Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

Yani internet üzerinden izliyoruz diye anlıyorum. İnternet yavaşsa donmalar oluyormu. İnternet kesilirse izleyemiyoruz. + Cihazdan izlemeye göre geriden gelme oluyormmu
Evet biraz geriden geliyor ama fazla değil, kötü interneti olan yerde denemedim o yüzden donma konusunda yorum yapamadım hocam

Digiturk kutu var bende bu tod ile kutu arasındaki fark nedir

Şuan güncel kutu cihazımla kullanmak istersem en uygun fiyat nedir
TOD : BeinConnect aslinda, ufak tefek film dizi eklentileri var guncel platformlar gibi.

Kutu: uydu baglantisi(genelde daha pahali olan bu, reddedip vs telefonla teklif almiyorsan)

Tod direkt internet cep telefonu, appltvbuygulamsi ya da smart tv uygulamasindan izleyebilecegin yer. Internet yayini bildigin. Cok hafif goruntu kalitesi laptopta falan degisiyor ama tvde okey gayet. Handikapi 2-10 saniye arasi gec goruyorsun olan biteni. Cepte bildirimini kapatman gerekir.

1752918308390.webp

Bu çok mu yav hiç takip etmiyorum da normalde heralde 335 gibi bir şey ödüyoruz sanırım bu da 440'a geliyor

İptal talebi sonrası ilk aramada 2 ay ücretsiz kalan 10 ay için 349 lira önerdiler kabul ettim.12 ay üzerinden 290 TL'ye gelmiş oldu

Paket sporun yıldızı

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ben sanırım 280'e TOD onay vereceğim. Daha aşağısı düşer mi bilemedim. Gerçi 329, 299 diye gitti

şimdi 279.

Geri
Üst Alt