Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.158
- 3.668
- 1.588
Cevap: # Diego Forlan
ahh ahh...yanina bir de drogba'yi alabilirsek keske...
ahh ahh...yanina bir de drogba'yi alabilirsek keske...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaslar son gelismeler nedir? Tskler
Forlan,Reyes,Ujfalusi Galatasarayda
Kesin olarak ?
cosacam bak simdiiii![]()
Drogba'dan kaçarken Klose'ye yakalandik demistim. Demez olaydim. Drogba'dan kaçarken daha beteri olan Forlan'a yakalindik. Emeklilige dogru ugurlayacagimiz futbolculara maas baglamaya devam. Hayirli olsun.
iyi geceler
Bir insan Forlan'i istemiyorsa HIYARDIR. Bu kadar basit, daha irdelemeye gerek yok.
kulüp benimle irtibata geçseydi Forlan'a verilen yillik ücretle ben ileride Forlan olacak 3 tane genç kazandiridim kulübe
kulüp benimle irtibata geçseydi Forlan'a verilen yillik ücretle ben ileride Forlan olacak 3 tane genç kazandiridim kulübe
Neyse ben yatiyorum renkdaslar, yoksa bu transferlerin yan etkisiyle sabaha kadar olumsuz mesajlar atarim. Umarim yüce rabbimiz su mübarek günün hurmetine kulubumuze daha hayirli olacak futbolcular nasip eder.