Diego Ribas Transferinde Sona Doğru

Besiktas in transfer butcesi 15 milyon euro mus.

Son Dakika..

Muhtemel sike cezalarini bir kenara koyarak söylüyorum bunlar ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katilsalardi tarihin en rezil sezonunu gecireceklerdi ama ucuz yirttilar.

Aynen, orada grupta 0 cekip ulke puanin icine edeceklerdi, en iyisi biz gidelim de son 2 yil daki gibi puanlari toplayip en azindan ulke ye faydamiz oluyor, zaten bitane takim var CL de Turkiye yi en iyi temsil eden o da Galatasaray.

Gerçekten hala futboldan ekstra ceza alma ihtimali var mı şike yapanların?(Not:Bilmediğim bir konu.)

CAS gerekceli kararından sonra normal sartlarda yerel cezalarin gelmesi icin Uefa'nin TFF'ye ultimatom vermesi gerekiyor. Ama surec uzadikca ister istemez umudumuz da kayboluyor.

Valla Lescott da tamamdi, Ronaldinho da tamamdi. Fiko kim, Diego kim. Beceremez.

Becerirse de aferin. Capina göre iyi transfer yapmis derim.

CAS gerekceli kararından sonra normal sartlarda yerel cezalarin gelmesi icin Uefa'nin TFF'ye ultimatom vermesi gerekiyor. Ama surec uzadikca ister istemez umudumuz da kayboluyor.

Herkesin cezası onandı,temyizden birşey çıkmadı,cezaların infazı şuan bekleniyor.TFF'nin yeni bir karar alacağı yok.O zaman buradaki kilit isim UEFA.Onlar kimi bekliyor?

Herkesin cezası onandı,temyizden birşey çıkmadı,cezaların infazı şuan bekleniyor.TFF'nin yeni bir karar alacağı yok.O zaman buradaki kilit isim UEFA.Onlar kimi bekliyor?

İşte onlar CAS gerekçeli kararını bekliyorlar. Gerekçeli karar açıklandıktan sonra daha sağlam adımlar atabilecekler zira ellerinde sırtlarını dayayabilecekleri bir karar olacak. 27 Mart'taki toplantıdan çıkan 'ülke federasyonlarının aldıkları kararlar UEFA normlarına uymak zorundadır' maddesi TFF'nin ceza vermekten başka çaresinin kalmayacağını gösteriyor. Birkaç senedir bas bas bağırıyor UEFA şike, ırkçılık ve doping konusunda sıfır tolerans politikamız var diye. Bu kadar konuştuktan sonra bu olayın cezasız kapanması UEFA'nın itibarını yerle bir edeceğinden ben gerekli cezaların verileceğini düşünüyorum.

Christian Naboa'yi almislar sanirim.Izledigim maclarda hep gozume caprmisti sinir olmasa Selcuk yerine isterdim bedavaya iyi olurdu.

cristhian noboa ‏@cristhian_noboa now

@SiyahBeyazFEDA: What about joining to Beşiktaş next year and playing in our new stadium? @cristhian_noboa pic.twitter.com/RoJ3iUDyAS” //
1f51d.png

İşte onlar CAS gerekçeli kararını bekliyorlar. Gerekçeli karar açıklandıktan sonra daha sağlam adımlar atabilecekler zira ellerinde sırtlarını dayayabilecekleri bir karar olacak. 27 Mart'taki toplantıdan çıkan 'ülke federasyonlarının aldıkları kararlar UEFA normlarına uymak zorundadır' maddesi TFF'nin ceza vermekten başka çaresinin kalmayacağını gösteriyor. Birkaç senedir bas bas bağırıyor UEFA şike, ırkçılık ve doping konusunda sıfır tolerans politikamız var diye. Bu kadar konuştuktan sonra bu olayın cezasız kapanması UEFA'nın itibarını yerle bir edeceğinden ben gerekli cezaların verileceğini düşünüyorum.

O zaman Fener'i yakan ateş sönmemiş daha :) Bizim mahkemeler ne kadar uyduruk bi bitemiyorlar diyorduk Cas daha fena çıktı.Karar çıksın da önce UEFA federasyona ayar versin.

O zaman Fener'i yakan ateş sönmemiş daha :) Bizim mahkemeler ne kadar uyduruk bi bitemiyorlar diyorduk Cas daha fena çıktı.Karar çıksın da önce UEFA federasyona ayar versin.

Aynen öyle. :) Önce CAS gerekçeli kararı açıklansın zaten daha sonra yol haritası daha net belli olacak. :)

Geri
Üst Alt