# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Renkdaslar son gelismeler nedir? Tskler

Ünal Aysal 10 dakika içinde İstanbul'a inecekmiş gerekli açıklamayı basına yapar zaten kendisi, şu anda sadece borsaya bildirildiğinden haberdarız bu durum büyük ölçüde anlaştıklarını gösterir, borsaya bildirmek her transferde yapılacak akıllı hareket değildir demek ki anlaşılmış.

Forlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Drogba'dan kaçarken Klose'ye yakalandik demistim. Demez olaydim. Drogba'dan kaçarken daha beteri olan Forlan'a yakalindik. Emeklilige dogru ugurlayacagimiz futbolculara maas baglamaya devam. Hayirli olsun.

iyi geceler

Allah kimseyi iktidarsız ve çift karakterli yapmasın.

Bir insan Forlan'i istemiyorsa HIYARDIR. Bu kadar basit, daha irdelemeye gerek yok.

kulüp benimle irtibata geçseydi Forlan'a verilen yillik ücretle ben ileride Forlan olacak 3 tane genç kazandiridim kulübe

Kulübe söyleyelim onlar senle yine irtibata geçsinler, Forlan'a verilecek parayla seni tedavi ettirsinler, çünkü ağır şizofreni yaşıyorsun.

Neyse ben yatiyorum renkdaslar, yoksa bu transferlerin yan etkisiyle sabaha kadar olumsuz mesajlar atarim. Umarim yüce rabbimiz su mübarek günün hurmetine kulubumuze daha hayirli olacak futbolcular nasip eder.

Geri
Üst Alt