# Diego Forlan

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

Aklıma bir soru geldi de; Forlan'la görüşüldüğünü medya mı KAP'a bildirdi?

o zaman niye Madrid'e toplandınız uçakla gittiniz derler adama ?

o zaman niye Madrid'e toplandınız uçakla gittiniz derler adama ?

+

Madrid dönüşü neden sadece formaliteler kaldı dediniz..

Not: Ben fanatik bir Gs'liyimdir. Burada ÜA bombalamak amacıyla yazmıyorum ancak yaptığı 1-2 ciddi hatayı söylüyorum.. Geçen senelerden ders çıkarmış bir GS istiyorum.

+

Madrid dönüşü neden sadece formaliteler kaldı dediniz..

Not: Ben fanatik bir Gs'liyimdir. Burada ÜA bombalamak amacıyla yazmıyorum ancak yaptığı 1-2 ciddi hatayı söylüyorum.. Geçen senelerden ders çıkarmış bir GS istiyorum.

Bence Elmander ve Selçuk ile Polat anlaştı.

Hiç sanmıyorum renktaş Elmander ve Selçukla Polat'ın anlaştığını..

Polat o zaman ben nasıl yırtarım meselesindeydi..

polat kaç tane transfer yapmış? Döneminin çoğu transferini Haldun Üstünel halletmiş geri kalanlarda Sezginle bir olup takıma çöplük doldurmuştur.Ben onlarda Elmander ve Selçuğu alacak vizyon görmüyorum çok açık ve net

başkanım senin iyi takımın bu ise geçmiş yönetimden hiç farkın yok demektir.Sezon ortası sanada güle güle....

polat kaç tane transfer yapmış? Döneminin çoğu transferini Haldun Üstünel halletmiş geri kalanlarda Sezginle bir olup takıma çöplük doldurmuştur.Ben onlarda Elmander ve Selçuğu alacak vizyon görmüyorum çok açık ve net

Transfer nasıl olur bilmem ama; Acil gereken ödemeler için Adnan Polat ve ekibinin cebinden çok paralar harcadığını biliyorum. Belki takımı 8. yaptılar ama Forlan için Madrid'e gidip; sonra Forlan'la medya ilgilensin paramız yok demediler.

yahu anlamıyorum voleybolda basketde patlatıyoruz bombaları futbolda tık yok

başkan artık konuşmasan da bişeyler yapsan

mesela bazı kişiler vardı bi zamanlar

önce yapar sonra konuşurdu

çok severdik onu

bkz:Haldun Üstünel

Darius Songaila transferinin genelkuruldaki oylamadan sonra duyurulması futbol transferlerinin de açıklanacağı anlamına gelir umarım...

Selcuk elmander transferlerinin polat dönemine ait olduğu zaten bilinior daha polat gitmeden elmander açıklanmıştı. Selçuğunda bize geleceği bana göre biliniyordu.

başkanım senin iyi takımın bu ise geçmiş yönetimden hiç farkın yok demektir.Sezon ortası sanada güle güle....

bak kardes sizin gibilerin GERCEK GALATASARAYLI olduguna inanmıyorum ve inanmak da istemiyorum sizi antuya yollasak onlardan fazla kotulersiniz SANLI GALATASARAYI NOKTA

Cevap: Ünal Aysal: "Medya Forlan'la İlgilenedursun..."

Medya Forlan'la uğraşadursun;biz çok güçlü bir takım kurmuş durumdayız

Daha güçlü takım falan kurduğumuz yok.Ortasaha-forvet-sağ açık-defans-solbek aldıktan sonra güçlü takım kurmuş olacağız.

Beyler başkan sezon başı yıldızlar gelecek dedi ümitlendirdi sonra ekonomiye uygun adam alacaz yıldız almayacaz dedi ben buna sinirlenirim işte.Madem durum yok coşma kardeşim hemen

Geri
Üst Alt