Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

4 ağustosta tod üyeliğim bitiyor teklife göre o zaman uzatırım.

Keramettin admin digitürkü yıllık 24.99 tl karşılığında yenilemiş.

Böyle iş olmaz olsun. Biz ayda 200-300 verirken…

Geçen yıl 200'den almıştım 1 yıllık Sporun Yıldızı uydu yayınını.

Bu sene 350-400'den aşağı teklif gelmedi ben de geçen hafta iptal talebi açtım. Arayıp durdular yine aynı fiyatlar ama daha fazla paket ne ihtiyacım varsa.

Az önce son kez aradılar, bir yıllık Avrupa'nın Yıldızı verelim yanında 6 ay Süper Lig de açık olacak şekilde aylık 79 lira dediler. Kabul edip geçtim, ocaktan sonra düşünürüz ligin kalanı için bir çözüm :ubulut:
Aynı teklifi az önce yaptılar kabul ettim devam

Bu kadar ahlaksız bir oluşum görmedim . Şu yazilanlari okuyunca delirmemek elde değil 12 yıllık Digitürk abonesiyim geçen yıl 250 lira verdiğim pakete 610 lira dediler az önce ..bu sefer ciddi ciddi iptal düşünüyorum her sene ayak bacak yapıyordum da bu sefer bokunu çıkarmışlar nasıl olsa alıyoruz diye

Bu kadar ahlaksız bir oluşum görmedim . Şu yazilanlari okuyunca delirmemek elde değil 12 yıllık Digitürk abonesiyim geçen yıl 250 lira verdiğim pakete 610 lira dediler az önce ..bu sefer ciddi ciddi iptal düşünüyorum her sene ayak bacak yapıyordum da bu sefer bokunu çıkarmışlar nasıl olsa alıyoruz diye
netle beraber fln mı renktaş normal liste fiyatı bile o kadar değil

4 ağustosta tod üyeliğim bitiyor teklife göre o zaman uzatırım.
sana geldik

a6xsm26.png

Full+full paket lazım.
Onun için Smart tv dahil 249-dahil etmezsen 219 Tod sitesinde de ben zaten superlig dışında pek izlemediğimden superlig paketi aldım ya. Düşündüm geçtiğimiz sezon full+ful paket idi ama bir iki maç dışında superlig hariç izlememişimdir hususi o yüzden makul geldi bana ahb

spor ekstra yok 800-900 daha ateşleyip tod sitesinden almak daha iyi
PL maçları vs izleniyorsa kesinlikle Tod daha mantıklı ama sadece superlig için düşünülebilir diye attım kank, ben geçtiğimiz sezon superlig hariç kullanmadım neredeyse Tod'u o sebeple superlig paketi mantıklı geldi :asd:

PL maçları vs izleniyorsa kesinlikle Tod daha mantıklı ama sadece superlig için düşünülebilir diye attım kank, ben geçtiğimiz sezon superlig haric kullanmadım neredeyse Tod'u o sebeple superlig paketi mantıklı geldi :asd:
full bein sports keyfi pl severiz

lkran39.png

Onun için Smart tv dahil 249-dahil etmezsen 219 Tod sitesinde de ben zaten superlig dışında pek izlemediğimden superlig paketi aldım ya. Düşündüm geçtiğimiz sezon full+ful paket idi ama bir iki maç dışında superlig hariç izlememişimdir hususi o yüzden makul geldi bana ahb
DY fener maçları sarıyor üstad :asd:

Geri
Üst Alt