# Diego Forlan

Cevap: "Medya Forlan'la ilgilensin"

Bir kaç heder dediği umarım oyun zekası yüksek bir stoper, bir orta saha, bir forvet arkası ve bir de zehir gibi sağ açık olur.

Antep, Bursa, Eskişehir, Trabzon... hepsi çok güçlendiler transfer sezonunda. Açıkcası Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan daha ciddi rakipler olarak görüyorum eğer hiç küme düşme yaşanmasa bile.

Bu takımlardan açıkçası Antepten çekincem var benimde. Kadroyu korudu ve güzel yerlere bikaç adam alarak transfer yaptılar.

şu son hazırlık maçında gördük ki takımda hala 10 tane kadar kötü oyuncu var

birkaç transferle kurtayamayız

Yanlız açıkladığı mali tablo hakikaten kötü.

Çok çaresiz gelen yönetimler.

Bu kadar borçla bizim istediğimiz oyunculara da en az 60 milyon EU gerekeceği düşünülürse düzgün 4-5 seneden önce hayalimizdeki takımları izleyemeyiz.

Şu noktada Larrson gibi bonservissiz oyuncuların düşünülmesi şart hale geldi.

'Medya Forlan ile uğraşmaya devam etsin, biz sonuç olarak güçlü bir takım kurmuş durumdayız. Üstelik cüzi bonservis bedelleri ödeyerek. Süreç de tamamlanmadı ve önümüzde birkaç hedefimiz daha var. Dışardan her şey futbol ve dünyaca ünlü yıldızlar olarak gösteriliyor. '

bu cümle net oalrak diyoki bu işler çok zormuş biz hemen alırız sandık yıldızları ama hiçbiri gelmiyo parada bastıramıyoruz..biz zaten mali durumumuzuun iyi olmadığını biliyoduk ünal aysala güvendik ama kimseye güvenmicez artık heralde çünkü kim gelse kıvırmaya başlıyo

başkan artık konuşmasan da bişeyler yapsan

mesela bazı kişiler vardı bi zamanlar

önce yapar sonra konuşurdu

çok severdik onu

bkz:Haldun Üstünel

haldun üstünelde sonra konuşmazdı transferi ben yapmadım yönetim kurulumuz yapıyo diyodu adam ilahtı bence çok saygın ve alçakgönüllü tam aradığımız kan..ama biz abdürrahim,bülent tulun.ali dürüst bermuda şeytan üçgeniyle uğraşıyoruz

ünal baba ayıp ediyosun ama çıtayı sen yükselttin kimse drogba forlan filan beklemiyordu bizi ümitlendirdin sonu hüsran olucak gibi duruyo tek güvencemiz fatih terim şuan..

ünal baba ayıp ediyosun ama çıtayı sen yükselttin kimse drogba forlan filan beklemiyordu bizi ümitlendirdin sonu hüsran olucak gibi duruyo tek güvencemiz fatih terim şuan..

bence forvet bile almıcaz bu gidişle sözler yalan oldu çook largelar ya ben böylesini görmedim çıkıyoalr daha zamanımız var yapıcaz ferah tutun bünyenizi..hadi forvet alamadın muslerayı neden açıkalmıyosun millet bas bas imza diyo menejeri açıklıyo hala susuyolar bu ne biçim iştir ya ..albayrak der lauro herkes farklı telden çalıyo kimseye inanmıyoruz resmi siteye bile..bayrağı öpmeden inanmam

Polat'tan nefret ederim ama Ceyhun,Selçuk ve Elmander Polat'ın tarnsferleridir.Bu 3 isim bizimle Şubat'tan beri anılıyordu.

Polat yönetimine laf eden renktaşlarımız Aysal'ın konuşmalarını duysun ve Polat yönetiminin elinden geldiğini yaptığını ve bu bütçeyle anca bukadar olacağını görsünler. Bu bir günlük bir sorun değil on seneden beri biriken borçların batağa sürüklemesinden doğan olaylardır. Polat yönetiminin yanlışları olmuştur ama Aysal yönetiminden daha zeki daha dürüst bir yönetim tarzı sergilemiştir. Bu yönetimden hiçbir halt olmayacağını göreceksiniz ve zamanla teker teker istifalarını verip gidecekler. Bugunki konusmadan sonra ben Polat yönetimini dört gözle arıyorum. Aysal çıkıpta böyle bir konuşma yapıp eski yönetimleri küçük düşürüyorsa VİZYON yapmaya geldiğini anlamak zor olmaz..

