Digitürk, D-Smart, Tivibu vb. Yayın Teklifleri

178 liradan uzattım

Uydu
Üstad Benim 02.10.2025 tarihinde taahhüdüm doluyor her gün hem mesaj geliyor hem de arıyorlar. Gelen teklif şaka gibi 985TL son ana kadar bekleyerek gerekirse iptal edeceğim. O Kadar da telefonda anlatıyorum bana verdiğiniz teklifin 3 de 1'ne fiyat verdiğiniz kullanıcılar var. Siz beni enayi mi sanıyorsunuz o kullanıcıları ben mi finanse edeceğim diyorum olur mu öyle şey beyefendi notumuzu alıyoruz ilgili birime ileteceğiz diyorlar. Sonra ki gün yine aynı teklif geliyor şaka gibi. (benim Digitürk kutulu)

Üstad Benim 02.10.2025 tarihinde taahhüdüm doluyor her gün hem mesaj geliyor hem de arıyorlar. Gelen teklif şaka gibi 985TL son ana kadar bekleyerek gerekirse iptal edeceğim. O Kadar da telefonda anlatıyorum bana verdiğiniz teklifin 3 de 1'ne fiyat verdiğiniz kullanıcılar var. Siz beni enayi mi sanıyorsunuz o kullanıcıları ben mi finanse edeceğim diyorum olur mu öyle şey beyefendi notumuzu alıyoruz ilgili birime ileteceğiz diyorlar. Sonra ki gün yine aynı teklif geliyor şaka gibi. (benim Digitürk kutulu)
Benim de kutulu, 10 senelik üyeyim, her sene iptal talebi açıp, her sene minimum tekliften uzatıyorum. Temmuz gibi arayıp bana da 950 mi ne fiyat verdiler ben de olmaz dedim.

Dün iptal talebi açtım edevletten bugün dönüp bu teklifi verdiler, 300 lira falan deseler okaydim mesela ama geçen yıl ödediğimden bile az teklif ettiler, ben de şaşırdım.

İptal talebi açmadığın taktirde o indirimli teklifleri zaten çağrı merkezindekiler göremiyor, o yüzden kesinlikle iptal talebi lazım ama onda da 1 haftada süreç çözülmezse firma iptal etmek zorunda kalıyor, sonrasında yine açabiliyorlar tabii.

Ekimi beklemeden de şansını deneyebilirsin derim.

Başlığı pek takip etmiyorum da niye forum oyunlarına taşıdınız ki

Digitürk’ü verin tüketici heyetine korkmayın. Bu kadar yakalayabildiğine uyduran bir firma olamaz. Aynı anda sıfırdan tod üyeliği için bana 259- arkadaşa 399 fiyat çıkardılar.

Digitürk’ü verin tüketici heyetine korkmayın. Bu kadar yakalayabildiğine uyduran bir firma olamaz. Aynı anda sıfırdan tod üyeliği için bana 259- arkadaşa 399 fiyat çıkardılar.
Uydu iptal talebim vardı, şimdi de onun için aradılar ayda 249 TL’ye 1 yıl devam edeceğim. İptal talep etmeyip otomatik uzatsaydım 749 TL’ydi. Böyle de bir şey

vallahi sezona hazırız 199₺’den

r32p3kz.png

Herifler 30 saniye geriden gelen yayin icin bir seneligine $229 istiyor. Nah veririm bi daha o parayi.

Geri
Üst Alt