- 12 Haziran 2015
- 33.162
- 26.115
- 2.533
TOD, Bein Connect gibi düşünebilirsiniz.Digiturk kutu var bende bu tod ile kutu arasındaki fark nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TOD, Bein Connect gibi düşünebilirsiniz.Digiturk kutu var bende bu tod ile kutu arasındaki fark nedir
Yani internet üzerinden izliyoruz diye anlıyorum. İnternet yavaşsa donmalar oluyormu. İnternet kesilirse izleyemiyoruz. + Cihazdan izlemeye göre geriden gelme oluyormmuTOD, Bein Connect gibi düşünebilirsiniz.
Evet biraz geriden geliyor ama fazla değil, kötü interneti olan yerde denemedim o yüzden donma konusunda yorum yapamadım hocamYani internet üzerinden izliyoruz diye anlıyorum. İnternet yavaşsa donmalar oluyormu. İnternet kesilirse izleyemiyoruz. + Cihazdan izlemeye göre geriden gelme oluyormmu
Geriden geliyorsa kutudan devam o zamanEvet biraz geriden geliyor ama fazla değil, kötü interneti olan yerde denemedim o yüzden donma konusunda yorum yapamadım hocam
Sezon acilisina yakin yukari cekiyorlarHaziran 329 idi, şimdi 280. Ağustos beklersem belki 250 bilemiyorum![]()
TOD : BeinConnect aslinda, ufak tefek film dizi eklentileri var guncel platformlar gibi.Digiturk kutu var bende bu tod ile kutu arasındaki fark nedir
Şuan güncel kutu cihazımla kullanmak istersem en uygun fiyat nedir
hayırlı olsun.İptal talebi sonrası ilk aramada 2 ay ücretsiz kalan 10 ay için 349 lira önerdiler kabul ettim.12 ay üzerinden 290 TL'ye gelmiş oldu
Paket sporun yıldızı
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
noldu yedın mıKazık show
Yok sana yedirecekler. Ben aylık 200 den Mayıs ayında almıştım. Git bir köşede kudurmaya devam et.noldu yedın mı
herkes önünden yesınYok sana yedirecekler. Ben aylık 200 den Mayıs ayında almıştım. Git bir köşede kudurmaya devam et.
Kazığı yağladılar Receeeep! Kaçarın yok.herkes önünden yesın
280 Gelmedi mi?ne yazık ki
almak durumunda kaldım
ama fiyat söylemeyecegiz