- 27 Ocak 2010
- 132.461
- 97.619
- 5.488
ağustos'da bitiyor benim bakalımAylık 300 den mi kitlediler yiğenim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ağustos'da bitiyor benim bakalımAylık 300 den mi kitlediler yiğenim?
İyi teklif gelmezse Serkan yavşağını üzerlerine salarız.ağustos'da bitiyor benim bakalım
Bende inat ettiler 649TLden inmiyorlar... Ne kadar süre kaldi sende?Uydu için sporun yıldızı paketine aylık 500 dediler kabul etmiyorum dedim. Şimdi aynı paket için 387 lira dediler hala kabul etmedim. Tahminim 300-320 civarına anlaşırız gibi.
27 Haziran'da bitecek. Şimdi güncel teklif yaptılar. Aylık 440 TL ama 3 ay hediye verecekmiş böyle olunca 350 TL civarı olacak.Bende inat ettiler 649TLden inmiyorlar... Ne kadar süre kaldi sende?
Ben 299 tl den izliyorum bana da aylardır aynı teklifmiş sunuyorlar. Gına geldi artık temmuzda bitiyor. Daha iyi bir teklifle gelirseniz bakarız dedim kapattım ama hala gergin mesaj 3 günde 1 arama.27 Haziran'da bitecek. Şimdi güncel teklif yaptılar. Aylık 440 TL ama 3 ay hediye verecekmiş böyle olunca 350 TL civarı olacak.
Fiyat olarak 300'ün altıda olmaz zaten günümüz şartlarında. Biraz daha inerlerse uzatmadan anlaşırız.Ben 299 tl den izliyorum bana da aylardır aynı teklifmiş sunuyorlar. Gına geldi artık temmuzda bitiyor. Daha iyi bir teklifle gelirseniz bakarız dedim kapattım ama hala gergin mesaj 3 günde 1 arama.
Zaten o 3 ay yaz dönemi beklet temmuz ağustos gibi yine ararlar
yalanına zıplayayımAylık 199 liradan Süper dolu pakete 1 yıllığına çökmüştüm. Kuduranlar oldu tabii
ben bekleyince geçen sezon daha fazla teklif etmişlerdi lig yaklaşınca mecbur alırlar diye abanıyorlarsezon bitse de TOD teklif gönderse
329 diyor hala iki sezon bi arada
dogru ben 199 dan aldım emraha 249dan kıtlemıslerdiben bekleyince geçen sezon daha fazla teklif etmişlerdi lig yaklaşınca mecbur alırlar diye abanıyorlar
Kuduryalanına zıplayayım
öyle bi paket yok olsa bana gelir
Recep sana kazık atma derdindeler. Kaçarı yok sana aylık 300 liradan kitleyecekler.öyle bi paket yok olsa bana gelir
GörecegizRecep sana kazık atma derdindeler. Kaçarı yok sana aylık 300 liradan kitleyecekler.
gecen sene 199 verdiler tod uben uyduyu 199a bağladım tod 199 normal fiyat
Olabilirgecen sene 199 verdiler tod u
o yüzden bu sene 250den aşşagı vermezler