- 16 Haziran 2010
- 204.159
- 156.258
- 6.838
Besiktas in transfer butcesi 15 milyon euro mus.
Son Dakika..
Son Dakika..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son Dakika..
Onlar için iyi para ama tinere de zam geldi dengeyi nasıl kuracaklar bakalım.
Kasimpasa nin transfer butcesi kadar yok![]()
Muhtemel sike cezalarini bir kenara koyarak söylüyorum bunlar ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katilsalardi tarihin en rezil sezonunu gecireceklerdi ama ucuz yirttilar.
Muhtemel sike cezalarini bir kenara koyarak söylüyorum bunlar ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne direkt katilsalardi tarihin en rezil sezonunu gecireceklerdi ama ucuz yirttilar.
O değilde bence diğer şikeciler alır. Sneijder ile kıyaslarlar![]()
![]()
Şimdi bu tinerciler bunu alınca sneijder ile kıyaslar ise çok gulerim
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten hala futboldan ekstra ceza alma ihtimali var mı şike yapanların?(Not:Bilmediğim bir konu.)
Son Dakika..
CAS gerekceli kararından sonra normal sartlarda yerel cezalarin gelmesi icin Uefa'nin TFF'ye ultimatom vermesi gerekiyor. Ama surec uzadikca ister istemez umudumuz da kayboluyor.
Herkesin cezası onandı,temyizden birşey çıkmadı,cezaların infazı şuan bekleniyor.TFF'nin yeni bir karar alacağı yok.O zaman buradaki kilit isim UEFA.Onlar kimi bekliyor?

İşte onlar CAS gerekçeli kararını bekliyorlar. Gerekçeli karar açıklandıktan sonra daha sağlam adımlar atabilecekler zira ellerinde sırtlarını dayayabilecekleri bir karar olacak. 27 Mart'taki toplantıdan çıkan 'ülke federasyonlarının aldıkları kararlar UEFA normlarına uymak zorundadır' maddesi TFF'nin ceza vermekten başka çaresinin kalmayacağını gösteriyor. Birkaç senedir bas bas bağırıyor UEFA şike, ırkçılık ve doping konusunda sıfır tolerans politikamız var diye. Bu kadar konuştuktan sonra bu olayın cezasız kapanması UEFA'nın itibarını yerle bir edeceğinden ben gerekli cezaların verileceğini düşünüyorum.
O zaman Fener'i yakan ateş sönmemiş dahaBizim mahkemeler ne kadar uyduruk bi bitemiyorlar diyorduk Cas daha fena çıktı.Karar çıksın da önce UEFA federasyona ayar versin.
Maaş ve transfer bütçesinin toplamıdır büyük ihtimal.Nereden bulmuşlar 15 milyonu bunlar