Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Ekim 3 taahhüt sonuydu.
Bugün 3. kez arandım.

5 ay 30 7 ay 129 ve bu ayla beraber 6+2 ay ek film-dizi paketi verdi.
Adını falan verdi eleman abi bi ihtiyacın olursa beni bulmaya çalış dedi falan. Belki seneye lazım olur işten ayrılmazsa :D

Dedim adamsın eyvallah sağol.
İşin özeti taahhüdü yeniledik.

Digitürk'ün özellikle bu sene Falcao transferinden sonra daha fevri tavırlarıyla beraber önceki senelerde de her müşterisine farklı teklifler sunduğuna bir çok forumdan ve çevremden şahit oldum. Örneğin; beni arayıp 6×69, 6×129 teklif ediyorlar. Bir diğer kişiye 5×30, 7×129 teklifinde bulunuyorlar. Birine 12 ay 1308 TL kredi kartı teklifi verirken, bir diğer kişiye 15 ay 1308 TL teklif ediyorlar. Fiyat politikasının tamamen kurumsallıktan uzak olduğunu ve bir çok müşterinin benim gibi bu sebepten üyeliğini iptal ettiğini biliyorum. Bahsettiğim en uygun ve en güncel teklifleri sürekli olarak bir çok kişiden teyit ediyorum. Neyin peşindeler anlayabilmiş değilim. Ben peşlerinden koşmaktan yoruldum artık, farklı arayışlara giriyorum bundan sonra... Bu kurum bu tavrını devam ettirdiği sürece çok müşteri kaybeder ve kaybediyor. Şikayetlerimi bir çok sitede dile getirdim. Bundan sonra da devam edeceğim. Meselenin aradaki üç beş kuruş olmadığını, şikayetlerimi bir çok yerde dile getirmemi sundukları tekliflerle kıyas edip, markalarının ne kadar zedelendiğini artık onlar düşünsün.

Kalkınmalı iller 79 liraya geliyor.
Diğerleri için maç paketleri için 87 lira sanırım sundukları aylık en uygun ücret

Digitürk play uygulamasıni da artık Windows desteklemiyor. Kendi sitelerinden izliyorum o da 3dk geç geliyor

Kalkınmalı iller 79 liraya geliyor.
Diğerleri için maç paketleri için 87 lira sanırım sundukları aylık en uygun ücret
Kalkınmada öncelikle iller kampanyası sona erdi. 87 lira dediğiniz paketi de herkese sunmuyorlar.

Renktaş dünde yazdım zaten aldığıma pişman oldum diye. Resmen bütün ülke bize savaş açtı şampiyon olmayalım diye. İnsanda ne bi zevk ne bir maç izleme keyfi bıraktılar.
Bari bu kadar belli etmeselerdi sivri zekalılar. :) Neyse renktaş böyle şampiyon olunca daha keyifli oluyor. Sen iyi fiyata almışsın.

Kalkınmada öncelikle iller kampanyası sona erdi. 87 lira dediğiniz paketi de herkese sunmuyorlar.

Bari bu kadar belli etmeselerdi sivri zekalılar. :) Neyse renktaş böyle şampiyon olunca daha keyifli oluyor. Sen iyi fiyata almışsın.
İnşallah oluruz renktaş olamasakta hakkıyla olan şampiyon olsun. Eğer bu şekilde algı operasyonları, hakem katliamları devam ederse daha yüzüne bile bakmam yayıncı kuruluşun. Benim gibi eminim çok kişi var böyle düşünen.

Geri
Üst Alt