# Diego Forlan

Cevap: # Diego Forlan

Hic degilse Anelka'yi falan koysaydilar. Forlan Alex'e oturma organi ile guler. Kim ki bu Alex?

Şu Alex'in ayağını eline verseler, futbol hayatını bu şekilde bitirseler salya sümük ağlayan fenerlileri görmekten daha büyük bir zevk olamaz. Hagi'yle durmadan Alex'i yarıştıranlara ne oldu?

hagi ile alexin farkı çok basit;

alex türkiyede sadece lokal başarıları hedef alarak oynadı,avrupada başarıyı hiç düşünmeden hareket etti ama hagi türkiyeye geldiğinde sadece türkiyeyi değil avrupadada başarılı olmayı hedef biçip o şekilde bir futbol yaşantısı sürdü ve en tepede bırakdı,bırakmasa gene 2-3 yıl oynayabilirdi.hagi için türkiyedeki lokal başarılar sadece bir basamakdı ama alex için en tepe başarı lokal kazanımlar,edirne dışında alxi belki 1 klüp bile istemez ama hagi ismi söylendiğinde akan sular durur,fenerli arkadaşların bunu beyinlerine artık kazıması lazımdır..

GEORGİE HAGİ yle alexi kıyaslayanlar yenilgiyi kabul etti şimdide daha gelmeden yenilginin önüne geçmek için DİEGO FORLAN alex kıyasına döndü yarış korkunun ecele faydası yok. Ayrıca HAGİ Galatasaray a UEFA ve SUPER kupayı kazandırırken alex fenere FORTİS TÜRKİYE KUPASI nı kazandıramıyorsa bana alex malex demeyin :D

dünyanın en iyi üç liginden biri olan seri a'da son şampiyon milan'ın kadrosundan birkaç isim: zambrotta, nesta, abbiati, pirlo, gattuso, ambrossini..hepsinin yaşı otuzun üzerinde. sonuç milan şampiyon oldu..futbolcu kaliteli olduktan sonra bence yaş çok önemli değil, heleki türkiye liginde hiç değil

Forlan kalıyorum dedi!

Arkadaşlar haber AS.com un.Copa america basın toplantısında söylemiş.

buyrun link

Forlán: "Tengo buenas referencias de Manzano" - atlético | liga bbva - AS.com

Uruguaylı Diego Forlan ülkesinin yöneliktir Montevideo, bugün dedi ki, o "iyi referanslar" ın yeni teknik direktörü olan Atletico Madrid , Gregorio Manzano, Madrid kulübünde kalmak isteyen bir başka nedeni.

"Dedim ve ben iki yıl Atletico ile yaptığı sözleşme sol olduğunu tekrar ve bunu yerine ben ekibiyle ve Madrid'de çok mutluyum, çünkü, "Forlan basın toplantısında söyledi.

Ayrıca, "Ben iyi referanslar Gregorio Manzano var. Ben kulüp karar vurdu istiyorum. Ben bir sonraki sezon takım başarılı dönüş umut" Uruguaylı forvet söyledi.

Öncesinde Arjantin Copa Amerika Uruguay milli takımının kadrosu ile Montevideo Forlan eğitiyor.

" Bizim için dünya kupasından sonra oldu, Copa America çok özel görünüyor , "dedi.

Gökyüzü, her şeye rağmen, Güney Afrika Dünya Kupası yarı finale ulaştı ve Latin Amerika'nın en iyi seçim sırada yer aldı.

" Biz iyi bir kadrosu var ve biz turnuvaya ileriye bakacağız "Forlan dünyanın en iyi futbolcuları olarak FIFA tarafından seçilen kim olduğunu söyledi.

Bu sırada gök ram, Arjantin, Brezilya, Uruguay, Paraguay ve Şili için, turnuvanın "favori" dir."Ama iyi oyuncular var ve önceden ve adanmışlık hazırlanıyor çünkü tüm karmaşık olacak" dedi.

Uruguaylı 4, 8 ve 12 Temmuz'da bu sırayla oynayacak olan C Grubu'nda Peru, Şili ve Meksika olanlar ile eşleşmiş oldu.

Cevap: Forlan kalıyorum dedi!

Ya ali dürüst sallıyor ya as gazetesi as gazetesi uzakta olduğu için ben ali dürüste inanırım adam böyle açıklama yapsa hiç transfer görüşmesi yaptık demezledi o yüzden yalandır hacı as gazetesi buranın fotomaçıdır bence sallayıp duruyolar.Bekleyelim ve görelim.

Onemli degil o bolgede oynayabilecek 3'futbolcumuz var, reyes bi on libero bi de kaleci gelsin yeter

Ben Galatasaray yöneticisinin ne dediğine bakarım, tabloid ispanyol basının buradan farkı yok.

ilginc seyler oluor

Arkadaşlar aynı AS gazetesinin Atletico Sportif direktörünü referans alarak Reyes satılamaz yaşı genç Forlan ve Ujfalusi olabilir ama Reyes imkansız şeklinde de bir haberi var..Ama reyesi aldık..Başka bir kaynakta da var mı Forlanın sözleri ??

Ya ali dürüst sallıyor ya as gazetesi as gazetesi uzakta olduğu için ben ali dürüste inanırım adam böyle açıklama yapsa hiç transfer görüşmesi yaptık demezledi o yüzden yalandır hacı as gazetesi buranın fotomaçıdır bence sallayıp duruyolar.Bekleyelim ve görelim.

ali dürüstün öyle bir açıklamayı yapıp yapmadığını bilmiyoruz yalnız.Üstelik Ali dürüst'ün tarzı hiçç öyle değildir illa yalanlayacak

Bu adamın adı o KAP bildiriminde geçiyorsa bu adam yüzde 90 gelecek arkadaş ben o kadar rahatım ki şu an anlatamam

Böyle bir basın toplantısı yapsa heryere dağılması gerekmez miydi? Anlam veremedim şu anda :S

İspanya'da cebine giren paranın iki katını az koklat kalıyor mu, kalmıyor mu bakalım..

Geri
Üst Alt