Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.177
- 2.026
- 1.813
Bende yayın HD sanırım şu an. Geçen seneki gibi görüntü. Ama bazen kalite düşüyor maç içerisinde, bu benim internetten olabilir. Daha önce de oluyordu böyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende yayın HD sanırım şu an. Geçen seneki gibi görüntü. Ama bazen kalite düşüyor maç içerisinde, bu benim internetten olabilir. Daha önce de oluyordu böyle.
Yayın 2 de nasıl görüntü şuan.
Geçen yıl bu yayınları yüksek kalitede seyrediyordum, sezon sonunda kampanya yaptılar şimdiden alın daha ucuza alın dediler, aldım. Burada okuduklarımdan yanlış anlamadıysam (bazı sayfaları atladım) bu sene yüksek kaliteyi ayrı bir fiyat grubu yapmışlar. Nitekim web sayfalarından kontrol ettiğimde hesabım standart kalite gözüküyor.
Şimdi bu dolandırıcılık değil de nedir? Bana geçen yılın sonunda "bu sene sana sattığım A malını memnun kaldıysan önümüzdeki sezon için şimdiden satın al" diyor, ben de alıyorum ama sezon başladığında bir bakıyorum bana aynı malı satmamış başka malı satmış. ...... olmak için, öyle anılmak için bu iştah, bu azim nedir anlayamıyorum.
İnsanı daha da sinir eden müşteri hizmetlerinin 9-19.30 arası açık olması. Bir müşteri, müşteri hizmetlerini niye arar? Kimse maçların zaten bu saatten sonra başladığını, şikayet olacaksa bu saatten sonra olacağını düşünmüyor mu, yoksa problemlerin farkındalar da şikayetlerden kaçmak için bilerek mi böyle yapıyorlar?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Benzer şeyi ben de yaptım. Yani geçen yıl kullandığım ürünü indirimli fiyattan aldım. Bu düşük kalite-yüksek kalite ayrımı yeni çıkmış. Ben çıkmadan almıştım yani. Canlı Destekte sorduğumda geçen yılki yayının 1200 olduğunu, yeni planlamada düşük kalitenin 600, yüksek kalitenin 1800 hızında olduğunu söylediler. Ben bu ayrımdan önce aldığım için geçen seneki gibi 1200 HD hızında izleyebileceğimi söylediler. Yani bir mağduriyet olmayacakmış.
Kendi internetimle henüz maçları izlemedim. Yarın kontrol edip ona göre kalite durumunu yazarım buraya.
Benim internet 4 Mbit, bize gelişi 3,5 civarı olduğunu düşünürsek ben bugünkü maç ile ilgili fikrimi söylerim.
Bende sıkıntı yoksa çoğu kişide olmaz muhtemelen. Ben bu kalite ayrımı olmadan alanlardanım.
Hocam 50 mbite kadar fiber internetim var (ortalama 26 mbit ile bağlanıyorum), dünkü maç rezaletti.Resmen soygun yapıyorlar.
Kalite ayrımı yapılmadan almıştım, ya kardeşim ne kadar geri zekalı bir yönetime sahip bu digitürk.Ben gidip 400 tl verecek olsam uydudan izlerim.Yani sadece maçları takip etmek için 400 tl nedemek ya ?birde garantiside yok ki bu işin.Adamlar işin kolayını bulmuş hattınızın hızına göre değişir, yok ya millet kerizdi , senin hatlarının yoğunluğuna göre değişiyor olmasın bu iş ?
Diyeceğim o ki , bir yanda TFF ve şikeci tayfası aziz bir yandan digitürk türkiyede futbolun ırzına geçiyorlar.
Geçen seneki sistem iyiydi ücretlendirme olarak. 400 TL olsa önceden alanların çoğu almazdı zaten. İnternetten izlemek isteyenlerin amacı uydu bağlatmak istemeyenler olur genelde.
Gidip uydu bağlatıp izlesen de aynı paraya olacaksa çok anlamı kalmaz gerçekten de. Ama dediğim gibi ben kalitede pek fark göremedim dün.
hacı biraz daha zorlasan, kara mehmet sen misin? diye soracağım o derece. dünden beri, muhteşem, mikemmel, allahım gördüğüm en güzel şey olabilir, şuan hunharca ... diye gidiyorsun. ya çok şanslısın görüntü sana iyi geliyor, ya da diginin ceo'su veya sahibisin yoksa elemanı bile bu kadar berbat yayını övmez.![]()
Abartma istersen. Ben olanı söyledim sadece.