Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.678
- 71.218
- 4.918
Ya hadi bi199 a uydu verıyorlar henuz bekletıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya hadi bi199 a uydu verıyorlar henuz bekletıyorum
yeminleYa hadi bi
Recep yağlı yağlı 299 un tadına bakacak.199 ekibine hoşgeldin
bedava izlerim benRecep yağlı yağlı 299 un tadına bakacak.
Normal fiyat gerçekten 900 lira olmuş.
Bu sene sert bir kavga edeceğiz gibi gözükyor, 199 lira veriyordum max 300 falan veririm.
900 neymiş öyle yavNormal fiyat gerçekten 900 lira olmuş.
Bu sene sert bir kavga edeceğiz gibi gözükyor, 199 lira veriyordum max 300 falan veririm.
Ben kapatılmasını onayladım, uyduyu şu adrese getirin falan dediler sonra 3-5 gün geçince arayıp komik bir rakam teklif ettiler.babam bi kere kimliğini önlü arkalı mail atma aşamasına kadar gelmişti iptal için oradan da döndüler 3 kuruşa verdiler![]()
yayın ihalesini sizden mi tahsil ediyorlar olmDükkana 800 bin istiyorlar oha be kardeşim
Tabii siz hiç mekan işletmediğiniz için sevgili vasfiyayın ihalesini sizden mi tahsil ediyorlar olm
Tabii siz hiç mekan işletmediğiniz için sevgili vasfi
Geçir bakalım Nurettin
Geçen yıl 40 euroya(yıllık) malum tv yi almıştım. İnternet aleminde parasının hakkından daha fazlasını veren mğthiş bir icat.. İçinde de ne ararsan var. Tüm maçlar, kanallar, diziler, filmler..
Geçen yıl 40 euroya(yıllık) malum tv yi almıştım. İnternet aleminde parasının hakkından daha fazlasını veren mğthiş bir icat.. İçinde de ne ararsan var. Tüm maçlar, kanallar, diziler, filmler..