Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ben almayı düşünüyorum da taraftar paketi 79 TL diyor. Kurulumu vs. nasıl oluyor bilgi verebilecek var mı? Bi de en ufak yağmurda falan yayın gidiyor diyorlar uğraşmak istemiyorum da hep kötülemişler internette. Var mı uzun süredir kullanan biri bilgi verebilecek.

İptal faksına bağlı her şey. Faksı çeken aynı teklifi alır, çekmiyorsan gereksiz polemik yaratmayacaksın, verilen tekliflerin alt limiti de belli.

Konuyu digiturk teklif konusuyla birleştirin, ayrı konu gereksiz.

Aynen iptal faksı çekerek her sene daha uygun teklifler alıyorum. Aboneliğimin bitmesine 1 hafta kala iptal faksı çekin.

Bu sene 1300 TL ye 15 aylık teklif aldm Aylık 87 tl gibi bir rakama tekabul ediyor fena sayılmaz

Ben senelik 948 tl’ye taraftar paketi aldım hem web sitesinde hem telefonda Gs maçları yanı sıra EPL, Fransa ve İtalya ligi olduğu söylendi fakat şimdi Epl hariç diğer ligler kapsamınızda değil diyorlar. Epl var ama S spor hd değil çamur gibi yayın yapıyorlar. Kısacası dolandırıcı digitürk pişmanlıktır sakın bulaşmayın diğer seçeneklere yönelin.

Bana da 79 tl Galatasaray maclari ve ssport kanali icin teklif verdiler. Ayrica butun maclarin acik oldugu paket icin de aylik yanilmiyorsam 112 tl ancak 1 yillik uyelik teklif ettiler uyelik bitiminde 2 ay ucretsiz yani 14 aylik oluyo teklif. Muhtemelen 79 tllik Galatasaray paketini dusunuyorum. Sampiyonlar ligi maclari da dahil ve ssportta yayinlanan Premier Lig,Nba ve F1'i de izletiyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kime kaçtan satarsam diyorlar her türlü deli gibi para kazanıyorlar ne de olsa

Digitürk play uygulamasıni da artık Windows desteklemiyor. Kendi sitelerinden izliyorum o da 3dk geç geliyor
Aynen oyle fb ts.macini pc den.beinconnect ten izleyeyim dedim bir taraftan da transfer sezonu sonu diye asporu actim adamlar fb atagi yaziyir bende atakta ts kapadim sonra tv yi mecburen,sacmalik

2006 dan.beri uyeyim.sanirim bende alternatif aramaya baslayacagim bdigin servet veriyoruz

IPTV muhabbetlerini özelden konuşun, bu konuda uyardık geçmişte, devam eden ceza yer.

Yoo veriyorlar. Kimi yönlendirdiysem benle aynı teklifi aldı.
İsim vermek yasak değil ise bir forumdan takip ediyorum. Malesef herkese aynı teklif gelmiyor. Bir çok kişiden teyit ettim. Bana mesela sadece 129 sunuldu ve üyeliğim iptal edildi. İptal edildikten sonra, talebim üzerine en son 69×4, 129×8 teklif edildi. Fakat ben kabul etmedim. Çünkü 69×6, 129×6 teklif edilenler var. Konuda bahsettiğim teklifler de aynı şekilde günceldir. Hatta bundan bir kaç hafta öncesine kadar 30×5, 129×7 sunuyorlardı. Ben ve bir çok kişi bu teklifi istemesine karşın ısrarla artık bu teklifin artık geçerli olmadığını söylediler.

İsim vermek yasak değil ise bir forumdan takip ediyorum. Malesef herkese aynı teklif gelmiyor. Bir çok kişiden teyit ettim. Bana mesela sadece 129 sunuldu ve üyeliğim iptal edildi. İptal edildikten sonra, talebim üzerine en son 69×4, 129×8 teklif edildi. Fakat ben kabul etmedim. Çünkü 69×6, 129×6 teklif edilenler var. Konuda bahsettiğim teklifler de aynı şekilde günceldir. Hatta bundan bir kaç hafta öncesine kadar 30×5, 129×7 sunuyorlardı. Ben ve bir çok kişi bu teklifi istemesine karşın ısrarla artık bu teklifin artık geçerli olmadığını söylediler.
Eylül sonrası tarifeler değişiyor bu doğru o yüzden temmuz-ağustos dönemine getirmek önemliydi yani aynı dönemde aynı teklifi alırsın.