Polat yönetimine laf eden renktaşlarımız Aysal'ın konuşmalarını duysun ve Polat yönetiminin elinden geldiğini yaptığını ve bu bütçeyle anca bukadar olacağını görsünler. Bu bir günlük bir sorun değil on seneden beri biriken borçların batağa sürüklemesinden doğan olaylardır. Polat yönetiminin yanlışları olmuştur ama Aysal yönetiminden daha zeki daha dürüst bir yönetim tarzı sergilemiştir. Bu yönetimden hiçbir halt olmayacağını göreceksiniz ve zamanla teker teker istifalarını verip gidecekler. Bugunki konusmadan sonra ben Polat yönetimini dört gözle arıyorum. Aysal çıkıpta böyle bir konuşma yapıp eski yönetimleri küçük düşürüyorsa VİZYON yapmaya geldiğini anlamak zor olmaz..

bence adnan polat sezginle bir olmasa kesinlikle yakışıyodu başkanlığa bi kere hiç şikeye karışmadı adımız adam gibi adamdı polat galatasarayı seviyodu kim ne derse desin..aşı tutmadı adam rijkaard gibi dünya çpında t.d yi getirdi ama olmadı adnan polat çabaladı ama en büyük yanlışı üstüneli silmek oldu üstüneli sezginden öne alsaydı şimdi aynı yönetim devamdı

Şu takıma güçlü demek futbol cahilliğidir, Anadolu klüpleri yine elek yaparlar

fatih terim bir orta saha bir de sağ bek istemiş çalışmalarımız sürüyor demiş ali dürüst

bence öncelik sol bek olmalı

fatih terim bir orta saha bir de sağ bek istemiş çalışmalarımız sürüyor demiş ali dürüst

valla ben olsam sağ-sol bek,orta sahaya oyun kurucu(ön libero) ve kesinlikle forvet şart ama forvet batdal vizyonunda olmamalı drogba yada forlan dedik ama ikisinden farklı olan kişi fabiano olmasın bence adam sakat

Hadi forveti bir şekilde en kötü baros var sakatlanırsa elmander pino oynayabilir stancu falan var da ön libero ve sol bek kesin lazım

Çalısmalar hep sürüyor.Bittigine hic görmedik.Ne zaman kampa yetişecek bu futbolcular kamp bitecek nerdeyse.

Medya Forlan'la ilgilensin, Reyes'le de ilgilensin, aa dur bakiim Muslera ile de ilgilensin, Fabiano ile de ilgilensin. Hatta biz bunları KAP'a bildirelim ki; daha inandırıcı olsun daha sıkı elle sarılıp ilgilensinler. Madrid'e uçalım ki ilgilendiklerinden emin olalım. Ujfalusi'yi alalım ki, diğerlerini de alacağımız sansınlar.

Ayrıca taraftar size Forlan al demedi, orta saha da bizi Sarp'a muhtaç bırakma yeter dedi.

Açıklaması yıldız mıldız beklemeyin , takımımız zaten iyi bizim bu sezon en önemli trasnferimiz Arda ve Semih Kaya olacak diyor başkan.

Futbolu bilmeyen bir adam "Takimin basina profesyonelleri getirecegim" dedi bizi kandirdi, getirdigi profesyoneller Abdurrahim Albayrak, Bülent Tulun, Ali Dürüst, Fatih Terim gibi geçmiste Galatasaray'da görev almis ve basarili olamamis adamlar.. Ben takimin basinda futboldan zerre kadar anlamayan adamlar var deyince, bize kizan yöneticiler vardi, hatta o kadar ileri gidip MYC bile verenler oldu.. Komik olan Aysal kendi agziyla "ben futboldan anlamiyorum" demisti, bunu biz söylerken niye gerildiler anlamis degilim ?

Anlamasina gerek yokta profesyoneller getirecegim deyip bu isimleri getirmesi gerçekten çok vizyonsuz bir adam oldugunu gösterir.. Bir Haldun Üstünel dururken, ki ayni zamanda taraftarinda sevgilisidir bu adam, Bülent Tulun'a görev vermek Cem Yilmaz'liktir, komiktir..

Yine çok berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz.. Gerekli bölgere transfer pesinde degilde, yildiz getirip taraftari tatmin etme çabasinda millet.. Takimin stoperi hala Servet, sol beki hala Hakan Balta, orta saha futbolcusu hala Ayhan.. Bu adamlar basarisizlik demek, bu adamlarla çikacagimiz bir sezon basariyla tamamlanirsa, çok çok çok büyük bir is yapmis olacagiz..

Geri
Üst Alt