# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

forlanı nasıl aldık hala hayret ediyorum emeği geçen herkesi tekrar tekrar kutluyorum

Forlan ve diğer oyuncular ile görüşmeler sürüyor aslında. Bitmiş bir durum olsaydı resmi sitede çıkardı herhalde şu ana kadar.

Ben başkanımızın bu transferleri başarı ile gerçekleştireceğine inanıyorum. Bu isimlerin gündemde olması, görüşülmesi bile önemli bir durumdur.

174895_217746124923477_1011696_n.jpg

KRAL :)

Aga başka alanlarda yeteneğin olabilir,bence değişik şeyler yapmalısın.:asd:

Forlan ve diğer oyuncular ile görüşmeler sürüyor aslında. Bitmiş bir durum olsaydı resmi sitede çıkardı herhalde şu ana kadar.

Ben başkanımızın bu transferleri başarı ile gerçekleştireceğine inanıyorum. Bu isimlerin gündemde olması, görüşülmesi bile önemli bir durumdur.

ispanya basınında pekde gerçekleşecek bir transfer olarak görülmüyor,teklifin az olduğunu ve 3 oyuncununda cazip bir teklif beklediğini yazmış ispanya basını.atletico tarafında ise bu görüşmelerden ne bir ses ne bir nefes var,adeta suskunluğa boğulmuş vaziyetteler,ne kabul ediyolar nede red edici bir tavır koyuyorlar.Aysal başkan ise kendinden emin konuşmakla beraber borsaya bu 3 oyuncu ile konuşulduğunu bildirmesi işin ciddiyetini ortaya koyuyor,belkide 2 klüp anlaşdı aradaki menejer vs gibi unsurlar kaldı o yüzdende kesin cevap verilmiyor.

hayırlısı diyelim,birkaç güne netleşir bu transfer,ben bu kadar çalışmaya olacağını tahmin ediyorum yoksa başkan daha ilk ayından çok büyük tepki alır taraftar gözünde.

Emenikenin konuyla ne ilgisi var anlayamadım.Forlan'ın başarısız olacağını düşünenlerin Emenikenin başarılı olacağını düşünmek gibi bir zorunlulukları mı var acaba?

Dedektif Gadget mübarek! Tamam etmem bundan sonra.

Dedektif olmaya gerek yokki rengini anlamak için.Forlanın başarısız olucağını düşünmek,kıskançlık anlamına geliyor.Bu yıldızlardan sonrada bizi en çok hangi takımın taraftarı kıskanır düşün bakalım.

Patlamaların oyuncusu Forlan . . Bu adam için mesafe diye bir kavram yok gücü maksimum seviyeye ulaştıgı zaman kaleyi gördügü an fileleri bulur bunun en iyi örnegini daha geçen yıl dünya kupasında yaşadik . Durdurulması çok ama çok zor bir futbolcu . Forlanın minimum 15 gol atıcagını düşünüyorum ayrıca bu sene alexin yakaladıgı sayıyı yakalamasıda pek zor gözükmüyor Türkiye'deki kaleci kalitesini hesaba katarsak .

Dünya üzerindeki en iyi son vuruş ustalarından birini alıyoruz.Şu basket maçı sonrası bu adam gelsin, anca kendime gelirim.

Beşiktaş‚galatasaray´ın Forlan´la anlaştığını borsaya bildirdi :D

Forlan'ı begenmiyoruz :D

Şaka gibi böyle taraftara Stancular lazım .

Bu adam bize gelmeyecek gibi geliyor bana.

SON DK HABERİ SANDIM YİNE :(bırak bu işleri bırak bu işleri neco gelecek la:D

Reyes ve Ujfalusi gelir ama Forlan gelmez bence. Bana cok zor gibi geliyor bu transfer, hatta imkansiz. Sonucta Forlan bu, siradan bir forvet degil. Ilerlemis yasina ragmen yinede bana olmayacak gibi geliyor.

Umarim yanilirimda gelir. :)

Forlan'ı begenmiyoruz :D

Şaka gibi böyle taraftara Stancular lazım .

beğenmemek değil be renktaş,takımın ihtiyacı başka bölgelerken o bölgeye o kadar paranın harcanması meselesidir,ha orta sahaya da o kadar para verip iyi adamlar alırlar o zaman okey,yoksa verieln paradan banane,ama orta sahaya kıytırık adamlar alıp forvete o kadar parar harcanırsa saçma olmaz mı

Geri
Üst Alt