Diego Ribas Transferinde Sona Doğru

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
Diego'da sona doğru!

Beşiktaş, Diego Ribas transferinde sona yaklaştı.

07052014_-Diego-da-sona-dogru-.jpg

Siyah-beyazlı kulüp, bir süredir görüşme halinde olduğu Diego Ribas ile büyük oranda anlaşmaya vardı.

İlk olarak devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelen Diego, Siyah-beyazlı kulüp ile anlaşamamıştı. Ocak ayında 6 aylığına Wolfsburg'dan Atletico Madrid'e kiralık olarak giden Diego, sezon sonunda serbest kalıyor.

Beşiktaş, bonservis bedeli ödemeyeceği Diego ile 3 yıllığına anlaşma konusunda sona yaklaştı.

Siyah-beyazlılar, Brezilyalı futbolcuya yıllık 3 milyon 500 bin euro teklif ederken, yapılan son görüşmenin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcunun Besiktaş'ın teklifini büyük oranda kabul ettiği ifade edilirken, konuşulacak son detayların ardından transferin tamamlanması planlanıyor.

NTVSpor

-----

Eger Besiktas Diego'yu alsa harika bir transfer olur BJK icin. Sneijder gelmeden önce cok istemistim kendisi,harika bir oyuncu. Alex etkisi yapabillir Ligte,bana göre Alex'dan daha iyi bir oyuncu bile..

Müthiş transfer olur. Wesley olmasa isterdim. Bu arada Fener alırsa da şaşırmam.

Tapatalk v2

Tabiii ronaldinho yu da alacakti

Hepsi yalan

Taraftarlari oyalamak icin

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

loca ve kombine satabilmek icin yapiyorlar bunu diego'nun yillik maasini ödeyemez bunlar. daha gecen transfer dönemi r10 dediler sürekli sonra da belese jones ve dany geldi.

Beşiktaş için müthiş transfer olur. Bizim geçtiğimiz yollardan geçmeye çalışıyor bunlarda. Yeni stada yeni yıldızlar. Yıllık 3,5 milyon Diego için normal. Bonservis ücretide yok. Olumlu bir transfer olur Beşiktaş için. Bu tip futbolcuların gelmesini hep isterim, ligin kalitesi artıyor. Ama Diego'nun gelmesi, Türkiye'nin en iyi 10 numarasının bizde olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Tabii ki Sneijder, Dünya'nın sayılı 10 numaralarındandır, ancak Türkiye'de oynayan olarak belirtmek istedim. Diego gelirse Beşiktaş'lılar ötmeye başlayacaktır en iyi 10 numara bizde diye.

Besiktasin forumu'dan:

Hep aynı film hep aynı senaryo...

sezon biter bitmez: Torres, Etoo, Vaart, Kaka, Diego, hatta mutsuz CR7 bile yazılır.

Temmuz'da: isimler biraz daha gerçekçi olur: toivonen, olimpiakos'un sol beki, ajax'ta kadro bulmakta zorlanan ön libero vs vs...

Ağustos'ta: Jones, Danny, Ramon, kiralanır, bonservisi elinde olan 2 aydır boşta klüp bulmaya çalışanda 2 yabancıya imza attırılır.

Ben bu sezon hiç beklenti içine girmeyeceğim.

:DD:DD

Beşiktaş için müthiş transfer olur. Bizim geçtiğimiz yollardan geçmeye çalışıyor bunlarda. Yeni stada yeni yıldızlar. Yıllık 3,5 milyon Diego için normal. Bonservis ücretide yok. Olumlu bir transfer olur Beşiktaş için. Bu tip futbolcuların gelmesini hep isterim, ligin kalitesi artıyor. Ama Diego'nun gelmesi, Türkiye'nin en iyi 10 numarasının bizde olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

Büyük ihtimal bonservisi olmadığı için 3,5-4M Euro'da imza parası alır. Türkiye'nin değil, dünyanın en iyi 10 numaralarından biri biz de.. :)

BJK alır sonra göndermek için yüklü bir tazminat öder. Sonra bir başka Tabata, bir başka Diego, bir başka Del Bosque bulunur.

Eh çalışma prensibi böyle napsınlar...

4 milyon imza parasi alir siketas kume dustugunde ali basini gider bir fedada sen cek be ribas derler. hayir bu ne guven? Yabanci sinirlmasini destekliyorsun transferde etoo ve diego ile ilgileniyorsun sonra tinerci deyince kiziyorlar.

Valla arkadaşlar Diego Ribas = Sergen Yalçın derim teknik olarak iyi oyun görüşü herşey iyi fakat onu oynatacak hocada olması lazım ve maaşı çok fazla yani Fernandes'e vermedikleri parayı bu adama vericeklerdir zaten ben Beşiktaş'ın ne yapmak istediğini anlamış değilim paramız yok diyip oyunculardan maaşını düşürmek isteyip sonra yıllık 10m € Ronaldinho'ya imza attırmaya çalıştırdılar oyuncular sonra sormazmı bizler maaşlarımızı indirirken getirdiğin adama astronomik rakamı nasıl veriyosun diye şimdide Fernandes'e vermedikleri parayı Diego Ribas'a vercekler belki Fernandes'ten daha iyidir onu tartışamam ama Diego Ribas disiplin ve istikrar konusunda Fernandes'i aratmaz gibi.

Diego ve Beşiktaş!!!

Adam şampiyonlar liginde final oynayacak takımda ve İspanya liginde şampiyonluğa çok yakın bir takımda oynuyor. Ve bu arkadaş Türkiye'ye gelecek, öyle mi? Neyse bir şey diyecektim, yutkundum.

Diego'yu juventusa transfer olan diegoyla karıştırıyorsunuz herhalde bu adam bitik artık gelir niye gelmesin juventusda wolfsburgta şimdide a.madridde tutunamadı düşüşte artık yası 29 30 türkiye yasları geldi ayrıca madridde rotasyon topçusu bizim bu zihniyeti değiştirmemiz lazım tamam elbette kariyerli isimli adamlar lige renk katar ama adam var adam var sen önce makine gibi işleyen takım kur sonra serpiştir 2-3 tane yoksa ha q7 ha Lincoln ha Anelka gelip bişey veremeden kaçar giderler.. Pedro franco gibi hic bilinmeyen yada muslera gibi bilinen ama ust düzey değilken paraya kıyılıp alınıp bişeyler işlenip kullanılmalı transferler

Diego ve Beşiktaş!!!

Adam şampiyonlar liginde final oynayacak takımda ve İspanya liginde şampiyonluğa çok yakın bir takımda oynuyor. Ve bu arkadaş Türkiye'ye gelecek, öyle mi? Neyse bir şey diyecektim, yutkundum.

Diego Ribas o takımda kiralık ve zaman zaman oynadı Emre Belözoğluda gitti yarım sezon oynadı geldi yani olmaz diye birşey yok parayı veren düdüğü çalar diyorum sonuçta bonservisi elinde bu oyuncu parayı seven bir oyuncu bazı oyuncular kariyer için oynar bazılarıda para için.

Diego cok iyi topcu bana göre bahsi gecen para verilirse gelmesi muhtemel ki inşallah gelir lige kalite lazım

Geri
Üst Alt