Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Tod'dan Galatasaray taraftar paketi almıştım. Gelecek sezonda devam etmek istiyorum. Yenileme için ne yapmalıyım? Tekliflerde süper lig 250 tl görünüyor. Ben taraftar paketi istiyorum.
birazdaha beklemen lazım o vakit

250tl olanda herşey var ama formula 1 premier lig tüm ligler

Geçen sene şu fiyattan sezonluk üyelik almışım. Aylık 119 lira

IMG_20240528_213916.webp

Tod full paket yıllık 219 olarak teklif verdi nasıl renktaşlar biraz daha bekleyeyim mi yoksa iyi fiyat mı ?

TOD 219 (+30 smart tv apple tv eklentisi ile 249) x 12 ay şu ana.

pahalanır kesin - 2024-25 i alalım bakalım 300 leri görmeden....

bu sefer smarttv zavazingosunu ekleyeceğim - abime gitti samsung tvde smart tv olayı olmadığından açamadık - tabletten TV ye yansıtmada bile koruması var.

evde apple tv de var - ordan yürürüm en kötü.

edit: evt hayırlı olsun.

Ben gecen sene kullandım 129 dan şimdi 199 dan yenile mesajı geldi devam edeceğim. Yeni alacaklara tavsiyem yayını son dk açmayın ben 30 dk önceden açıyorum sorun olmuyor. Maç saati yoğunluğu kaldırmiyor bazen akıllı tv de geç girebiliyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
todd da hiç yasamadım böyle bir seyi. gerci son dk actıgım mac yoktur. en az 1 saat önce acılıyor yayın.
görüntü kalitesini arttırdılar bence. kutu almanın çok manası kalmadı fp olarak. todd devam. gecen sene 1300 mü neydi tüm sezon full paket.

todd da hiç yasamadım böyle bir seyi. gerci son dk actıgım mac yoktur. en az 1 saat önce acılıyor yayın.
görüntü kalitesini arttırdılar bence. kutu almanın çok manası kalmadı fp olarak. todd devam. gecen sene 1300 mü neydi tüm sezon full paket.
bende ya 1470 li bir şey yada 1740 lı bir şey diye aklımda kalmış.

baktığında gene iyi zamlandıda ... ne yerinde kaldıki.

temmuzda mourinholu iki idman falan yayılır fiyat basarlar. bu sefer erken davrandım.

uydu üzerinden 500 üzerine falan çıkıyor ayda - iyi günler diliyorum.

bende ya 1470 li bir şey yada 1740 lı bir şey diye aklımda kalmış.

baktığında gene iyi zamlandıda ... ne yerinde kaldıki.

temmuzda mourinholu iki idman falan yayılır fiyat basarlar. bu sefer erken davrandım.

uydu üzerinden 500 üzerine falan çıkıyor ayda - iyi günler diliyorum.
o zamanın da müthiş fiyatıydı ya. fbli arkadasa da 1600 lerdeyken aldırmıstım. ben en az 300-400tl ucuza almıstım. tüm ligler açık bir de.

o zamanın da müthiş fiyatıydı ya. fbli arkadasa da 1600 lerdeyken aldırmıstım. ben en az 300-400tl ucuza almıstım. tüm ligler açık bir de.
aynen her türlü spor olayı var

F1 (Gsc sağolsun arada bakıyorum) , EPL , Basket ligi falan filan berbat hava olsun tüm haftasonu sabahtan akşam izleyecek şey çıkıyor ya.

o anlamda hakkını veriyorum . sırf lig izlesem pahalı gelr.

bazı ürün satın almalara tod hediye ediyorlardı ya. nası bulcaz onu? atıyom klima al todd ücretsiz falan. koc yapıyordu galiba bi ara. simdi de bi yerde gördüm bu reklamı ama neydi hatırlamıyorum

Aylık 249’dan yeniledim ben de. Geçen sezonda böyle olmuştu uygun kampanyada almayan arkadaşlarım sonrasında daha yüksek fiyat ödemişti.

IMG_4722.webp

mevcut enflasyonda bence ucuz bile şu hali göz önüne alınsa dahi. geçen sene bedavaydı zaten 1500 bandından alanlar için.

1660 tlye almışım geçen sene sporun yıldızı paketini aylık 140'a geliyor hemen hemen

Geri
Üst Alt