Forlan kalıyorum dedi!
Arkadaşlar haber AS.com un.Copa america basın toplantısında söylemiş.
buyrun link
Forlán: "Tengo buenas referencias de Manzano" - atlético | liga bbva - AS.com
Uruguaylı Diego Forlan ülkesinin yöneliktir Montevideo, bugün dedi ki, o "iyi referanslar" ın yeni teknik direktörü olan Atletico Madrid , Gregorio Manzano, Madrid kulübünde kalmak isteyen bir başka nedeni.
"Dedim ve ben iki yıl Atletico ile yaptığı sözleşme sol olduğunu tekrar ve bunu yerine ben ekibiyle ve Madrid'de çok mutluyum, çünkü, "Forlan basın toplantısında söyledi.
Ayrıca, "Ben iyi referanslar Gregorio Manzano var. Ben kulüp karar vurdu istiyorum. Ben bir sonraki sezon takım başarılı dönüş umut" Uruguaylı forvet söyledi.
Öncesinde Arjantin Copa Amerika Uruguay milli takımının kadrosu ile Montevideo Forlan eğitiyor.
" Bizim için dünya kupasından sonra oldu, Copa America çok özel görünüyor , "dedi.
Gökyüzü, her şeye rağmen, Güney Afrika Dünya Kupası yarı finale ulaştı ve Latin Amerika'nın en iyi seçim sırada yer aldı.
" Biz iyi bir kadrosu var ve biz turnuvaya ileriye bakacağız "Forlan dünyanın en iyi futbolcuları olarak FIFA tarafından seçilen kim olduğunu söyledi.
Bu sırada gök ram, Arjantin, Brezilya, Uruguay, Paraguay ve Şili için, turnuvanın "favori" dir."Ama iyi oyuncular var ve önceden ve adanmışlık hazırlanıyor çünkü tüm karmaşık olacak" dedi.
Uruguaylı 4, 8 ve 12 Temmuz'da bu sırayla oynayacak olan C Grubu'nda Peru, Şili ve Meksika olanlar ile eşleşmiş oldu.