisel sorunları vardı

ama aslında atletico bize vermek istiyodu

arkadaslar tamam hepimiz tedirginiz ama yönetime sallamak icin henüz erken

hani sölenenler yalan diyecem dilim varmıyor,başkanımız sonuçta,ama gelinene nokta koca bir hayal kırıklığı,malesef gereken dersler alınamamış ve alınacağıda yok böle giderse hiç bir ders falan,madridle antlaşma yapılmıştı taraftar baskısına dayanmadı başkanları nedemek ya,sen antlaşma imzaladıysan taraftar baskısı değil ne baskısı gelirse gelsin koyarsın antlaşmayı önleine,antlaşmada yapılmamış anladığım ki anladığım futbolcularla da konuşulmamış,koca bi sıfırdır madrid seferi yönetimsel bazda,artı fbiano seferide öledir,ve en önemli nokta da şurasıaslında,sunucu diyorki,forlan reyes olmadı bu isimler gibi dünya yıldızları görebilecekmi taraftarlar,başkanın verdiği cevap bizim paramızı hovardaca harcamaya niyetimiz yok,ulan nasıl bir paraymış yaw,harcadık şimdiye kadar hep hovardaca zaten,yuh olsun artık,ujfaliusi ye verdik sadece 2 milyon bonservis,ha geleneler olacaktır ama başkanında sölediği gibi öle süper adamlar beklemek hayal artık,bunların akıllanması için herhalde ligden mi düşmek lazım anlamadımki,ulen 8. bitirdik ligi hala neyi anlamıyorsunuz,hala ne sarp ı ayhan ı yaw,o sarp veya ayhan gene o formayı giyerse topnuzu yazıklar olsun(kusura bakmayın sabır da bi yere kadar)

bu nasıl bir çelişkidir

fatih terim topun ağzındakileri oynattı diyosun ve sadece 2 oyuncuyu beğenmişsin

orda sonradan girenlerle birlikte 15 tane kadar oyuncu oynadı

sen diyosunki şimdi bunlar türkiyemsporu bile yenemeyecek adamlar sadece 2si iyi

12-13 tanesi kötü topun ağzında

sonra da bu kadronun 2 transferle düzeleceğini söylüyosun

ortasaha ve defans

şu anda kadrodaki oyuncu sayısı 33 civarı.Fatih hoca zaten 23 kişilik kadro oluşturacağını söyledi.Bence o kadar şaşırmaya gerek yok çok fazla adam gidecek

11 de oynayacak 4 oyuncu transfer edildi zaten.Bir de ortasaha ve forvetle 6 kişi banko 11 oyuncusu transfer etmiş olacağız.

Daha ne?

Videoyu saskinlikla izledim. Oncelikle Atletico Madrid olayi ile baslayalim. Acik soyleyeyim boyle amatorluk hayatimda gormedim. Once futbolcularla anlasamadik dendi tamam dedik olur boyle seyler. Ama baskanin bugunku aciklamasi klubun caydigi yonunde. Kardesim eger ki klup kabul ettiyse bir on protokol yapmaz mi insan? Nasil bir profesyonellik anlayisidir bu. Diger olay ligin durumu imis. Ya Fenerbahce dusecek ise bize ne? Ligde onlar disinda 16 takim olacak. Gecen sene biz 8. olmusuz. Bu takimin yarisindan fazlasinin yenilenmesi lazim. Gene ucuz transfer, zaman var mentalitesi basladi. Umarim baskanin aciklamasi yon saptirma hedeflidir. Aksi halde yaziklar olsun. Sayin baskanim, az konus cok is yap lutfen.

On protokol transfer gorusmelerinde bir niyet belirtisi olarak yapilabilir. Geri donulmez bir konu degildir ki. Ayrica klup ile gorusmelere baslanip da klup ayni oyunculari baskasina da satmadi ki ? Ayni Atletico madrid bizden ardayi istedi , biraz da seyircinin istegi ile kalmadi mi arda klupte ? Benzer durum forlan ya da reyes icin de olmus olabilir . ayrica klup ile anlasarak sadece satis onceligi alirsin ,oyuncu istemedikten sonra cikabilecegin bir ust limit var ucrette

mantikli dusunursek durum bu

Bence kendileri de transferle biraz daha ilgilenseler hiç fena olmayacak. Stoper lazım, orta saha lazım, sol bek lazım. Yönetim ise ısrarla reyting yapsın diye yıldız forvet peşinde. Tamam alsınlar ama önce acil ihtiyaçlar tamamlansın sonumuz hüsran olur bu yıl da.

Cevap: # Diego Forlan

Ntvspor spor gecesi :

İlk olarak özetler:

....

...

....

bejeke'li Simao'dan Forlan'la ilgili GALATASARAYlıları sevindirecek haber...

Birazdan...

Ntvspor spor gecesi :

İlk olarak özetler:

....

...

....

bejeke'li Simao'dan Forlan'la ilgili GALATASARAYlıları sevindirecek haber...

Birazdan...

Transfer ile ilgili kararını Copa America'dan sonra vereceğini söylemiş sadece, bugün Sporx'te vardı.

Başkan Ünal Aysal'ın en son söylediği "Atletico Madrid baskılara dayanamadı ve satmaktan vazgeçti" sözü üzerine konuya gerek kalmamıştır.

Geri
Üst Alt