Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.934
- 1.948
- 1.798
Eğitim - enesusta.com.tr - Google Drive
drive.google.com
İşinize yarayacak bir şey olabilir yok yok
Aman yarabbi, bu ne.Yok yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eğitim - enesusta.com.tr - Google Drive
drive.google.com
Eksik olma renkdaşEğitim - enesusta.com.tr - Google Drive
drive.google.com
Kredi kartına 109.
Lakin iptal edersen 87 liraya kadar teklif alırsın.
Aynı.Ben 10 yıldan fazladır üyeyim. Eski üyelere bir avantaj sağlanıyormu yoksa herkese eşit mi?
Ne zaman teklif aldınız bilmiyorum ama sizinki gayet iyi. Bahsettiğiniz teklifin son dönemde kimseye yapıldığını duymadım.Banada senelik 948 tl teklif ettiler maçların hepsi içinde aylık 80 tl
1 ay önce aldım teklifi sanırım bulunduğum il kalkınmada öncelik verilen iller arasındaymış fiyatın uygunluğu o yüzdenmişNe zaman teklif aldınız bilmiyorum ama sizinki gayet iyi. Bahsettiğiniz teklifin son dönemde kimseye yapıldığını duymadım.
Anladım evet 79 TL idi kalkınmada öncelikli illerde, o kampanyayı da bitirdiler şuanda...1 ay önce aldım teklifi sanırım bulunduğum il kalkınmada öncelik verilen iller arasındaymış fiyatın uygunluğu o yüzdenmiş
ve sadece kredi kartı olanlar için geçerli bir kampanyaydıAnladım evet 79 TL idi kalkınmada öncelikli illerde, o kampanyayı da bitirdiler şuanda...
Bir maç keyfimiz var. Ondan da bezdirdiler. Ben de farklı arayışlara girdim artık.ve sadece kredi kartı olanlar için geçerli bir kampanyaydı
Renktaş dünde yazdım zaten aldığıma pişman oldum diye. Resmen bütün ülke bize savaş açtı şampiyon olmayalım diye. İnsanda ne bi zevk ne bir maç izleme keyfi bıraktılar.Bir maç keyfimiz var. Ondan da bezdirdiler. Ben de farklı arayışlara girdim artık.
Kalkınmada öncelikle iller kampanyası sona erdi. 87 lira dediğiniz paketi de herkese sunmuyorlar.Kalkınmalı iller 79 liraya geliyor.
Diğerleri için maç paketleri için 87 lira sanırım sundukları aylık en uygun ücret
Bari bu kadar belli etmeselerdi sivri zekalılar.Renktaş dünde yazdım zaten aldığıma pişman oldum diye. Resmen bütün ülke bize savaş açtı şampiyon olmayalım diye. İnsanda ne bi zevk ne bir maç izleme keyfi bıraktılar.
evet ona bende dikkat ettim. Bide aynı anda uydu üzerinden ve kendi sitelerinden maçı izleyemiyosun çok saçma bir uygulamaDigitürk play uygulamasıni da artık Windows desteklemiyor. Kendi sitelerinden izliyorum o da 3dk geç geliyor
İnşallah oluruz renktaş olamasakta hakkıyla olan şampiyon olsun. Eğer bu şekilde algı operasyonları, hakem katliamları devam ederse daha yüzüne bile bakmam yayıncı kuruluşun. Benim gibi eminim çok kişi var böyle düşünen.Kalkınmada öncelikle iller kampanyası sona erdi. 87 lira dediğiniz paketi de herkese sunmuyorlar.
Bari bu kadar belli etmeselerdi sivri zekalılar.Neyse renktaş böyle şampiyon olunca daha keyifli oluyor. Sen iyi fiyata almışsın.
Digitürk play uygulamasıni da artık Windows desteklemiyor. Kendi sitelerinden izliyorum o da 3dk geç geliyor