- 18 Temmuz 2009
- 81.296
- 227.352
- 5.093
İki daha avantajlı, 99 liraya falan 1 yıl sporun yıldızı alırsın.yarın keramettin admir: adımızı kullanmışlar adımızı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki daha avantajlı, 99 liraya falan 1 yıl sporun yıldızı alırsın.yarın keramettin admir: adımızı kullanmışlar adımızı
Aynı teklifi az önce yaptılar kabul ettim devamGeçen yıl 200'den almıştım 1 yıllık Sporun Yıldızı uydu yayınını.
Bu sene 350-400'den aşağı teklif gelmedi ben de geçen hafta iptal talebi açtım. Arayıp durdular yine aynı fiyatlar ama daha fazla paket ne ihtiyacım varsa.
Az önce son kez aradılar, bir yıllık Avrupa'nın Yıldızı verelim yanında 6 ay Süper Lig de açık olacak şekilde aylık 79 lira dediler. Kabul edip geçtim, ocaktan sonra düşünürüz ligin kalanı için bir çözüm![]()
netle beraber fln mı renktaş normal liste fiyatı bile o kadar değilBu kadar ahlaksız bir oluşum görmedim . Şu yazilanlari okuyunca delirmemek elde değil 12 yıllık Digitürk abonesiyim geçen yıl 250 lira verdiğim pakete 610 lira dediler az önce ..bu sefer ciddi ciddi iptal düşünüyorum her sene ayak bacak yapıyordum da bu sefer bokunu çıkarmışlar nasıl olsa alıyoruz diye
netle beraber fln mı renktaş normal liste fiyatı bile o kadar değil
yuhh sitede ilk 3 ay 299 diğer aylar 499 a satıyorlar full paketiHicbirsey yok safi fiyat bu bir de film paketleri falan da yok icinde
sana geldik4 ağustosta tod üyeliğim bitiyor teklife göre o zaman uzatırım.
Full+full paket lazım. Takipte kalalım adaş.
Onun için Smart tv dahil 249-dahil etmezsen 219 Tod sitesinde de ben zaten superlig dışında pek izlemediğimden superlig paketi aldım ya. Düşündüm geçtiğimiz sezon full+ful paket idi ama bir iki maç dışında superlig hariç izlememişimdir hususi o yüzden makul geldi bana ahbFull+full paket lazım.
spor ekstra yok 800-900 daha ateşleyip tod sitesinden almak daha iyi
PL maçları vs izleniyorsa kesinlikle Tod daha mantıklı ama sadece superlig için düşünülebilir diye attım kank, ben geçtiğimiz sezon superlig hariç kullanmadım neredeyse Tod'u o sebeple superlig paketi mantıklı geldispor ekstra yok 800-900 daha ateşleyip tod sitesinden almak daha iyi
full bein sports keyfi pl severizPL maçları vs izleniyorsa kesinlikle Tod daha mantıklı ama sadece superlig için düşünülebilir diye attım kank, ben geçtiğimiz sezon superlig haric kullanmadım neredeyse Tod'u o sebeple superlig paketi mantıklı geldi![]()
Gayet makul TOD, enflasyon vs düşününce alınabilir kalan nadir şeylerdenfull bein sports keyfi pl severiz
![]()
DY fener maçları sarıyor üstadOnun için Smart tv dahil 249-dahil etmezsen 219 Tod sitesinde de ben zaten superlig dışında pek izlemediğimden superlig paketi aldım ya. Düşündüm geçtiğimiz sezon full+ful paket idi ama bir iki maç dışında superlig hariç izlememişimdir hususi o yüzden makul geldi bana ahb