İkincisi emsal kişi gösterip tel numarasını verip yine alabilirsin.

Üçüncüsü teklifleri sürekli reddedersen ekstra iyi bir teklifi yine alabilirsin mesela bana gelen ilk teklif iyi değildi reddettim. 12 aya iyi teklif vermiyorlarsa 15 ay için teklif al. 2 yıldır çevremdeki herkese hatta forumdan bir kaç kişiye de taban fiyattan aldırdım digiturku, hepsine de aynı teklifler geldi.

Eylül sonrası tarifeler değişiyor bu doğru o yüzden temmuz-ağustos dönemine getirmek önemliydi yani aynı dönemde aynı teklifi alırsın.

İkincisi emsal kişi gösterip tel numarasını verip yine alabilirsin.

Üçüncüsü teklifleri sürekli reddedersen ekstra iyi bir teklifi yine alabilirsin mesela bana gelen ilk teklif iyi değildi reddettim. 12 aya iyi teklif vermiyorlarsa 15 ay için teklif al. 2 yıldır çevremdeki herkese hatta forumdan bir kaç kişiye de taban fiyattan aldırdım digiturku, hepsine de aynı teklifler geldi.
Söylediğiniz tekliflerin var olduğunu biliyorum. Sadece ben değil böyle aynı dönemde farklı teklifler alan bir çok kişi tespit ettim. Sebebini bilmiyorum. Bu sebepten farklı arayışlara giren çok kişi var. Yani bir kaç hafta önce teklif almamak mı bizim suçumuz ? 5×30, 7×129 alanlar şimdi rahat ve bu teklifi o dönemde de herkese vermediler. Benim şuan istediğim 69×6, 129×6 veya 15 ay 1308 TL olan güncel tekliflerden birini sunmaları, burda saçma olan digitürk'ün fiyat politikası...

Söylediğiniz tekliflerin var olduğunu biliyorum. Sadece ben değil böyle aynı dönemde farklı teklifler alan bir çok kişi tespit ettim. Sebebini bilmiyorum. Bu sebepten farklı arayışlara giren çok kişi var. Yani bir kaç hafta önce teklif almamak mı bizim suçumuz ? 5×30, 7×129 alanlar şimdi rahat ve bu teklifi o dönemde de herkese vermediler. Benim şuan istediğim 69×6, 129×6 veya 15 ay 1308 TL olan güncel tekliflerden birini sunmaları, burda saçma olan digitürk'ün fiyat politikası...
İşte eylül ve sonrasına kalmamak önemli, yine de sonuna kadar reddetmeyi dene, ne olacağı belli olmaz.

Ben almayı düşünüyorum da taraftar paketi 79 TL diyor. Kurulumu vs. nasıl oluyor bilgi verebilecek var mı? Bi de en ufak yağmurda falan yayın gidiyor diyorlar uğraşmak istemiyorum da hep kötülemişler internette. Var mı uzun süredir kullanan biri bilgi verebilecek.
Aşağıdaki linkten Galatasaray taraftar paketini yeni üyelikler için sepete ekleyince 100 TL indirimle 848 TL'ye alabiliyorsunuz. Aklınıza takılan bir şey varsa soru cevap kısmından sorabilirsiniz. Yağmurda yayının gitmesi kullandıkları çanak antenden kaynaklı olsa gerek.

Ben senelik 948 tl’ye taraftar paketi aldım hem web sitesinde hem telefonda Gs maçları yanı sıra EPL, Fransa ve İtalya ligi olduğu söylendi fakat şimdi Epl hariç diğer ligler kapsamınızda değil diyorlar. Epl var ama S spor hd değil çamur gibi yayın yapıyorlar. Kısacası dolandırıcı digitürk pişmanlıktır sakın bulaşmayın diğer seçeneklere yönelin.
Bir yanlışlık olabilir arayıp sorun. İnternet satışında bile taraftar paketi için açıklama aşağıdaki gibi, hatta size öyle bilgi verildiğinden eminseniz şikayet kaydı oluşturun. Çağrınızı dinleyip, dediğiniz gibi bilgi verildiyse gerekli düzeltmeyi yaparlar.

IMG_20190915_182618.webp

Geri
Üst Alt